çok mu simarttim?

encokkendimiseverim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
371
4
26
Balıkesir
3 gündür yurdışındayım. 40 gün daha burdayım.İnternet ve telefon kaldığım otelde odada çekmiyor. Lobiye iniyoruz çok kalabalık ve internet yine çok zor çekiyor.
Eşimi cepten arıyorum dakikası 4 liradan. Dün aradım 1 dk konuştuk.
Bugün mesaj attım çağrı attığımda eğer internete girebilirsen 1 kere giremezsen 2 kere sen de çaldır diye.
Geldim zar zor internete girdim 1 saate yakın çaldırip durdum internette bekledim ne geldi ne aradı. Kızdım aradım tel açılmadı mesaj bırakmışım. Bi daha aradım açtı ben de nerdesin sen kaç kere aradım diye tepki gösterdim ama BAĞIRMADİM ne bağırıyorsun ben burda ilaç peşinde koşturuyorum neler çekiyorum diye bağırdı

Sonra o mu kapattı yüzüme bilmiyorum kapatıyorum dediğimde kapandı telefon,

Sonra Facebook a girdi. Ben o gelmeden önce çok vurdumduymazsin ben buradan seni arıyorum kaç saattir senin umrunda degil falan yazmıştım. Öksürük krizine girmiştim yazdı. 6 kere aramışsın yazdı. Çok ayıp ağzına her geleni söyleme böyle yazdı. Ben de bir saattir mi öksürük krizindesin deyince kızdı ve görüşürüz yazdı çıktı gitti

Bir kere bile alttan almıyor, ben kızıyorsam o da kızıyor. Şimdi alttan alsam o da öyle yapardı.

belki bir derdim vardı da 6 kere aradım. Ya da o kadar beklemek zorunda miyim söyledim şartların zor olduğunu? O böyle bir yere ilk defa gitse ben bir haber verecek diye dört gözle beklerdim.

İçinde kalan birşeyler mi var yazmış ne alakaysa

Aradı şimdi bana neden atar yapıyorsun diyor. Anlatamıyorum adama her aramam 4 lira onun araması bana 2 ona 4 lira hala arıyor 100 lira oldu faturam nerdeyse. ya ben interneti nerden bulcam diyor çarşıya gidip internete giremiyor ya.

Çok mu susmuşum ben de bir laf edince kötü oldum?

Eşim ilgisiz bir insan değil ama beni arayıp sormamasina üzüldüm çok.

Çok şımarmak olarak düşünmedim ben.
Madem iletişim araçları sınırlı,şartları zorlamasanız.
Her ikiniz de müsait olduğu bir zamanda 1,2 dakika konuşup ya da mesajlaşıp hayatınıza devam etseniz zaten 4 gün sonra yanyana olacaksınız Allahımın izniyle.

üstüne gitme bırak senı bıraz özlesın sen kendını düşün ve geliştir. merak etme sevıyorkı evlısınız bencce bıraz kendını merak ettır kesın hep sen arıyorsun arama dayan o aradındada bır ıkı defa acma aklı takılsın sana merak etsın ama herseyın en iyisi yine sen bılırsın evlilere karısmak ıyı değildir

ya şımarıklık mı değil mi onu bilemem sadece bu olaydan ama açıkçası bende bu kadar görüşmek için uğraşıp üstüne bu kadar boş laflar edilseydi bana bende çok bozulurdum... sizi merak etmesi napıyor orada ne ediyor acaba demesi gerekirken sizin şartlarınızı zorlayıp bu kadar uğraşmanıza rağmen onun bu kadar rahat davranması ilginç olmuş... gerçi rahatlık değil bu gerçektende hastalanmış ve öksürük krizine girmiştir, belkide siz aradığınızda müsait değildir bu yüzden... bilemedim valla... ama sizi anlayabiliyorum insan sevdiğinden uzaktayken daha bir gergin olabiliyor bazen... :31:

En sinir olduğum durum bu.

Asla kaldıramam telefona bir saat bakmamayı, çünkü kafamda senaryo üstüne senaryo yazıyorum böyle durumlarda.

Hatta film bile olur yani :1:

4 gününüz kalmış zaten, boşverin keyfinizi bozmayın :31:

benımkıde ayrı olay sen gene ıyısın yarın askerımın yemın törenı var aılesı benı almadan yola cıktılar ustelık sevdıgım ankaradan buraya gelecekdı bır gunde olsa gezecekdık ıs yerınden ızın al dedı bana sımdıden daha bu sabah varya eve geldımden berı yuzume maskeler kıyafetımı özenerek utuledım o kadar cok hayalım vardıkı bes dakıka önce öğrenıyorumkı aılesı ankara ıcın yola cıkıyor ve sevdıgımı ıstanbula getırmıcekler ıkı gun arkadasının evınde kalacaklar yanı o butun planlar bozuldu bana susle kıyafet al dedı aldım o kadar sabırsızdım kı bır aydır görmüyorum onu herseyı babası bozdu aynı ıs yerınde onun babasıda kafasına balyozla vurasım var pazartesı işe basladımızda babasının yuzune bakmıcam bırsey dedınde duymamzlına vercem görmezden gelecem adam bızım bırbırımızı sevdımız halde engel oluyo bıze araba ankaraya resmen bos gıdıyo babam bu gun arabada yer varmı dedı yok dedı babası babamla gıdecekdık bızde sımdı öğrenıyorum koskoca arabada üç kişi gidiyorlar eger evlenırsek oyle bır knu yasanırsa aılesı ıcın yer yok dıcem ıstemıcem kadınların kaynanasını nıe sevmedını sımdı daha ıyı anlıyorum. sevdıgım fotorafımı almamıstı gıderken demıstı belkı atarlar gıdeyım ben oraya oyle yollarsın dıye yarın normalde burda olacakdı verecekdım nefret edıyorum babasından tum hayallerımızı yıktıı....

Hiç aramayın ve konuşmayın bence.

Güzelce gezin, fotoları da dönünce arkadaşlarınıza gösterin.

O sizi aramıyor mu, hiçççççççç dert edinmeyin bence, siz de keyfinize bakın ve onu umursamayın.

çok ucuz hatlar oluyor ondan alın siz arayın ,,beklemekten iyidir. Benimde eşim y.dışına gidince 1kere filan arar gün içinde öyle anlaştık mesela ben çok beklemiyorum , üzülmüyorum da ilk zmanlar bende sizin gibiydim hep tel.beklerdim ..neyse anlaşınca sorun kalmadı. Maalesef erkekle bizim kadar duyarlı değil..

Back
X