Ben direk gözlerini oyardımKalabalik ortamda illa birilerine bakmiş bulunuyoruz ama o kalabalikta hep ayni kişiye devamli baktigini hissediyorsaniz bakiyordur net.
Boyle şeylere asla tahammulum yok ve yapici yaklaşamiyorum. Boyle bir şey yakalasam evire çevire aşagilardim eşimi herhalde, bilmiyorum evliliğin sonrasi ne olurdu, nereye giderdi.
Boyle utanmayan adamlarla sakince iletişim kurup, bunun sonucunda olumlu dönüş alan insan var midir bilemedim.
İnkar edecek tabi bu gibi sapıklar inkarda uzmandır. Ve hala yanlış mı hissettim duygusuna kapılıyorum diyorsunuzTamam ben hissettim ama inkar ediyor ben de acaba yanlis mi hissettim duygusuna kapiliyorum ama ic sesin yanilmaz daha dogrusu hic bir kadinin ic sesi yanilmaz kafam o kadar karisik ki
Gerçekten size eve evladıiza yapılan büyük saygısızlık ve hakaret .Arkadaslar esimle severek evlendik ve hala sevgisini hissederim iyi bi es iyi bi babadir. Yuvasini cok sever hep birlikte bizimle biseyler yapmak ister buraya kadar sikinti yok ama esimde 2 dir gordugum gecen sene hamileyken dugune gittik yan masada guzel uzun boylu bir kiz vardi esimin o kisiye baktigini hissettim ve surekli bakiyordu yaninda ben varken esim dugun bitene kadar yapti bunu yerin dibine girdim o kiside esim baktigi icin esime bakiyor hissettim ben ama bilmiyorum yer yarilsa da icine girsem dedim eve geldik morelim bozuktu esim hemen tatlilikla yaklasip yanlis biseymi yaptim dedi bende actim agzimi yumdum gozumu inkar etti bugun gene bir dugunden geldik gene bir baskasina bakarken gordum ayni kisiye sasirdigim sey bakip bakip sonra yanima geliyo gulduruyo sariliyo kafam karisti o kadar yoruldum ki bazilariniz bunda ne var dicek ama ben donup kimseye 2 ci kez bakmis biri degilim esim beni neden boyle rencide ediyor zoruma giden o. Ve o kiz gene esimi once bekar sandi galiba bakiyordu sonra esimi yanimda gordunce bakmadi ya ben abartiyorum yada esim beni begenmiyor yada bilmiyorum aglamaktan gozlerim sisti yazarken insan konduramiyo ama sizlerden akil almak istiyorum ne yapayim nasil davranayim esime
Bu kadar takilcak birşey göremedim eğer sapıkça bakmiyyorsa tabi...çok rahatsız olduysaniz fazla bakmıştır..bu durumda oturup ağlamak yerine " bir daha bu kadar bir kadına baktığını görürsem aynı şekilde bir adama bakarım nasılmış anlarsin " diyin gecinInsan anlamazmi hemen anladim hemde yanilmadim da. Ne yapayim peki nasil bi yol izlemeleyim insani yaralayan inciten hep sevdiklerimiz
Hisle ilgisi yok sonuçta gözünüzle görmüşsünüz. Kör ya da şaşı da değilseniz gayet doğru görmüşsünüzdür. Bunun yanlış anlayacak, kendinden şüphe edecek tarafı yok.Tamam ben hissettim ama inkar ediyor ben de acaba yanlis mi hissettim duygusuna kapiliyorum ama ic sesin yanilmaz daha dogrusu hic bir kadinin ic sesi yanilmaz kafam o kadar karisik ki
Hep aynı kısıye mı bakıyor?Eskı sevgılısı falan mıı acaba?Arkadaslar esimle severek evlendik ve hala sevgisini hissederim iyi bi es iyi bi babadir. Yuvasini cok sever hep birlikte bizimle biseyler yapmak ister buraya kadar sikinti yok ama esimde 2 dir gordugum gecen sene hamileyken dugune gittik yan masada guzel uzun boylu bir kiz vardi esimin o kisiye baktigini hissettim ve surekli bakiyordu yaninda ben varken esim dugun bitene kadar yapti bunu yerin dibine girdim o kiside esim baktigi icin esime bakiyor hissettim ben ama bilmiyorum yer yarilsa da icine girsem dedim eve geldik morelim bozuktu esim hemen tatlilikla yaklasip yanlis biseymi yaptim dedi bende actim agzimi yumdum gozumu inkar etti bugun gene bir dugunden geldik gene bir baskasina bakarken gordum ayni kisiye sasirdigim sey bakip bakip sonra yanima geliyo gulduruyo sariliyo kafam karisti o kadar yoruldum ki bazilariniz bunda ne var dicek ama ben donup kimseye 2 ci kez bakmis biri degilim esim beni neden boyle rencide ediyor zoruma giden o. Ve o kiz gene esimi once bekar sandi galiba bakiyordu sonra esimi yanimda gordunce bakmadi ya ben abartiyorum yada esim beni begenmiyor yada bilmiyorum aglamaktan gozlerim sisti yazarken insan konduramiyo ama sizlerden akil almak istiyorum ne yapayim nasil davranayim esime
Hayir iki dugundede farkli kisilerHep aynı kısıye mı bakıyor?Eskı sevgılısı falan mıı acaba?
Farkli kisiler anne tarafi akraba dugunuhuzun58 bu gittiğiniz düğünler akraba düğünleri mi yoksa iş arkadaşlarının mı düğünleri? baktığı kişinin aynı kişi olması bu kişiyi eşinizin tanıdığı hissini uyandırdı bizde.
Her dugunde kesıscek bırını buluyo ,enterasan.Hayir iki dugundede farkli kisiler
Ben baktığı kişiye baktığınızda aynı kişi olduğunu gördüğünüzü sandım anlatımınızdan .O an sorsanıza neden bakıyorsun sürekli diye? Ya da "yakında bir düğünde senin ağzını burnunu kıracaklar elin kızına baktığın için ..ama karım beni kurtarır sanma hiç!!" diye tepkinizi koysanızaFarkli kisiler anne tarafi akraba dugunu
Eşiniz düğünde devamlı bir kadına baktığında siz niye yerin dibine giriyorsunuz? Hayırdır tanıyor musun
Ikisi farkli kisiler amaAyni kisi oldugundan eminseniz ve dugun ortami demekki uzaktan akraba falan ben olsam soyle dusunurdum demekki gecmiste hoslandigi yada bisey yasadigi birisi. Üzgünüm ama bence oyle
Sinirli sekilde nere bakiyosun diyorum yanima geliyor mazlum mazlum oturuyor yaptiginin farkinda benim onu hissettigiminde farkinda ama neden neden yapiyor bunu banaEşiniz düğünde devamlı bir kadına baktığında siz niye yerin dibine giriyorsunuz? Hayırdır tanıyor musun diye sorsanıza o an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?