Çok mu takılıyorum bilmiyorum

benim gözümde hiç de sevimsiz kayınvalide kayınpeder canlanmadı vallahi.

ev alabiliyorlarsa neden sobalı evde oturuyorlar onu anlamadım.
hem kendi ayaklarınızın üstünde durmuyorsunuz hem de minnet etmiyorsunuz, bu nasıl oluyor?

Klasik. Koca hanim koylu olmus. Kv kp hep suclu. Siz de fazla rahat olmak istiyorsunuz. Bir de onlarin gozuyle dinlemek gerek
Koca hanim koylu degil surtusmelerimiz oldugu zaman bana hep soyledi sende surda surda hatalısin diye. Kv kp sucluluklarini kanitlamak icin yaptigi baska seyleri suan yazmicam cunku yeterince sey yazdim. Ben fazla rahat olmak istemiyorum. Ben bu yaptiklarina takiliyorum ama fazla mi takiliyorum bilmiyorum. Benim bi hatam oldugunda gelip bana soyleyen esim suan tamamen arlamda bilmiyorum. Annesinede ayni sekilde gidip ozel bi sekilde soyluyo hatasını. Ne onun yanimda beni nede benim yanimda onu tutmuyo anlicaginiz. Sadece asiri bisi olirsa veriyo cevabini

benim gözümde hiç de sevimsiz kayınvalide kayınpeder canlanmadı vallahi.

ev alabiliyorlarsa neden sobalı evde oturuyorlar onu anlamadım.
hem kendi ayaklarınızın üstünde durmuyorsunuz hem de minnet etmiyorsunuz, bu nasıl oluyor?
Cunku bu ev kocaman ve ev sahibi tanidik. Bu evdede kira odeniyo. Ama kirasi cok iyi. Hem oturma odasi var hem benim salon takimina oda var. Bu ev beraber yasamak icin idealde ondan burda oturuyolar. Zaten senelerdir burdalar.
Sevimsiz degiller. Bastan sona kötü insanlar diyemem. Iyiliklerinide gördüm. Ama bazi konularda naptiklari ne dedikleri belli degil. Kv ani cikislari var. Hani bi hatayi uyarirsin ya o bagirir cagirir. Kendiside farkinda. Esimin dedigine gore psikolojik sikintilari varmis. Esimin cocuklugunda falanda hep varmis.
Kp cok lafi var beni rahatsiz eden bir iki tane soylesem sizide rahatsiz edicek.
Annem kapali bu arada. Evdeyiz kp beb esim tv izliyoruz. Kapali bi spiker haber sunuyo. Biraz dinledi dinledi. Senin neyine haber sunmak bu halle git namazini kil tarzi soylenip değiştirdi. Ben neden onunda hakki bu dedim olmaz oyle dedi uzatmadim ama cok kizdim gercekten

Bende nacizane tavsiye onlara ev aldirmayin :KK20: surekli ustunuzde hak iddia ederler. Siz kendi evimiz dersiniz ama onlar yerleşirler cevremde cok gordum. Sofrada az aşim agrisiz başim derler ya yapabilirseniz kendi yaginizda kavrulun.. Ayri eve cikmak konusunda haklisiniz ayrica kalirsaniz belli ki bebek dogunca iyice yüz göz olacaksiniz..

Kp e gelince benim kp de tuhaf gereksiz espriler yapar yada pat diye sacma sorular sorar kv de hemen azarlar.. Acikcasi umurumda olmuyor adamin mizaci boyle diyip geciyorum sizde takmayin bu kadar
Tamam tesekkur ederim takmamaya calisicam. Bu zamana kadar bende bu kadar takmiyodum ama hamilelikten sanirim dahada fazla bozulmaya basladim. Asiri bozuluyorum bazen ağlamak falan istiyorum yani o derece. Aglicak kadar bi durum yok farkindayim ama napayim. Ben oturup cok kilo alcam diye bile agladim:KK42: ev konusunda bende oyle istiyorum. Onlara aldirmak yerine biz alalim yada kiraya cikalim dusuncesindeyim

Back
X