• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıyorum?

Adalar bu mevsimde çok güzeldir, eminim haftasonu da kalabalık olur, bence korkulscak bir durum yok. Ama git gel yol uzun, olur da kafanız uyuşmaz sıkılırsanız falan kaçmak zor olabilir 🤣 Bence ilk buluşmayı, kurtulmanızın daha kolay olacağı, ulaşım bakımdan sorun olmayacak bir yerde yapın. Baktınız kafanıza yattı sonrasında romantik birnada turu harika olur. Zaten haftasonu yağmurlu olacak yüksek ihtimal, bu bahaneyle buluşma yerini değiştirebilirsiniz bence

Adalar bu mevsimde çok güzeldir, eminim haftasonu da kalabalık olur, bence korkulscak bir durum yok. Ama git gel yol uzun, olur da kafanız uyuşmaz sıkılırsanız falan kaçmak zor olabilir 🤣 Bence ilk buluşmayı, kurtulmanızın daha kolay olacağı, ulaşım bakımdan sorun olmayacak bir yerde yapın. Baktınız kafanıza yattı sonrasında romantik birnada turu harika olur. Zaten haftasonu yağmurlu olacak yüksek ihtimal, bu bahaneyle buluşma yerini değiştirebilirsiniz bence
Bu haber için çok teşekkğr ederim,😂😂Nasıl mutlu oldum anlatamam.

Adalar hava guzelken gayet kalabalik, tenha degil ki. Mutlu kendi kendini sabote etme, daha bu is baslamadan kafanda bir seyler kurup bu isi batiracaksin haberin ola :KK51: Sal biraz Allahin askina.

Avm’de gürültü kalabalık çekeceğimize güzel bir ortamda görüşelim istemiş olabilir. Ben de olsam ilk buluşmada uzaklara gitmek istemem. Yakında deniz kenarı sakin bir kafede muhabbet etmeyi seçerdim.

Avm’de gürültü kalabalık çekeceğimize güzel bir ortamda görüşelim istemiş olabilir. Ben de olsam ilk buluşmada uzaklara gitmek istemem. Yakında deniz kenarı sakin bir kafede muhabbet etmeyi seçerdim.
Sonradan karar değişikliği yaptık,mutlu ben öyle istedim ama sen yorulmak istemezsen bir kafede oturabiliriz dedi.

Yeni tanışanlar hemen adalara gidiyor burada okuyorum yeni moda falan mı bu daha önce de okudum bu tarz bir şey erkek arkadaşı adalara götürecekti

Back
X