Evet başında da olsa böyle olabilir. Sure ne işe yarayacak bilmem de vitaminlerinize vs baktırdınız mı?Hamile olduğum için mi düşünüyorum ama daha çok yeni gebeyim daha en baştan bu şekilde olur mu? daha karnım bile doğru düzgün çıkmadı.
Bu durumda ne yapmalıyım. Özellikle dini olarak okuyabileceğim bir dua, sure vs var mı?
baktırdım herşeyim yerinde. sağlık ocağındaki ebe 12.haftaya kadar çok fazla ilaç kullanma dedi. bana çok mantıksız geldi aslında. asıl 12.haftaya kadar daha çok vitamin vs kullanmak gerekmiyor mu? daha doktor kontrolüne gitmediğim içinde kafama göre kullanmayım dedim. normalde sadece d vitamini kullanıyordum. şimdi sadece folik asit kullanıyorum. normalde kahvaltı yapmam şimdi kahvaltı yapıyorum muz, yumurta, kefir içiyorum her ssabah. akşamda ceviz, kabak çekirdeği, fındık fıstık, bol bol meyve yiyorum. aslında beslenmem daha iyi oldu. ama bi tükenmişlik gibi bir ruh haline girdim. psikolojik olduğunu düşündüm. dini olarak dua etmek, kuran okuma beni hep sakinleştiriyor o yüzden bunun için özellikle okumam gereken bir sure var mı diye sordumEvet başında da olsa böyle olabilir. Sure ne işe yarayacak bilmem de vitaminlerinize baktırdınız mı?
tiroitim olduğu için normalde 3 ay da bir düzenli dahiliyeye gdiyorum. gebelikte her ay gel dedi doktor. tetkiklerimi düzenli yaptırıyorum.Kanınız çoğalıyor , hormonlarının dengesi değişiyor. Tetkiklerinizi aksatmayın lütfen hayat memat meselesi bu tetkik işi.
Özel hastane yada Prof. bir kadın doğumcuyla gebelik boyu takviye planı daha iyi olmaz mıydı?tiroitim olduğu için normalde 3 ay da bir düzenli dahiliyeye gdiyorum. gebelikte her ay gel dedi doktor. tetkiklerimi düzenli yaptırıyorum.
Daha doktora gitmediniz mi? Folbiol alıyorsaniz doktorlar önermiyor mgsi fazla diye. Duanızı edin ama derhal doktora da gidin 3 aylık olmuşsunuz, tarama testlerinizin zamani gelmiş.baktırdım herşeyim yerinde. sağlık ocağındaki ebe 12.haftaya kadar çok fazla ilaç kullanma dedi. bana çok mantıksız geldi aslında. asıl 12.haftaya kadar daha çok vitamin vs kullanmak gerekmiyor mu? daha doktor kontrolüne gitmediğim içinde kafama göre kullanmayım dedim. normalde sadece d vitamini kullanıyordum. şimdi sadece folik asit kullanıyorum. normalde kahvaltı yapmam şimdi kahvaltı yapıyorum muz, yumurta, kefir içiyorum her ssabah. akşamda ceviz, kabak çekirdeği, fındık fıstık, bol bol meyve yiyorum. aslında beslenmem daha iyi oldu. ama bi tükenmişlik gibi bir ruh haline girdim. psikolojik olduğunu düşündüm. dini olarak dua etmek, kuran okuma beni hep sakinleştiriyor o yüzden bunun için özellikle okumam gereken bir sure var mı diye sordum
Daha 6 haftalık gebeyim. zaten 2 hafta önce öğrendim geçen hafta kendi doktorum yoktu normal polikinikte doktora gittim o muayane etti. kese daha yeni görünmüştü. kendi doktorumda randevuma haftaya cuma gideceğim.Daha doktora gitmediniz mi? Folbiol alıyorsaniz doktorlar önermiyor mgsi fazla diye. Duanızı edin ama derhal doktora da gidin 3 aylık olmuşsunuz, tarama testlerinizin zamani gelmiş.
Hamilelere uygun takviyeler var doktor gerekli görürse kullanırsınız bunlar ilaç değil. Halsiz olmanız da normal.
tiroidiniz de varsa hiç aksatmayın, bende haşimato var, değerlerim oynadığı zamanlarda inanılmaz halsizlik, bıkkınlık oluyor sizin yaşadığınız şeyleri fazlasıyla yaşıyorum ki siz bi de hamilesiniztiroitim olduğu için normalde 3 ay da bir düzenli dahiliyeye gdiyorum. gebelikte her ay gel dedi doktor. tetkiklerimi düzenli yaptırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?