Çok mu tepki verdim sizce?

KuzeyEge

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
4.050
269
363
46
İstanbul
dün akşam işten eve geldiğimde eşim bana sana 1 iyi 1 kötü haberim var dedi nedir dedim iyi haber kızımız her engeli aşıyor emeklerken dedi kötü haberde bebeği yatağın üstüne koymuştum yatağın üstündeki yastıklardan aştı ve aşağı düştü dedi ben donakaldım gittim elimi yüzümü yıkadım balkona çıktım bi sigara içtim yok sakinleşemedim salona geçtim ve eşime neden dikkat etmedin diyerek tartışmaya başladım üstüne üstlük bakıcısına da söylememiş düştüğünü bakıcısıda normal saatinde uyutmuş ben böyle durumlarda 3 saat uyutulmaz diye biliyorum neyse dr unu aradım (bu arada kızım gayet mutlu oynuyor yara bere hiç bişey yok söylemeseydi anlamazdım zaten ) dr u belirtiler hemen çıkmaz siz yinede bir ahstaneye götürün dedi bizde yakınlarda yeni yapılan çok güzerl bir devlet hastanesi var oraya gittik dr bana garip mimikler umursamaz sanki gittik diye ayıplar tavırlarla oo 12 saat geçmiş zaten dedi elini şıklattı tepkilerine baktı bişeyi yok falan dedi ama suratımıza bile bakmıyor suratı 1 karış yahu koskoca hastane kimse yok bomboş oturuyosunuz zaten hadi yorgun olsanız anlıyacağım saat zaten 7,5 -8 o mimikleri bir görseniz sanki alay ediyo demekki yoğunluktan değil kafalarından dolayı bu devlet hastanelerindeki dr lar böyle özelde olsa görürdüm ben onu zaten eşime aşırı kzıgınım akşam 1 o dr a 1 de eşime yumruğu geçirmemek için kendimi zor tuttum hala sakinleşemedim ya kızıma bişey olsaydı napardım ben ...offf anlattım rahatladım...:a015:

tepkiniz hiç de abartılı değil siz annesiniz, anne yüreği işte parmağının ucu acısa sizin kalbiniz parçalanır. Allah sizi ayırmasın yavrunuzdan, sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin. geçmiş olsun...

öncelikle geçmiş olsun.bence de biraz fazla tepki göstermişsin.hiç bir baba çocuğunun bu duruma gelmesini istemez.ben evlatlarımı sürekli göz önünde tutarken bile ne kazalar geçirdik bi bilsen.istemesen de oluyo bazı şeyler.Allah büyük kazalardan korusun canım

bence çok tepki göstermişsiniz sonuçte eşinizinde çocugu,sanırım oda böyle bişey olsun istemezdi, peki bu dikkatsizligi siz yapsaydınız,bunlar artık hep başınıza gelecek bence alışmalısınız,

tepkiniz hiç de abartılı değil siz annesiniz, anne yüreği işte parmağının ucu acısa sizin kalbiniz parçalanır. Allah sizi ayırmasın yavrunuzdan, sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin. geçmiş olsun...

nasıl içim acıdı kelimeler yetmez ama annem derki bebekleri melekler korurmuş çok teşekkürler

bu konuyu açarken bile tepkileriniz abartılı..
evet annesiniz eminim çok üzülmüşşünüzdür ama
sonuçta üzerinden 12 saat geçmişşe zaten doktorunda yapacak hiçbirşeyi yok
adı üstünde orası devlet hastanesi kaç kişi kuyrukta bekliyordur
belkide daha önemli sebeplerle..doktorun size ne kadar zaman ayırmasını bekliyordunuz ki.
keşke bir özele gitseydiniz o halde..
kimsenin kimseye aşağılar gözlerle,küçümsemer,umursamaz davranmaya hakkı yok tabikide..
fazla takılmayın..çocuk bu düşe kalka büyür...

Çocuk dediğin düşe kalka büyür canımm büyütme bu kadar.... Kendine yazık daha çook düşecek..

bence çok tepki göstermişsiniz sonuçte eşinizinde çocugu,sanırım oda böyle bişey olsun istemezdi, peki bu dikkatsizligi siz yapsaydınız,bunlar artık hep başınıza gelecek bence alışmalısınız,

o bana benim verdiğim tepkiyi vermezdi çünkü en üst derecede dikkat ettiğim halde bunun olduğunu bilirdi ama karşımda umursamaz tavırla bunları söyleyince ben onun için önemli değilmiş gibi hissettim bunada çok üzüldüm :çok üzgünüm:yoksa insanız tabi

canım tepkın abartı degıl amambıraz asırıya kacmıs anne olmak kolay degıl ama babasıda bılerek dusurmez degıl mı ? bebekler duse kalka buyur ama seın endısenı anlıyorum blkı senın yanında olsaydı bukadar endılesenmezdın sende bebgını dusuebılırdın bak boyle konuda esını kırma demekkı oda cok uuzlmus kı saa 1 ıyı 1 kotu habeım var demıs sınırın gecıp sakınleyınce onunda gonlunu alırsın
bu arad bebte ısaretlerı takp edememe sese harekete tepk vermeme bulantı kusma olursa kork bubelırtılerde 2satte cıkıyor doktorlar boyleseyı gereksız goruyorar aha agır vakalarla ugrastıları ıçın ama benımde bebgım olsa bend hastaneye gotururdum ıçım raatlardı saırım mukemmelliyetcı bır annesın
bebegın ve aılenle mutlu yasayın

evet nursunazcıgıma katılıyorum; eşinizin de moralı bozukken bır de sız yuklenmışsınız, o da ıster mı evladına bunu yaşatmayı. anne yuregı farklıdır içiniz cızlamıştır ama onunda eşınız oldugunu ve bıryetışkın bırey oldugunu hatırlamanız ve kalp kırmadan bırbırınızı tesellı etmenız lazımdı. bır daha yaşatmasın dılerım. sevgıler.geçmış olsun hepınıze.

canım tepkın abartı degıl amambıraz asırıya kacmıs anne olmak kolay degıl ama babasıda bılerek dusurmez degıl mı ? bebekler duse kalka buyur ama seın endısenı anlıyorum blkı senın yanında olsaydı bukadar endılesenmezdın sende bebgını dusuebılırdın bak boyle konuda esını kırma demekkı oda cok uuzlmus kı saa 1 ıyı 1 kotu habeım var demıs sınırın gecıp sakınleyınce onunda gonlunu alırsın
bu arad bebte ısaretlerı takp edememe sese harekete tepk vermeme bulantı kusma olursa kork bubelırtılerde 2satte cıkıyor doktorlar boyleseyı gereksız goruyorar aha agır vakalarla ugrastıları ıçın ama benımde bebgım olsa bend hastaneye gotururdum ıçım raatlardı saırım mukemmelliyetcı bır annesın
bebegın ve aılenle mutlu yasayın

zaten bilerek düşürdüğünü düşünsem o bahsettiği yumruğu kesin atardım:Çok üzgünüm çoook:

geçmiş olsun
ama bence çok abartmışsınız sonuçta eşinizde o çocuğun babası bilinçli yapılan bişey değil çocuk bu düşe kalka büyür arkanı dönmene kalmaz yapacağını yapar

bu konuyu açarken bile tepkileriniz abartılı..
evet annesiniz eminim çok üzülmüşşünüzdür ama
sonuçta üzerinden 12 saat geçmişşe zaten doktorunda yapacak hiçbirşeyi yok
adı üstünde orası devlet hastanesi kaç kişi kuyrukta bekliyordur
belkide daha önemli sebeplerle..doktorun size ne kadar zaman ayırmasını bekliyordunuz ki.
keşke bir özele gitseydiniz o halde..
kimsenin kimseye aşağılar gözlerle,küçümsemer,umursamaz davranmaya hakkı yok tabikide..
fazla takılmayın..çocuk bu düşe kalka büyür...

yeni bir hastane hemde çok güzel ve sadece 3 kişi vardık 2 kişi sadece iğne için gelmiş birde biz beni kızdıran dr un mimikleriydi 1 dk bile orda kalsam bana o şekilde tavrı yanlıştı benim ne kadar korkmuş olduğum apaçık ortada çünkü eşim bana bana sabah söyleseydi ben kızımı bakıcısıyla dr a göndermezmiydim

geçmiş olsun
ama bence çok abartmışsınız sonuçta eşinizde o çocuğun babası bilinçli yapılan bişey değil çocuk bu düşe kalka büyür arkanı dönmene kalmaz yapacağını yapar

canım benim bebeğim 7 aylık ve düştüğü yatak kocaman bir baza eşim oyun için sabah yanına almış tabiki çocuklar düşe kalka büyür benim kızımda öle olacak ama ben çok korktum çok üzüldüm bide eşim umursamadı gibi geldi akşam olunca bu şekilde söyledi

Biraz fazla abartılı davranmışsınız. Biraz rahat olun lütfen, ayrıca çocukların böyle düşmelere karşı kafalarında bıngıldakları vardır ve onları korur. Tabiki tedbiri elden bırakmamanız iyi olmuş ama genede eşinizin kalbini kırmışsınız.

anlık olarak tepkinizde haklısınız bence.
bebek düştü dediğinde eşiniz sinirlenip tepki vermişsiniz tamam.
ama bu konuyu yazarken bile gergin yazmışsınız.
sakinleşin :teselli:, bi problem yok çok şükür.bebeğiniz sağlıklı:nazar:
geçmiş olsun..

anlık olarak tepkinizde haklısınız bence.
bebek düştü dediğinde eşiniz sinirlenip tepki vermişsiniz tamam.
ama bu konuyu yazarken bile gergin yazmışsınız.
sakinleşin :teselli:, bi problem yok çok şükür.bebeğiniz sağlıklı:nazar:
geçmiş olsun..

:senağlama: niye atamıyorum gerginliğimi bilmiyorum ama uzatmayacağım akşam surat falan yapmayacağım kesinlikle

Anne olmak böyle bişey işte.. Aslında bende aynısını yaptım diyebilirim. Sabah babasının yanına koydum dikkat et düşmesin dedim arkamı dönmemle çocuğun düşmesi bir oldu. O anda birbirimize bağrış çağrış o telaş ve sinirle eşime bile vurmuşum :oklava: sonra çok güldüm kendime ..o şöyle bi baktı sustuğunu ve görünürde bişeyi olmadığnı gördüğünde önemsemedi işe gitti ama ben 2 -3 saat çocuğu uyutmadım sürekli kontrol ettim..
Ama artık sende sakinleşmelisin olayın heyecanı ile kızman normal.. Ayrıca geçen gün bir beyin cerrahı uzmanı dinlemiştim tv de eger düştük den sonra kısa süreli bilinç kaybı yada baygınlık geçiriyorsa acilen götürün ama eğer hemen ağlıyor ise sorun yok tur . dedi.

anne olarak endişelenmeniz gayet doğal...
dua edinde bebeğinize bişey olmamış allah korumuş...

Back
X