dün akşam işten eve geldiğimde eşim bana sana 1 iyi 1 kötü haberim var dedi nedir dedim iyi haber kızımız her engeli aşıyor emeklerken dedi kötü haberde bebeği yatağın üstüne koymuştum yatağın üstündeki yastıklardan aştı ve aşağı düştü dedi ben donakaldım gittim elimi yüzümü yıkadım balkona çıktım bi sigara içtim yok sakinleşemedim salona geçtim ve eşime neden dikkat etmedin diyerek tartışmaya başladım üstüne üstlük bakıcısına da söylememiş düştüğünü bakıcısıda normal saatinde uyutmuş ben böyle durumlarda 3 saat uyutulmaz diye biliyorum neyse dr unu aradım (bu arada kızım gayet mutlu oynuyor yara bere hiç bişey yok söylemeseydi anlamazdım zaten ) dr u belirtiler hemen çıkmaz siz yinede bir ahstaneye götürün dedi bizde yakınlarda yeni yapılan çok güzerl bir devlet hastanesi var oraya gittik dr bana garip mimikler umursamaz sanki gittik diye ayıplar tavırlarla oo 12 saat geçmiş zaten dedi elini şıklattı tepkilerine baktı bişeyi yok falan dedi ama suratımıza bile bakmıyor suratı 1 karış yahu koskoca hastane kimse yok bomboş oturuyosunuz zaten hadi yorgun olsanız anlıyacağım saat zaten 7,5 -8 o mimikleri bir görseniz sanki alay ediyo demekki yoğunluktan değil kafalarından dolayı bu devlet hastanelerindeki dr lar böyle özelde olsa görürdüm ben onu zaten eşime aşırı kzıgınım akşam 1 o dr a 1 de eşime yumruğu geçirmemek için kendimi zor tuttum hala sakinleşemedim ya kızıma bişey olsaydı napardım ben ...offf anlattım rahatladım...:a015: