• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu tepkisizim acaba :(

biyoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.668
3.300
133
İyi aksamlar arkadaşlar. Sizinle bir sikintimi paylaşmak istiyorum. Benim çok ilgili ve bana çok düşkün bir Esim var. 2 yillik evliyiz ve ben hamileyim. Eşimin bir önceki calistigi kurumda bir bayan arkadadi vardi ben de kendisini taniyorum ve gorusuyoruz Esim sik sik bu arkadasini evine ya da istediği yere birakiyordu birşeyler alması gerektiğinde eşimin de yaninda gelmesini istiyormuş ve ben bunları hep sonradan ogreniyodum. Aslında çok kiziyodum ama Esim ona guvenmedigimi dusunmesin diye susuyordum. Bu bayan eşimin bir arkadasiyla nisanli. İyi niyetinden aslında suphem yok. Neyse sonra her ikisi de farklı kurumlarda ise başladılar. Ve ara sira da olsa görüştüler yine ve gecen bu bayan eşime mesaj atmis çok istediği bir parfüm varmis ama çok pahaliymis kendisine orijinalini bulabilir mi diye eşime rica etmiş. Ben bunu mesajlarindan okudum ve yine sesimi cikarmadim. Allah nasil bi sabir veriyorsa artik. Normalde içim içimi yiyor. Esim de beni çok kiskanir bunların yüzde birini yapsam demediğini birakmaz. Sizce ben fazla mi sessizim bir tepki vermeli miyim artik. İs yerleri değişince çok sevinmistim kurtulduktan diye ama bu parfüm olayi yine sinirlerimi tepeme cikardi. :( bu arada ben eşime en basta ondan beklentilerimi sorduğunda birsey yaparken kendi yerine beni köy ne hissediyosan adimlarini ona gore at demiştim.

Yok artik guven tamamda bi yere kadar kardesim bu ne boyle.parfume kadar...peki bu hanimin nisanlisi ne diyor bu duruma.oda senin kadar rahatmi bu durumdan haberi varmi olan bitenlerden acaba...

İyi aksamlar arkadaşlar. Sizinle bir sikintimi paylaşmak istiyorum. Benim çok ilgili ve bana çok düşkün bir Esim var. 2 yillik evliyiz ve ben hamileyim. Eşimin bir önceki calistigi kurumda bir bayan arkadadi vardi ben de kendisini taniyorum ve gorusuyoruz Esim sik sik bu arkadasini evine ya da istediği yere birakiyordu birşeyler alması gerektiğinde eşimin de yaninda gelmesini istiyormuş ve ben bunları hep sonradan ogreniyodum. Aslında çok kiziyodum ama Esim ona guvenmedigimi dusunmesin diye susuyordum. Bu bayan eşimin bir arkadasiyla nisanli. İyi niyetinden aslında suphem yok. Neyse sonra her ikisi de farklı kurumlarda ise başladılar. Ve ara sira da olsa görüştüler yine ve gecen bu bayan eşime mesaj atmis çok istediği bir parfüm varmis ama çok pahaliymis kendisine orijinalini bulabilir mi diye eşime rica etmiş. Ben bunu mesajlarindan okudum ve yine sesimi cikarmadim. Allah nasil bi sabir veriyorsa artik. Normalde içim içimi yiyor. Esim de beni çok kiskanir bunların yüzde birini yapsam demediğini birakmaz. Sizce ben fazla mi sessizim bir tepki vermeli miyim artik. İs yerleri değişince çok sevinmistim kurtulduktan diye ama bu parfüm olayi yine sinirlerimi tepeme cikardi. :KK43: bu arada ben eşime en basta ondan beklentilerimi sorduğunda birsey yaparken kendi yerine beni köy ne hissediyosan adimlarini ona gore at demiştim.

Bence tepkisizlikle alakasi Yok.. Ne mutlu esinize guveniyorsunuz:) eger rahatsiz olduysan bu durumu esinle konusmalisin bence..

Evet parfümün orijinalini ve uygun fiyatli olanini Esim arastiracakmis.

Yok artik guven tamamda bi yere kadar kardesim bu ne boyle.parfume kadar...peki bu hanimin nisanlisi ne diyor bu duruma.oda senin kadar rahatmi bu durumdan haberi varmi olan bitenlerden acaba...

O da çok iyi bi insan ve bunlardan haberi vardır çünkü o da ayni is yerinde calisiyor. Ona da hayret etmiyo değilim eşime çok güvendiği için ona emanet ediyormuş. Ailecek de gorusuyoruz zaten nisanlisiyla. Evet güveniyorum ama insana duyulan güven bu şekilde kullanilmamali diye düşünüyorum. Sanki iyi niyetim su istimal ediliyormuş gibi geliyor. :(

yaf niye eşin araştırıyor
kız aarkdşı yok mu bunun
hangi kadın erkeği parfümüne kadar karıştırır...üzgünüm...

rahatsızsan konuş canım,eşin anlayışlı biri gibi anlattıklarına göre.hem için rahatlar hem eşinde farkına varır rahatsız oldugunun.

Ben bile ondan bu tarz şeyler istemem hepsini kendim hallederim. Zaten dananin kuyruğu bu mesajla koptu ben de.
bilemiyorum ama biraz daha gözlemle derim
hazır uzaklar daha iyi anlaşılır niyetler
hangi parfüm bu acaba :) ( tamamen merak)

nişanlısı araştırsın.
ya da hepimiz birilerinden mi yardım istiyoruz.çok mu önemliymiş bu parfüm.
siz güvendiğinizden tepkisizsiniz de
kadın bildiğin arsız bence.bunun eşi ne düşünür yanlış anlar mı demiyor.

bilemiyorum ama biraz daha gözlemle derim
hazır uzaklar daha iyi anlaşılır niyetler
hangi parfüm bu acaba :) ( tamamen merak)

Yabancı bi marka ismini hatirlamiyorum. O kadar ilgisizim bu tarz pahali şeylere. 1.5 senedir gozlemliyorum zaten sürekli sabi sabir diye diye geldim bu günlere bir gün patliycam ve karsisinda hic tanimadigi bi kadini görecek.

Güvenle alakali bir durum değil bu. Bana göre sinirlari bilip bilmemekle alakali. Ben eşime güveniyorum diye de kimse sinirlarini asmayacak, asmamali da. Benim esim bi baskasinin pesinden kosup ona parfüm bakacak ve ben de ayy ne güzel diye bi sey demeyeceğim oyle mi?
Esiniz kaynananiza gorumcenize yapsa kiyamet kopardi ama!!!!!!

Gitsin nişanlısı arastirsin.esiniz kozmetikcimi?allah allah. Bu ne lüzumsuz samimiyet.evet cok tepkisizsiniz.

nişanlısı araştırsın.
ya da hepimiz birilerinden mi yardım istiyoruz.çok mu önemliymiş bu parfüm.
siz güvendiğinizden tepkisizsiniz de
kadın bildiğin arsız bence.bunun eşi ne düşünür yanlış anlar mı demiyor.

Gereğinden fazla rahat bir bayan. Bi de beni çok iyi taniyor. Erkeklere karsi çok mesafeliyimdir. Ben boyleysem eşimin de öyle olmasini isterim ve onun bunu fark etmesi ve düşünmesi gerekiyor.

Back
X