• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu tepkisizim acaba :(

Bence eşinle güzelce konuşmalı ve içindekileri söylemelisin. Bunda hiçbir sakınca yok. İçinde kalacağına bilsin. Yoksa belki rahatsızlık duyabileceğini aklına bile getirmiyordur. .

Guvende biyere kadar , Bayan nisanliymis kendi nisanlisindan istesin birsey isteyecekse.

Esinle konusmalisin bence , beyi bekliyosunki konusmak icin.
Arasina mesafe koymali bir evli bir erkek ayni seyi yapmis olsan suan kiyametler kopmustu...

Ayni şeyi ben yapmis olsaydim emin olun adamin karsisina dikilir hesap sorardi. Benimle de ayrıca hesaplasirdi. Ama benim yapmayacagimi biliyor. Ve allahtan benim calisma ortamimdaki beylerin hepsi çok mesafeli ve saygili.

[QUOTc="benebakbiyocost: 36860666, member: 438540"]Bencede tepkı gostermenın zamanı gelmiş, kıskanmanın dozunda olduğu surece nekadar doğal bır durum olduğunu esınızde gayet ıyı bılıyordur o bukadar kıskanrken sen bana guvenmıyormusun gıbı bır tepkıde veremez hem.bu mevzuda ıyı nıyetlı bıle olsa kantarın topuzunu kaçırmış bıraz bu bayan o parfüm yuttururum ben ona, sınırlarınızı net bır sekılde belırtın esınıze
bence, evlılıgımızın ılk aylarında esımın
arkadaşlarıyla dısardayken bana cıcek almış
esım gevsek arkadaşlarından bırıde bana
verırken sulu bır sekılde ayyy banamı aldın
dıye elınden alıverdı cıcegı esım hıc tepkı
veremedı tabı herkes dondu kaldı kıza
bakışlarımla o cıcegı yedırdım vallaa :) ne
münasebet dıyıp aldım tabıkı cıcegıde :)[/
QUOTE]

Sizinki de cok can sikici olmus. Boyle dusuncesiz insanlarla ayni ortamda bulunmak istemiyorum. Bunun artik bir karakter bozuklugu oldugunu dusunuyorum. Bunlarin yaptigini ergenler bile yapmaz.

Bence eşinle güzelce konuşmalı ve içindekileri söylemelisin. Bunda hiçbir sakınca yok. İçinde kalacağınaYoksa belki rahatsızlık duyabileceğini aklına bile getirmiyordur. .

Su an hassas bi donemdeyim ve konusurken kendimi kaybetmekten korkuyorum biraz. Bununla ilgili bir tecrübe yasadik. Aslında çok küçükve basit bir konuydu ama Esim durumundan dolayı çok anlayisli davranip hep alttan aldi sakinleştirmeye calisti. Aslında kendimi kaybeden biri değilim ama yine hamileliğin getirdiği bir duygusallıktan bu şekilde konuştuğumu düşünmesini istemiyorum. Ama konuşmadan da yakinda sinir hastasi bile olabilirim.

İyi aksamlar arkadaşlar. Sizinle bir sikintimi paylaşmak istiyorum. Benim çok ilgili ve bana çok düşkün bir Esim var. 2 yillik evliyiz ve ben hamileyim. Eşimin bir önceki calistigi kurumda bir bayan arkadadi vardi ben de kendisini taniyorum ve gorusuyoruz Esim sik sik bu arkadasini evine ya da istediği yere birakiyordu birşeyler alması gerektiğinde eşimin de yaninda gelmesini istiyormuş ve ben bunları hep sonradan ogreniyodum. Aslında çok kiziyodum ama Esim ona guvenmedigimi dusunmesin diye susuyordum. Bu bayan eşimin bir arkadasiyla nisanli. İyi niyetinden aslında suphem yok. Neyse sonra her ikisi de farklı kurumlarda ise başladılar. Ve ara sira da olsa görüştüler yine ve gecen bu bayan eşime mesaj atmis çok istediği bir parfüm varmis ama çok pahaliymis kendisine orijinalini bulabilir mi diye eşime rica etmiş. Ben bunu mesajlarindan okudum ve yine sesimi cikarmadim. Allah nasil bi sabir veriyorsa artik. Normalde içim içimi yiyor. Esim de beni çok kiskanir bunların yüzde birini yapsam demediğini birakmaz. Sizce ben fazla mi sessizim bir tepki vermeli miyim artik. İs yerleri değişince çok sevinmistim kurtulduktan diye ama bu parfüm olayi yine sinirlerimi tepeme cikardi. :KK43: bu arada ben eşime en basta ondan beklentilerimi sorduğunda birsey yaparken kendi yerine beni köy ne hissediyosan adimlarini ona gore at demiştim.
Ben böyle kadin erkek iliskilerine cok karsiyim.evli bir erkrgin mrsafeki olmasi gerekir.bence cok tepkisizsin

Esim telefonundaki o mesaji gördüğümü bilmiyor. Bana bi citlatsa ya da telefonda konuşurlarken bi şahit olsam iste o an artik kimse beni susturamaz sanirim.

burda okurken sinir krizleri geçiriyorum resmen.keşke en başindan bu kişiye karşi tavrinizi koysaydiniz eşinize rahatsizliğinizi belirtseydiniz. o telefonu bir şekilde alin eşiniz evdeyken. bi şeyi bahane edin.meselaa telefon ortadayken bana mesaj gelmiyo senden bi mesaj atayim diyerek alabilirsiniz.yada annem kardeşim vs. heralde butun rehberine yanlişkila msj atmiş bakiyim sanada atmiş mi diyerek alabilirsiniz telefonu.. eşiniz mümkün mertebe uzaniyor olsun ve telefona biraz uzak olsun. aksi taktirde sizden önce ziplayarak alir telefonu benim işim var der vermeyebilir.o anda aramaları msjları hemen silebilir. zaten msj bölümüne girdiğinizde mesaji görmüş olacaksiniz.o zmn içinizde ne varsa kusun ortaya.
  • bu kadin ne iştir. sen mecburmusun bununla ilgilenmeye.yeter artık sustum sustum ama artık fazla oldu. istemiyorum seninle muhabbet etmesini.senin onun istekleriyle ilgilenmen onun hoşuna gidiyo baksana.hiç mi düşünmüyosunuz biyoist bu durumdan rahatsiz olacak diye. aynısını ben yapsam bana nasıl bir muamele yapardın gibi konuşun.ve tawir koymasini isteyin.muhattap olmaasin bi daha. sanki babasinin kizi.

Arkasından konustuklarini zannetmiyorum bizi kendilerine çok yakin görüyorlar hatta aile arasında bir nisan yemeği verildi ve arkadaşları arasından sadece bizi cagirdilar diğer arkadaşları gücendi. Eşimin yeni kuruma yerleşmesinde çok emegi var nisanlisinin. Biraz da bu iyiliklerini düşünerek yüz çevirmek istemiyorum. :KK43:
siz yuz çevirmiceksiniz zaten. olay eşinizde bitiyor.eşiniz tavrini koyacak.iyi olan siz mesafeli olan eşiniz olacak.sizde onun nişanlisina msj atip durun isteklerde bulunun balakim. kim size hak verecek. bu bayan ne kadar iyi olursa olsun o da bir muddet sonra sizden rahatsizlik duyacak. ve tabiki en başta eşinizzzzzz.anltabildim mi ?

İyi aksamlar arkadaşlar. Sizinle bir sikintimi paylaşmak istiyorum. Benim çok ilgili ve bana çok düşkün bir Esim var. 2 yillik evliyiz ve ben hamileyim. Eşimin bir önceki calistigi kurumda bir bayan arkadadi vardi ben de kendisini taniyorum ve gorusuyoruz Esim sik sik bu arkadasini evine ya da istediği yere birakiyordu birşeyler alması gerektiğinde eşimin de yaninda gelmesini istiyormuş ve ben bunları hep sonradan ogreniyodum. Aslında çok kiziyodum ama Esim ona guvenmedigimi dusunmesin diye susuyordum. Bu bayan eşimin bir arkadasiyla nisanli. İyi niyetinden aslında suphem yok. Neyse sonra her ikisi de farklı kurumlarda ise başladılar. Ve ara sira da olsa görüştüler yine ve gecen bu bayan eşime mesaj atmis çok istediği bir parfüm varmis ama çok pahaliymis kendisine orijinalini bulabilir mi diye eşime rica etmiş. Ben bunu mesajlarindan okudum ve yine sesimi cikarmadim. Allah nasil bi sabir veriyorsa artik. Normalde içim içimi yiyor. Esim de beni çok kiskanir bunların yüzde birini yapsam demediğini birakmaz. Sizce ben fazla mi sessizim bir tepki vermeli miyim artik. İs yerleri değişince çok sevinmistim kurtulduktan diye ama bu parfüm olayi yine sinirlerimi tepeme cikardi. :KK43: bu arada ben eşime en basta ondan beklentilerimi sorduğunda birsey yaparken kendi yerine beni köy ne hissediyosan adimlarini ona gore at demiştim.
Çok tepkisizsin. En azından, ben aynısını yapıp bir erkekle bu kadar görüşsem sen ne yapardın de.

Benim eşimin eski işyerinden bir kız yeni işyerinde işe girdi. Kızı eve bırakmış bir kere, çünkü bize çok yakın oturuyor. Kızın da daha önce evli biriyle ilişkisi olduğu için ben güvenmiyorum şahsen. Dedimki bir daha evine bırakmayacaksın. Eski arkadaşım bırakamammı deseydim filan dedi. Banane dedim eve gitmiyorum de, başka işim var de. Öğrenir ya da görürsem çok kötü şeyler olur dedim. Ben binsem evli kadınlarla ilişki yaşayan adamın arabasına. Haklısın dedi o zaman. Bir daha da konuyu açmadım.

Erkekleri çok boş bırakmaya gelmez. Fazla üzerine gidersen de aklında olmayanı aklına düşürürsün. Dengeyi kurmak gerek. Bir de bu mesaj atmış. Tam dayaklık:) kendi nişanlısından istesin parfümü. Yada erkekler konuşsun parfüm alabilirmisin diye. Bence kızın nişanlısı durumu bilse o da kızardı.

O parfümü benim arkadasimin eşinden istemiş o freeshop da calisiyor. Acaba arkadasima desem de o parfumu bana ulastirsa ben eşime versem. Arkadasin için almissin iyi günlerde kullansin desem. Bu bence etkliyeci olur ne dersiniz.
Parfumu iste arkadasindan. Gelince bi guzel sık. Esinin yanina git mutluluk rolu oynayarak. Suprizine bayildim. Bana parfum siparis edecegin hic aklima gelmezdi. Parfumde cok hosmus bayildim falan de. Tesekkur et. Bunlarin hepsini onun bir sey demesine firsat vermeden ard arda sirala. Sonra ya ses etmeyip ya evet falan diyecek. Ya da olayi aciklayacak. Iste o zaman da sen gerekenleri soylersin. Durumu da tesadufen ogrenmis gibi olur. Mesaji gordugunuz ortaya cikmaz.

ah canım benim ya. inan öyle şey olmaz güveninde sınırı var.bur arkadaş her zor durumda niye senin kocana gelsin gitsin kendi nişanlısından alsın yardımı. kuzum kötü düşünmek istemem ama bu kadın kocana göz kotmuş olabilir. insanalar fesat hele hele kadınlar. malesefki kadının en büyük düşmanı gene kadın oluyor :KK43: bence kavga etmeden kocana sakin bir şekilde bir akşam yemeğinde durumunu anlat mantıklı yönler bul kocanın dikkatini çek bu konuda. o kadına yardım ettiğin sürece ilişkimiz zarar görecek de

Evet parfümün orijinalini ve uygun fiyatli olanini Esim arastiracakmis.
insan bunu kocasından bile isteyemez ama eşiniz bu işi çok iyi beceriyorsa bilemiyeceğim.belki eşiniz her şeyi hallederim deyip atlıyordur

Eşinizin parfümlerle ilgili bir ii mi var yani uygun fiyata bulabileceği yerler mi var o yüzden mi acaba eşinize sordu diğer türlüsü son derece mantıksız çünkü. Tabii ki eşinizle konuşmalısınız neden parfümü size sorduğunu, neden her başı sıkıştığında aradığını sorun bakalım ne cevap verecek. Nişanlıymış hem de eşinizin arkadaşıyla ama ben olsam bu kadına yakın olmaya çalışırdım aradım ya nasılsın işte parfüm istemişsin eşimde nasıl bir parfüm güzel mi filan diye konu açardım bana karşı tepkilerinden yola çıkmaya çalışırdım davranışlarından filan ama tamamen tepkisiz kalmayın.

yazmadan duramadım ama ben hemen bir mesaj atıp nişanlın bulsun derdim

gitsin parfümünü kendi alsın hamallığını yapıyor resmen. Tepki biraz değil baya vermen lazım bu ne yarın öbür gün kocan ben gidiyorum deyince napcaksın. Boşver aralarındaki muhabbet senin evliliğinden önemli mi ?

Nisanlisi varken esinize mi kalmis istedigi parfumu bulmak :KK12:

Bu ne pervasizlik. Tepkinizi koymaniz lazim, bu ne canim !

Ben olsam asla tahammul edemem boyle birseye...

Bence eşinle güzelce konuşmalı ve içindekileri söylemelisin. Bunda hiçbir sakınca yok. İçinde kalacağına bilsin. Yoksa belki rahatsızlık duyabileceğini aklına bile getirmiyordur. .

Evet belki de şimdiye kadar tepki vermedigim için bu konunun beni rahatsız etmediğini düşünüyor olabilir. Bunu dusunene kadar yaptiginin hoş olmadigini dusunebilse keşke.

Eşinizin parfümlerle ilgili bir ii mi var yani uygun fiyata bulabileceği yerler mi var o yüzden mi acaba eşinize sordu diğer türlüsü son derece mantıksız çünkü. Tabii ki eşinizle konuşmalısınız neden parfümü size sorduğunu, neden her başı sıkıştığında aradığını sorun bakalım ne cevap verecek. Nişanlıymış hem de eşinizin arkadaşıyla ama ben olsam bu kadına yakın olmaya çalışırdım aradım ya nasılsın işte parfüm istemişsin eşimde nasıl bir parfüm güzel mi filan diye konu açardım bana karşı tepkilerinden yola çıkmaya çalışırdım davranışlarından filan ama tamamen tepkisiz kalmayın.
Hayir eşim saglikci parfumden de anlamaz zaten. Öyle parfüm kullanma aliskanligi olan bir çift de değiliz.

sanıyorum eşiniz söylediğiniz lafı unutmuş... azıcık daha tepki vermeyin... kadınla aralarında bir şey başlayınca çekersiniz kulaklarını....
yahu kim olursa olsun elin kadınına ,kadın parfümü alacak fellik fellik arayacak...sonra bu arkadaş ,koklasana nasıl güzelmi kokuyor yakıştımı diye koklatırda...valla bu işler koklaşa koklaşa...
tepkisizlik az bir tabir sizin için...

İnşallah o parfüm bir şekilde elime geçer. Su an tek istediğim bu. O bayanla muhatap olmak istemiyorum. Kendimi onun seviyesine indirmek istemiyorum. Esim benim ne kadar uzuldugumu ve aci cektigimi görmeli. Çünkü benim biraz suratim asilsa pesimde dolanir ve sürekli kendini suclar. Çünkü benim boş yere tavir yapmayacagimi çok iyi bilir.

Nişanlısı dururken neden senin eşin araştırıyor kio_O
çok mantıksız ve saçma bu kadar sabırlı olma rahatsız olduğunu eşine söyle

Back
X