• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu tepkisizim acaba :(

ortada aldatma ve benzeri sey oldugunu sanmiyorum
esinizin iyi niyetinden faydalaniyor sanirim
maddi olarakda sömürüyor 0labilir
var böyle kadinlar

Esinize rahatsiz oldugunuzu soyleyin.Nisanlisi arastirsin parfümünü.esinizde uygun bir dille reddedebilir sonucta.

Morakini bizmak gibi olmasin ama bu kadin parfumunu nidanlisina degil baska birine aldririyorsa icinde oislik ararim..yemisim arkadasligini bigun cikar kokusu...cok tuaf

Evet bu gerçekten çok tuhaf ve bunun benim basima geleceğini hic tahmin edemezdim. Öyle sürekli karistirmam telefonunu arada bakarim aklima esince direk boyle bi mesajla karsilasinca sadece yok artik diyebildim.

Burada bir arkadaş o parfümün ismini sormustu. İsmi signorina elegance imiş.

en sonki parfum olayı çok fazla olmş çk sabirlisin bnce eşinle bu durumu uygun bi dille konuşmalisin eşinden bşka kimse yokmymş parfum aldrtçk canim gtsin nişanlisina aldrtsın

Bir de şöyle bir durum var o bayan burali burada doğmuş büyümüş biz ise daha burada goreve baslayali 1 2 yil oldu daha navigasyon olmadan bi yere gidemiyoruz. Esim nerden bilsin neyin nerde satildigini.parfümü arastirdim fiyati 300 liranin üstünde.

Güveniyorsanız rahatsız olmayın bence.. Eşinizin o mesajı görünce tepkisi ne oldu acaba?
Bana da selam söylemiş mesajinda. Esim de tamam arastiririm demiş. Selamini almis ve hemen arkasından da free shop da calisan arkadasjmin eşini aramis parfüm için.

eşine durumdan rahatsız olduğunu açık açık belirt.. :KK14:

Bana da selam söylemiş mesajinda. Esim de tamam arastiririm demiş. Selamini almis ve hemen arkasından da free shop da calisan arkadasjmin eşini aramis parfüm için.

Bence ark niyet aramayın.. Sadece araştırmasını istemiş. Eşiniz gibi birkaç arkadşına daha haber vermiştir bence hızlı bulunsun diye..

eşine durumdan rahatsız olduğunu açık açık belirt.. :KK14:

Bugün telefonda bir konuda rahatsız olduğumu ve konuş.ak istediğimi söyledim. Yarin gelince konusacagiz inşallah. O da çok merak ediyor ama bu konu aklina gelmiyor.is yerimde bir sorun yasadigimi tahmin ediyor.

Bugün telefonda bir konuda rahatsız olduğumu ve konuş.ak istediğimi söyledim. Yarin gelince konusacagiz inşallah. O da çok merak ediyor ama bu konu aklina gelmiyor.is yerimde bir sorun yasadigimi tahmin ediyor.

otur konus .. :KK56:

Art niyet düşündüğünü ben de zannetmiyorum zaten. Nisanli düğün hazirliklari yapiyolar bir kaç aya evlenecek. Ama çok rahat bir insan. Önceki yaptiklari da bu yaptiklari da bu rahatligini gösteriyor. Esim de buna izin veriyor. Beni üzen de bu. Yaptiginin yanlis olduğunun farkinda mi değil mi merak ediyorum.

Benzer şeyleri ben yapmis olsaydim bu bizim için boşanma sebebi olurdu. O kadar hassas bir insan bu konularda. Ayni şeyi kendisi yapmaya nasil cesaret ediyor anlamiyorum.

Bu sabah esimle konuştuk. Benim bu şekilde yanlis dusunecegimi tahmin etmemiş. Bir sure de bunun normal birşey olduğunu rahatsız olacak bisey olmadigini anlatmaya calisti. Ama ayni şeyleri benim yaptigimi düşün sonra karar ver deyince biraz anlar gibi oldu. Hala benim buyuttugumu düşünüyor ama parfümü araştırmaya ca gibi söyledi. Bakalim göreceğiz. Bundan sonra tavirlarinda bi değişiklik olacak mi.

Evet o kadar konuşmam boşa gitti. Esim parfümü arastirmis ve sanirim almis. Bugün de doğum gunuymus vepasta alip is yerine gidelim supriz yapalim diye aradi az önce. Ya ben türkçe konusamiyorum ya da esim türkçe bilmiyorum. Tam herşey düzelecek derken sinir harbi yasiyorum.

Herkesin elinin altında internet var.
Kala kala parfümünü dahi eşinize sormak mı kalmış.
Ben de acayip rahatsız olurdum.Hiç hoş değil böyle şeyler.

Parfümü geçtim artik da o kadar rahatsız olduğumu uzuldugumu soylememe rağmen bile bile doğum gunuymus supriz yapalim demesine ayri sinir oluyorum su hamile halimle 2 saat yol gidicem o bayan için inanamiyorum gerçekten.

Back
X