- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
O kadar zaman neden naz yaptınız ki o zaman :) hiçbirşey demedi mi merak ettim
nişanlımın evi var tek başına kalıyor. beni hep evine çağırmıştı, film izleriz, yemek yaparız falan filan diye. bende bu durum bana ters olduğu için gitmedim. (ama içten içe istiyodum bunu biliyodu :) ) tabi daha önce sevgililik geçmişimizde var. o zamandan beri böyleydi.
geçen yolda yürürken yine dedi hadi bize gidelim diye. bende hayır gitmek istemiyorum diye 10 kez söyledim. ama elimden tuttu götürüyor. gülüyoruz falan beni kaçırıyor musun ama ben gitmicem diyorum. neyse en sonunda kabul ettim, gittim.
yani hayır dediğim birşeyi yapmış oldum en çok bu konuda kafam takıldı kaç kere hayır dediğim halde onun istediğini yaptım. kendi nefsime de engel olamadım. onun da payı var.
o da bana hiçbir şey yapmayacağız sıcakta dışarda gezmemek için dedi ama biraz oldu diyebilirim ve şimdiye kadar gelmediğine pişman oldun değil mi dedi
ne oldu ki evde?
meraklı teyze modu.
nişanlıymışsın zaten, nişanlılık tanıma evresi, canını sıkacak bir şey yaşamadıysan sorun yapma.
en ilerisi olmadı ama biraz bişeyler oldu
merakla önceki konularına baktım önceden de bir şeyler olmuş, çok şeyler olmuş hatta, seni istemediğin birşeye falan mı zorladı vicdan azabı mı hissediyosun? yoksa sadece gitmem dedim de gittim tuh şimdi bu tutarsızlık mı karakterime ters diyosun
hayır öncekiler onun evde olmamıştı bu kadar rahat değildik yani arabada olmuştu mesela ben rahat davranmamak için gitmiyodum evine, kendimi de onu da bildiğimden ikimizin duramayacağını
Yani?
Adamın cinsel organını avuçlayıp boy ölçüsünü burada sakız edecek kadar ileri gitmişsiniz.
Daha neyin tutarsızlığı?
Beğenmemiş miYani?
Adamın cinsel organını avuçlayıp boy ölçüsünü burada sakız edecek kadar ileri gitmişsiniz.
Daha neyin tutarsızlığı?
sanki ismini ifşa etmişim gibi konuşuyorsunuz sonuçta kimse tanımıyor burada ve merak ettiğim bir konuydu ki doğru bir alanda konuyu açmıştım bence böyle yargılamak size düşmezYani?
Daha neyin tutarsızlığı?
Galiba küçük bulmuş :))Beğenmemiş mi
Sizinde kafanızda hep bu mevzular var sanırım, diğer konunuzdan bahsedilmişte... E o zaman memnunsanız sorun ya da tutarsızlık yok. Salın bi kendinizi kafanızın içindeki kalıplardan.
istediğiniz bir şey sonuçta, zorla değil ya. Naz yaptığınızın farkındadır. ama sonra sonra vay efendim sen de benim evime geldin yok öyleydi böyledi diyip kafa patlatacak cinstense bir daha gitmeyin. Değilse de mis gibi sevişin gitsin işte.ya hayır diyip yaptığım için kendimi kötü hissettim. burda konuyu neye çekiyorsunuz, hesabım gizli olduğu halde eski konularımı aratıyorsunuz. bilemedim keşke sadece bu soruya cevap verilse eski durumlar hesaba katılmadan. diğer konumda da benim sorduğum soruya cevap vermekten çok dalgaya almışlardı. bir daha da foruma yazmayacağım cidden sıkıcı ben ne soruyorum insanlar ne söylüyor. konuyu da silemiyorum aşağıda özetledim. ayrıca profil gizlemenin ne manası var üye isminden aratınca tüm konular çıkıyor böyle yargılıyorlar işte.
nişanlım beni evine çağırmıştı ben gelmeyeceğim dedim ama istiyodum da gitmeyi. sonra kabul ettim. yani hayır dediğim birşeyi yapmış oldum en çok bu konuda kafam takıldı kaç kere hayır dediğim halde onun istediğini yaptım. kendi nefsime de engel olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?