Çok mu uzak aşk?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Hayirli geceler hanımlar. Uzun zamandır merak ettiğim bir hususu size açmak istiyorum. Dert değil ama kafama takılıyor. Ben lisede baya şıp sevdiydim yani gerçekten afedersiniz maymun istahliydim :KK45: birinden hoşlanırken başka birinin benden hoşlandığını duysam ondan da hoslanirdim. Bu potansiyelimi ergenligime veriyorum :KK14: Bu aralar bu duyguyu çok özlüyorum. Biri tarafından sevilmeyi en çokta sevmeyi. Ama yaşadığim onca şeyden sonra birine nasıl güvencem hiç bilmiyorum. Kısacası aşık olmayı eski günleri özledim yahu

İnşallah kalbine gönlüne bi insan çıkar karşına ama bence aşk meşk boş ya , sadece saygısı olsun seni el üstünde tutsun yeterli sanırım , saygılar arkadaşım:KK52:
Cok tesekkur ederim. Bence de öyle..ama yinede insan özlüyor ne bileyim. Yaş ilerledikçe aşk duygusu korlesiyor sanırım

Beklemediğin vakitte geliyor aşk denen meret,
Şimdi beklentide olduğun için her çıkana o gözle bakıyorsun ve hüsran oluyor.
32 yaşında evlendim.Hem de hiç ummadığım biriyle.Çok çabuk gelişti ve oldu.Şükür mutluyum.
Ama evliliğe hep soğuk bakmışımdır onu da bil.

Beklemediğin vakitte geliyor aşk denen meret,
Şimdi beklentide olduğun için her çıkana o gözle bakıyorsun ve hüsran oluyor.
32 yaşında evlendim.Hem de hiç ummadığım biriyle.Çok çabuk gelişti ve oldu.Şükür mutluyum.
Ama evliliğe hep soğuk bakmışımdır onu da bil.
Evet şu aralar biri ciksada aşık olsam havasındayim. Mutluysanuz sorun yok :) biraz beklemem lazım zaten cokkk sorunlu bir nisanlilik atlattım daha yeni

" birine nasil guvenicem" demissin.
Eski dusunce yapini hesaba kataraktan; sen kendinden ve askindan emin ol kafi, karsi tarafa guven vericeginden emin ol kafi" diyorum. Gerisi sans isi.

Sana su sekil olursa guvenebilirsin karsidakine diycem ama yok oyle bi dunya. Saire sormuslar " sevmekmi sevilmekmi? " diye. Sair: sevmem demis. Neden diye sorduklarinda " sevildignden hic bi zman emin olamazsin' demis.

Back
X