- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Cok tesekkur ederim. Bence de öyle..ama yinede insan özlüyor ne bileyim. Yaş ilerledikçe aşk duygusu korlesiyor sanırımİnşallah kalbine gönlüne bi insan çıkar karşına ama bence aşk meşk boş ya , sadece saygısı olsun seni el üstünde tutsun yeterli sanırım , saygılar arkadaşım
Kesinlikle öyle..ama o zaman aşk olur muki onu bilemiyorum. Bu görüşü doğru bulmakla birlikte herseyi bu kadar inceleyerek aşık olamadığımı farkettimadam olsun da gerisi önemli değil.tutupda beni üzecek birine, adam olmayan birine aşık olmak istemezdm. Allah yazdiysa bozsun
BekliycigimZamanla yine gelir aşk . .
Umarim tez vakitte olur :)Aşk gelir bir gün kapınızı çalar inanın buna
İnşallah tez vakitte olur ama şunu diyeyim hiç beklemediğiniz anda olacaktır burası kesinUmarim tez vakitte olur :)
Umarim yahu. Gerçi bu odunlukta gidersem zor ama :) Gerçekten çok istiyorum şarkıları dinlerken birini düşünmeyi çok özledimİnşallah tez vakitte olur ama şunu diyeyim hiç beklemediğiniz anda olacaktır burası kesin
Olumlu düşününce olacaktır ama çok da düşünmemek gerekiyor böyle konularda ben de bunu anladımUmarim yahu. Gerçi bu odunlukta gidersem zor ama :) Gerçekten çok istiyorum şarkıları dinlerken birini düşünmeyi çok özledim
Evet şu aralar biri ciksada aşık olsam havasındayim. Mutluysanuz sorun yok :) biraz beklemem lazım zaten cokkk sorunlu bir nisanlilik atlattım daha yeniBeklemediğin vakitte geliyor aşk denen meret,
Şimdi beklentide olduğun için her çıkana o gözle bakıyorsun ve hüsran oluyor.
32 yaşında evlendim.Hem de hiç ummadığım biriyle.Çok çabuk gelişti ve oldu.Şükür mutluyum.
Ama evliliğe hep soğuk bakmışımdır onu da bil.
Zaten işin özü aşkın aniden olması değil mi ? Başka şeylere yoneleyim bari belki o aralarda aşık olurunOlumlu düşününce olacaktır ama çok da düşünmemek gerekiyor böyle konularda ben de bunu anladım
Benim bazen şarkı dinlerken aklıma geliyor da noluyor.Koca bir hiç.Muhakkak iyi biriyle karşılaşırsınız.Umarim yahu. Gerçi bu odunlukta gidersem zor ama :) Gerçekten çok istiyorum şarkıları dinlerken birini düşünmeyi çok özledim
Eskiden benim de gelirdi birisi şimdi unuttum gitti. Geçici bir duygu bazende gereksiz yere dert aslında. .inşallah karsilasirimBenim bazen şarkı dinlerken aklıma geliyor da noluyor.Koca bir hiç.Muhakkak iyi biriyle karşılaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?