Ya sorması ayıptır. Yazın yemeği nasıl hallediyorsunuz?Bende çok yavaşım yazın evde yemek pişirmediğim için sanırım. kışın yavaş yavaş yapıyorum hızlanamadan tekrar yaz geliyor sonra
Ya sorması ayıptır. Yazın yemeği nasıl hallediyorsunuz?
Aslında zormuş ya. Zaten o saatten sonra insanda hal mi kalır.Tatlım yazın 7 ay 23,30 da evde oluyorum o yüzden iş yerinde ayak üstü dışarıdan bir şeyler yiyoruz...
Maalesef durum bu...
Aslında zormuş ya. Zaten o saatten sonra insanda hal mi kalır.
Yine sorması ayıp ama eşinizi nasıl eğliyorsunuz bu durumda? Ve birde kendinize nasıl bakabiliyorsunuz?Kalmıyor zaten ev otel gibi bir şey yazın benim için.
Yat ve duş al temizlik bile ayda bir.
Ama mutfağı toplamakta çok zaman alıyor ki... Mesela biber doğruyursun ya onun içindeki tohumları toplamak ve temizlemek bile problem ve vakit benim içinKızlar. Yanlisiniz yemek sırasında ortalığı toplamak.
Hızlı olmak için yemeği koyun ateşe.
Onlar piserken ortalığı toplayın.
Y
Yine sorması ayıp ama eşinizi nasıl eğliyorsunuz bu durumda? Ve birde kendinize nasıl bakabiliyorsunuz?
İnşallah gönlünüze göre daha iyisi olurO yüzden hayatım çok sıkıntılı ya zaten..
Bdv ye konu açsam herkes ağlar.... sabır ve şükürle ayaktayım.
Bu yaz çıkma ihtimalim var işten inşallah kısmet olur kurtulurum.
Okuyan herkes dua edin bana lütfen..
mesela benım nohutum fasulyem bezelyem domates sosum falan hep haslanmıs hazırdır bekler dolapdaKızlar pek dert sayilcak birsey degil ama ben cok kafama takıyorum. Derdim yemek :/ insanlara bakiyorum 15 20 dakikada butun yemeklerini ocaga koyanlar var. Ben ise iki saate anca 3 çeşit yemek yapabiliyoruminsan nasıl hızli yemek yapabilir merak ediyorum ben bi hızlı yapmaya çalışsam mutfak alıyor başını gidiyor. Heryere birseyler dökülüyor. Hızlı yapmak istiyorum çünkü mutfakta çok sıkılıyorum. Siz nasil yapiyorsunuz mutfakta durma sureniz nedir?
Maşallah becerikli kadının hali başka oluyormesela benım nohutum fasulyem bezelyem domates sosum falan hep haslanmıs hazırdır bekler dolapda
dolma ma kadar karnıyarıgıma kadar soyulmus sarımsagıma kadar borek aklına ne gelırse ...
bıtek katıp pısırmek kalıyo gerıye
oyle yapabılırsın
Evet çok mantıklı nasil yapiyorsunmesela benım nohutum fasulyem bezelyem domates sosum falan hep haslanmıs hazırdır bekler dolapda
dolma ma kadar karnıyarıgıma kadar soyulmus sarımsagıma kadar borek aklına ne gelırse ...
bıtek katıp pısırmek kalıyo gerıye
oyle yapabılırsın
işte bezelyeyı haslıyıp soguyunca tek kullanımlık buzdolabı posetlerıne koyuyorum meselaEvet çok mantıklı nasil yapiyorsun
yazın olan seylerı yazın bı haftasonu yapıyorum mesela domates bıber taze fasulye gıbı :)Maşallah becerikli kadının hali başka oluyorpeki bunları böyle ayrı günlerde hazırladıkça mı yapıyorsunuz yoksa mesela bir haftasonu oturup mu hallediyorsunuz? Birde lezzetleri nasıl oluyor? Bana böyle buzdolabı kokusu sinmiş gibi geliyor bazı şeylerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?