Çok mu zayıfım şimdi ben

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım

Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
Bence sizi çekemedikleri için öyle diyorlar çocuk doğurup 55 kiloda kalmak gayet emek isteyen birşey. Hiçkimseyi takmayın çok zayıflamışın diyenlere de teşekkür ederim sporla diyetle ancak zayıfladım deyin bakın nasıl susuyorlar. Ben 24 yaşındayım iki çocuk var 166 boyum 63 kıloyum ben im idealim de şuan için 55 56 olmak

Bir deri bir kemik kalmışmışım

Bir deri bir kemik kalmışmışım
Hiiiç takmam yerinizde olsam . Ne güzel işte mankenler neredeyse iki metre ve toplasan birkaçı 55 üzerindedir sizin o kadar uzunluktada bir boyunuz yok fayrt de normalsiniz bana göre. Aynı durumu benim ablamada yaparlar ve oda sizin gibi takılıyor etraftan gelen sözlere oda çok zayıf değil aslında 160 boyu ve 53 kılosu. Ayrıcada size bir deri bir kemik kalmışın diyenlere diğer görüşmenizde ayyy ne kadar kilo almışın biraz dikkat etsene deyin . Bir daha aslaa size zayıflayın demezler % 100 denenmiş onaylanmıştır :) :)

Arkadasta zayıf olduğunu duymak istemiş zaten
Hayır yani ben zayıf olcam bunun bilincinde bir insan olucam millet bana çok zayıfsın dicek kafaya takıcam üzülücem nasıl yani çok mu zayıfım off moralim bozuldu bi konu açayım onay alayım dicem vs vs
Neyse ben tombik kalayım

of seni anliyorum ben.aynen bana da cok zayifladin neyin vardi da yemek ye ac misin da bilmem neyde ney.kilolu olmak zorunda mi herkes bilmiyorum.yok zayif cirkinsin kilolu guzelsin bik bik bik

52 kiloydum çok zayifsin diye diye yedirdiler 58 kilo oldum şimdi geri vermeye çalışıyorum. Hiç takma bence zayifta değilsin gayet yerinde kilon

Aslında sizi anlıyorum .
Ben kiloluyum biri bana çok kilo aldın diyince benm morelim bozuluyor.
Kilolu olupta buna takılmayan da oluyor ama ben takılıyorum.
Aynı şekilde zayıf birisine de zayıfladın deyince onlar sinir oluyor.
Gene aynı şekilde bu duruma takilmayanlar da var ama siz takilmissiniz.
Boşver sal gitsin oölümlü dünya dert etmeyelim kendimize. Zayiflamissin diyenler de herkes kendine baksin lutfen

Çok alakasız olacak ama morel değil moral. Yazım yanlışlarına çok takılırım da elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…