Çok mu zayıfım şimdi ben

Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
Kilon süper bence.

Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
Onu diyenlerin ağzına kum küreğiyle vur ve ''siz de çok kıskançsınız '' de.

Yok gayet iyi bence hem.zayıflık iyidir bende 170 boy bir doğum yaptım kilom 57ydi tatile gittik bir kilo almsm smdi 55e düşmeyi hedefliyorum

Benden birazcık sana verebilir miyim :)
Bence süper bir kilodasın.

Hiç de zayıf değilsiniz. Kilonuz normal. Eğer yüzünüz zayıfsa, o yüzden diyebilirler. Yahutta kemikli iseniz, kas oranınız yüksekse de, zayıf görünürsünüz..
Bende 168 boyundayım. 57-58 kiloyum. Ama ben kendimi kilolu buluyorum. 53 kilo olsam tam ideal kilomda olurum..

Ben de aynı boyadım. Ama kilo kiloluyum. Sanki. Karnım. Filan var yani bence zayıf değilsin ama.millet öncesini görüp sonradan zayıfladığı ni farkedince öyle tepki vermislerkdr

Sonuçta burda yazımı yazistrmiyiroz değil mi.
Takılıyorsun içinde takıl. Ben konu sahibine yazdım. Muhatabım değilsin.

Neden tartışma moduna giriyorsunuz. Ben dilimizin sanal ortamda yüzünden yozlaşmasına karşıyım. Çünkü çoğu kelime artık sanalda yazıldığı gibi bilinmeye başlıyor. Morel değil moral kırmadan doğrusunu söyledim.
Teşekkür ederek cevap verebilirdiniz.
Yazınızı yazistrmiyiroz. Gördüğüm kadarıyla bu mümkün değil. Ama yazı kişinin iletişim aracıdır , güzel kullanmakta fayda var.

bence 165 boya göre 53-54 bile ideal.. ki kaldı ki 56 zayıf değil.

Sizden yaklaşık 10 cm uzun hemen hemen aynı kilodayım. Zayıf da değilim, sizin zayıf olmanız pek mümkün değil bu bağlamda.
Ya da tartı bozuk.

Benim boyum 1.63 kilom 52/53. Benim normal kilom 55, kilo verdim ramazanda ama gorenler cok zayiflamissin kilo al diyorlar durmadan. Benim koprucuk kemiklerim asiri belirgin. Sadece oraya baksan afrikali sanirsin ama benim yapim baya kemikli, genis omuzluyum ve balik etli degilim. Yuzumde bundan bir 6 yil once daha tombuldu simdi insanlar yuzumu farkli gorunce ne olmus yuzun kasik kadar kalmis diyorlar. Ablam gecen yuzun iceri gecmis ne bu halin dedi oysa 2 kilo oynuyor. Biraz moralim bozulur gibi oldu ama ben aynada bakinca asiri bir fark goremiyorum. Zayif degilim normalim de insanlara anlatamiyorum. Ha 52den de daha az olmak istemem, o gercekten bende asiri zayif duruyor. Gorenlerde 48 kilo var misin diye soruyorlar onu da hic anlamiyorum. Sizinde benim gibi bir yapiniz varsa yapacak birsey yok. Iyiyim ben kilom normal diyeceksiniz gececeksiniz...

Arkadasta zayıf olduğunu duymak istemiş zaten
aslinda duymak için actigini zannetmem. bende ayni dertten muzdaribim. kendimi bildim bileli hep zayifsin derler. malum anadoluda etli butlu severler. hic memelekete gidesim gelmezdi. simdide ' aa iki cocuklusun nasil bu kadar zayifsin' diyorlar. sinir oluyorum. eskiden kalma takintida olabilir bendeki. keske balik etki olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…