• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu zor?

Peki evli misiniz . Evlilik düşünüyor Musunuz?

Değilim , düşünüyorum ama evlilik için illa memleketinde ailenin dizinin dibinde olma fikrine katılmıyorum :)

Meslek önemli inan.. hele şu bdv de okuduğum konulardan sonra kadın için artık lüks değil zaruret iş gücü..

bir mezun olarak ben başaramadım umarım sen başarırsın zira ben öğretmenlik yapmak için il dışına çıkmak istediğimde istanbula ünlü olmaya gitmek istemişim gibi davranılldığından şuan kendi şehrimde saksı gibi iş bekliyorum.. özgürlük kendi ayak filaklarım filan restten geçti ve ben yapamadım..

Allah yardımcın olsun öncelikle :KK14:
Şu anda biraz biraz göstermezsen büyüdüğünü mezun olduktan sonra da gösteremezsin diye düşünüyorum.. Para kazanmaya başlayınca yaptığın özgürlük hamlelerini "ünv. Mezunu oldun para kazandın da bi halt mı oldun" diye yorumlayabilirler :KK62:

Şimdiden okuluna gidip gelirken olabilir, ders çalışmaya ve ya konferans ve ya gezi gibi "onlarsız" yapacağın bişeyler bulmalısın ki anlasınlar.. Seni dışarda sahiplenmeleri anlaşılabilir de evde de çocuk muamelesi yapmaları çok acayip :KK57: sen evlenmek istesen bile evermezler bence seni şu durumda :KK70:

Yetişkin bir insan ailesinden izin almaz.Ayrı eve çıkmak istersen çıkacaksın nokta.Senle görüşmeyi keserlerse bu onların problemi.Bu yaşta gündüz bile dıları çıkarken izin alırsanız karışırlar..Unutmayın bunları yapabiliyolar çünkü yapmalarına izin veriyorsunuz.Benim babam kadar psikopatı değil kk türkiyede sayılıdır :) izin vermedim mücadele ettim sonunda kazandım..Ben bir bireyim ve kendi doğrularım var,ben oyun hamuru değilim

Maddi gucun olsun herkes seve seve senin sartlarini ve yasadigin hayati kabul eder merak etme
Okulunu bitirip is bulmaya bak sonrasi kolay

Sen işini eline al sağlam bi mesleğin olsun ondan sonra hayatını kurarsın evlilik konusuna gelince seni herşeyden önce bi birey olarak gören bi eşin olursa ne ala yok insan yerine koymazsa evet gerçekten çok yıpratıyor bence de evlenme işin gücün olsun o zaman ailen de daha farklı davranır muhtemelen

bir mezun olarak ben başaramadım umarım sen başarırsın zira ben öğretmenlik yapmak için il dışına çıkmak istediğimde istanbula ünlü olmaya gitmek istemişim gibi davranılldığından şuan kendi şehrimde saksı gibi iş bekliyorum.. özgürlük kendi ayak filaklarım filan restten geçti ve ben yapamadım..
bu yorumu yaptıktan sonraki gün il dışında öğretmenlik yapma şansım oldu ve şuan il dışındayım:) Fazla umutsuz olmamak lazımmış demek :))

Back
X