Çok mutluyum ama doğru kişi olmadığını söylüyorlar, kafam karıştı :(yardım..

esra90version

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
42
0
36
İstanbul
arkadşlar 9 aylık bir ilişkim var şimdiye kadar ufak tefek tartışmalarımız oldu ama hepsi de önemsiz şeylerrdi çok mutluyuz ondan ayrılmayı aklımdan bile geçiremiyorum:1no2: ..fakat benim ailemin durumu onun ailesine göre çok iyi ..benim arabam var onun yoku ,bunlar benim için kesinlikle sorun deil ama çevremdeki insanların verdiği ilk örnek bu..ben bu zenginlikle istedgim herşeye sahip oldum düşünüyorum neyim olsa mutlu olurdum die hiçbirşey bulamıorum çünkü böyle şeyler beni hiç mutlu etmedi .ve şimdi hayatımda ilk defa mutluyum ..ben özel bir üniversiteden bu sene mezun oldum o şu anda bir otelde çalışıyor ve yaklaşık bir milyar geliri var..birde aşırı derecede kıskanç ve dolaşırken sürekli sorun çıkaryor yani sürekli onu sakinleştirmek zorunda kalıorum ama bundan şikayetçi deilim çok mutluyum hemde hiç olmadgım kadar çok sevioruz biz birbirimizi ve evlenmeyi düşünüyoruz:1hug: .fakat çevrendeki insanlar bana uygun olmadıgını söyleyerek kafamı karıştırıyorlar ne yapmalıyım.:1no2:

davul bile dengi dengine der bir atasözü
biride iki gönül bir olunca samanlık seyran olur der
sana karşı tavırları nasıl arkadaşım

nerede tanıştınız ? onun çalıştığı otelde mi ?

ve ne konuda sorun çıkarıyor:uhm:

Erkekler eğer kadının mal varlığında gözleri yoksa bu para meselesini sorun ederler. Gerçekten herşey dengi dengine. yoksa olmuyor aranızda uçurumlar varsa çok zor toparlanırsınız.. sen özel bir okulda okudun arkadşaların ona göre. o otelde çalşıyor arkadaşları ve çevresi ona göre evlendiğinizde evinize arkadşalarınız gelecek peki siz onun çevresini kabul edebilecekmisiniz..
malesef filmler degördükleirmz aslında hayattan kesitler sizi kıskanması ve kısıtlaması da bu yüzden kendini yeterli görmüyor gibi. maddi uçurumu belki desize hissettiriyor ama siz anlayamamış olabilirsiniz..

Bence sizin servetiniz onu büyülemiş olabilir gibi geldi. sizin cazibenize kapılmış. her zaman erkekleri cazibesine bayanlar kapılmıyor D:

Ben sadece okuduğum kadarını ve hissettiklerimi yazdım inşallah kırıcı olmamışımdır. Arada burda yazılanlar karşı tarafın anlaşına göre değişiyor..

ben en saf temiz kalbimle yazıyorum dalga yada kırmak için değil .. malesef yanlış anlaşılıyourm. bazen bunları yazmak en iyisi...

belirteyim sonradan kimseyi kırmamış olurum belki...

Son düzenleme:
kıskanç insanlardan hep nefret etmişimdir:umursamaz:
şimdi bu size hoş gelebilir; ama evlenince çekilmez bu durum
siz o zenginlikten sonra geçinebilecekmisiniz o parayla
kira,yakıt v.s giderlerden sonra yaşayabilecek misiniz
zenginsiniz sonuçta
ablamın yediği önünde yemediği arkasındaydı
kendisinden maddi ve eğitim olarak düşük birini seçti,
üstelik eniştem aşırı kıskanç
seviyorm,geberiyorum diyodu
şimdi de geberiyo
ama mutsuzluktan...

ne yaşadığını en iyi sen bilirsin..kafanda soru işareti varsa flört döneminin uzun olmasına gayret edin..evlilik için erken daha..birbirinizden ii ce net olun..ondan sonra buna sen ve o karar versin...
aşırı kıskançlık herzaman zarar getirmiştir..şuan hoşuna gidiyo olabilir ama evlilik işi çok zor..bir zmaan sonra tahammüller azalır..
ayrıca seni imkanlarından dolayı kendini yetersiz yada seni kaybetme korkusuylada kıskançlık çıkarabiliceğini düşünüyorum

ama şöylede bi durum var ben ondan kat kat daha kıskaçım yani erkek arkadaslarıyla bile görüşemiyo sırf ben istemiorum die yani tek taraflı deil hatta kıyaslarsak ben ondan daha kıskancım bile denebilir..

suskun sultan'a katılıyorum, çok soğuk kanlı ama gerçekçi yazmış.
senin tüketim alışkanlıkların, eğlence kalıpların, çevren, zevklerin, yaşam tarzın sahip olduğun aile, ekonomik olanaklar ve eğitimine göre şekillenmiş...karşında bambaşka bir sosyal, ekonomik daha da önemlisi kültürel ortamın yarattığı bir adam var. muhtemelen seni ne kadar seviyor, üzerine düşüyordur ama bir de tüm bunların arkaplanına bak.
erkeklerin avcı kadınların toplayıcı olarak rolleri paylaştığı dönemlerin üzerinden yüzyıllar geçti ama bu roller baki kaldı. açık konuşayım sen onun erkekleik egoları için iyi bir avsın...kıskançlık krizleriyle, sinir-stres buhranlarıyla seni zapt-u rapt altına alıyor. aslında normal şartlarda ulaşamayacağı "sen"i kendisine tabii kılarak, seni ehlileştirerek, sözünü gçirerek kendi komplekslerini yatıştırıyor.
çok acımasız yazdığımı biliyorum ama böyle bir ilişkim oldu, adam eğitimli,kariyerli meslek sahibiydi ama gelinen aileler, yaşam tarzı, dünya görüşü o kadar farklıydı ki ilk zaamanlar karşımda yemek yerken, çatalı bıçağı tutarken "yanlış bişey yapmayayım" diye titreyen adam çok değil bir iki ay içerisinde höt-zöt kesildi-derhal terk ettim. bu işler böyle...
sen sen ol aileni,etrafındaki seni seven insanları dinle, bu adamın da senin üzerinden zafer kazanmasına izin verme.
sevgilerimle

davul bile dengi dengine der bir atasözü
biride iki gönül bir olunca samanlık seyran olur der
sana karşı tavırları nasıl arkadaşım

bana karşı tavırları çok iyi ..yani daha bir ker hesap ödememişimdir yanında..yada ne biliyim işte üzmüyo beni yani ama bilmiorum herkes kafamı karıştıro annemle tanıstırdım annem çok sevdii ii bi insan ama iştee maddi olarak çok uçurum var bu beni korkutuyorr

ama benim yaşam tarzım çok farklı sayılmaz ben çok içine kapanık bir kızım yani pek arkadasmda yoktur ..arkadaslrm gbi öle gece gezmleri falan bilmem yani ama çok da seviorum kıskançlık dısında hiçbir sorunda yokk napıcamı şaşırdım bide başkalarının düşüncelerini çok önemseyen bir insanım bundan dolayıı çok zor durumda kaldımm..

ama şöylede bi durum var ben ondan kat kat daha kıskaçım yani erkek arkadaslarıyla bile görüşemiyo sırf ben istemiorum die yani tek taraflı deil hatta kıyaslarsak ben ondan daha kıskancım bile denebilir..

esra'cım umarım sen de pek çok "bir derdim var" başlıkçısı gibi aslında sevgilini müdafaa etmek için açmamışsındır bu başlığı, hayır sen kendini ikna olmamak üzerinden koşullandırdıysan biz de zahmete girmeyelim...
eğer mutluysan ve herşeye rağmen ben bunu sonuna kadar sürdüreceğim ve yaşayarak öğreneceğim diyorsan ee bize ne gerek var.
yok, "kafamda soru işaretleri var, millet şimdiden sevgilime burun kıvırıyor, canım sıkılıyor, karamsarım gelecekle ilgilive bir de size danışayım" diyorsan yazalım yavrum.

ilerde çok sorun yaşarsın şimdi maddiolarak bağımsızsın ama evlenince kiraydı aidattı faturalardı marketti derken sen alışık olduğun gibi harcayamazsın
arabam var diyorsun ilk borçta o gider zaten
kıskançlık ve maddi sıkıntılar evliliği bitirir.şimdi romantik gibi görünüyor ama evlenince olmuyor
suskun sultan ve derin denize katılıyorum

esra'cım adamı sevdiğin belli, kim olumsuz bişey yazsa onlara adamı müdafa edici cevap yazmışsın hep, belli ki buradaki insanların etrafındakilerin aksine daha olumlu yaklaşmasını istiyorsun.
ama hayat böyle değil, bugün burun kıvıran yarın yine bunu yapar, hele bizimki gibi eleştirmeye, açık bulmaya yatkın bir toplumda bundan kaçamazsın. şunu bil ki; evlenseniz, çok mutlu olsanız, hiçbir sorununuz olmasa yine insanlar fısır fısır arkanızdan "ee tabi çocuk yoksul, kızın ekonomik olanaklarına muhtaç, ondan böyle iyi eş numaraları çekiyor" derler. yani bu durumdan kaçışın yok. herşey harika gitse bile bu gerçekle barışık yaşayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…