- Konu Sahibi esra90version
-
esra'cım umarım sen de pek çok "bir derdim var" başlıkçısı gibi aslında sevgilini müdafaa etmek için açmamışsındır bu başlığı, hayır sen kendini ikna olmamak üzerinden koşullandırdıysan biz de zahmete girmeyelim...
eğer mutluysan ve herşeye rağmen ben bunu sonuna kadar sürdüreceğim ve yaşayarak öğreneceğim diyorsan ee bize ne gerek var.
yok, "kafamda soru işaretleri var, millet şimdiden sevgilime burun kıvırıyor, canım sıkılıyor, karamsarım gelecekle ilgilive bir de size danışayım" diyorsan yazalım yavrum.
esra'cım adamı sevdiğin belli, kim olumsuz bişey yazsa onlara adamı müdafa edici cevap yazmışsın hep, belli ki buradaki insanların etrafındakilerin aksine daha olumlu yaklaşmasını istiyorsun.
ama hayat böyle değil, bugün burun kıvıran yarın yine bunu yapar, hele bizimki gibi eleştirmeye, açık bulmaya yatkın bir toplumda bundan kaçamazsın. şunu bil ki; evlenseniz, çok mutlu olsanız, hiçbir sorununuz olmasa yine insanlar fısır fısır arkanızdan "ee tabi çocuk yoksul, kızın ekonomik olanaklarına muhtaç, ondan böyle iyi eş numaraları çekiyor" derler. yani bu durumdan kaçışın yok. herşey harika gitse bile bu gerçekle barışık yaşayacaksın
haklısn sanırım ..ama evlendgmiz zaman hiçbir şeklde ailenden maddi yardım almanı istemiorum da diyor ben sana yeterim diyo bilmiorum ama dediklrinde dogru artık en yakınların bile kuyunu kazmak için fırsat kolluyor bu devirdee
alice harikalar diyarında
günümüz şartlarında geçinmek çok zor siz rahata alışmışsınız belli zaman sonra kısaknçlık maddi krizlere ilişkide soğukluğa dönecek
davul bile dengi dengine
yorum için tesekkür ederm haklıısn evet ama bende diorum ki dengimi buldumda noldu 4 senelik ilşkimdeki insan çok çok zengindi ama beni mahvetti 2 ay kadar hastanede yatmak zorunda kaldm çnkü ciddi anlamda pskolojmi bozmuştu sürekli ayılmar bayılmalarr ne biliim benm de bu sebeplerden dolayı kafam karıştııbilmiyorumkismile
esra'Cım biliyorum çok yazdım, çok meşgul ettim ama şunu da yazayım beni psikoloğa gitmekten kurtardı yazmışsın; bu bence iyi bir bakış değil. bir kere psikoloğa gitmek kötü bişey değil aksine çok gerekli ve senin durumunda (yani eski arkadaşınla yaşadığın travmayı kastediyorum) kesinlikle yeni bir ilişki yaşamaktan çok senin bir uzmana ihtiyacın varmış.
ukalalık etmek istemem ama bence sorun eski ilişkinle alakalı...senin o ilişkide maruz kaldıkların ve başarısızlık duygun seni biraz bu adama itmiş araya ciddi bir uzman desteği de girmeyince...eskisinde eksik kalan ilgi,sadakat,tutku bu sefer üzerine boca edilince kendini iyi hissetmişsin ama bence kendini kandırma. ben senin şuan ki arkadaşına çok da sağlıklı bir ruh halinde tutulduğunu sanmıyorum. canın yanmadan annenle konuş, randevu alın psikologdan,bize değil ona anlat tüm yaşadıklarını. üst üste iki yıkım yaşarsan yerden kalkman zor olur.
sevgilerimle
mesele sadece para değil yaşam tarzlarınızda farklı
benim çok yakın tanıdığımın başına geldi kız kolej mezunu rahat altında arabası kafası estiği gibi hareket eden kızdı
tanıdığım çocuk 2 ünv bitirmesine rağmen aylak aylak geziyordu önce kızın konumu sorun yaratmaya sonra kendi ayakların üzerinde durması problem oldu o sorunlar ciddi kıskaçlığa dönüştü çok büyük kavgalar başladı aralarında
sonra küfürler hakaretler başladı
şimdi ayrılar bizde başında uyarmıştık
arkadşlar 9 aylık bir ilişkim var şimdiye kadar ufak tefek tartışmalarımız oldu ama hepsi de önemsiz şeylerrdi çok mutluyuz ondan ayrılmayı aklımdan bile geçiremiyorum:1no2: ..fakat benim ailemin durumu onun ailesine göre çok iyi ..benim arabam var onun yoku ,bunlar benim için kesinlikle sorun deil ama çevremdeki insanların verdiği ilk örnek bu..ben bu zenginlikle istedgim herşeye sahip oldum düşünüyorum neyim olsa mutlu olurdum die hiçbirşey bulamıorum çünkü böyle şeyler beni hiç mutlu etmedi .ve şimdi hayatımda ilk defa mutluyum ..ben özel bir üniversiteden bu sene mezun oldum o şu anda bir otelde çalışıyor ve yaklaşık bir milyar geliri var..birde aşırı derecede kıskanç ve dolaşırken sürekli sorun çıkaryor yani sürekli onu sakinleştirmek zorunda kalıorum ama bundan şikayetçi deilim çok mutluyum hemde hiç olmadgım kadar çok sevioruz biz birbirimizi ve evlenmeyi düşünüyoruz:1hug: .fakat çevrendeki insanlar bana uygun olmadıgını söyleyerek kafamı karıştırıyorlar ne yapmalıyım.:1no2:
ben farklı bısey sormak ıstıyorum
erkek arkadasının egıtım durumu ne?
sımdı otelde calsııyordur ama meslegı vardır guzel oda ılerde sıze ıı donecektır
ozamn durum degısır
sende ev kızıyım dıosun yanı calımıyacakmsıın?
mesela nerde oturacaksınız oyle planlarınız paylassanız daha yardımcı oluruz
okadarda kotu dıılmıs acıkogretım turızım otelcılık varmıs bak bılmıyodum
pekı ılerdekı hayalerı n eneler yapmak ıstıyo annesınınbabasının yaptıgı ısler nasıl yanı senın aılene uygunmu
kardeslerı neyapar ne eder ııce bı gozden gecır evlılık ıcın daha cok var mademkı maddı durumun ıı ozamn senın 2 kez ıı dusunmen gerekır cunku gelenın nıcın geldıgını bılemeyız
yanlıs anlama aklını kullan
bı ıse gır bakalım neler degısecek ılıskınızde
yanı senın ortamını kaldırabılcekmı yoksa kendıne guvensızlıkmı yapacak
bıran once calsıkı daha ıı tanı
ıse gırınce senınde hayata bakıs acıların degısecek cunku okul hayatı gercek hayata benzemıyo
sevgılıne caktıremadan as sorunlarını
ve sana bısey daha elalemın fıkırlerını onemseme onlar her sartta bı hata kusur bulurlar
ama anne babanı cok cok ıı dınle
sevgıler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?