Çok mutluyum ... Ama ..?

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Aylardır birlikteyiz . ayaklarım yerde değil o kadar mutluyum . Gözümün içine bakıo . Bir dediiğimi iki olmuyor . Herkesin gıpta ettiği özendiği bi çiftiz . Herkes de çok yakıştırıyor birbrimize nitekim bence de öyle:) 7 ay oldu hala aynı heyecanla görmek istiyoruz birbirimizi vs vs vs
Zorlu bi ayrılık sürecinden çıktım . Topraktan çıktım onun gözlerini gördüm güzel gözlerini . Ve kalmadı ondan öncesi . Ona ait olmayan hiçbir şey...
Mutluyum yani çk mutluyum ama korkuorm . Bu adam bnm evleneceğim adam olmalı diorum ama bunun için 4 5 yıla ihtyacımız var
uzun bi süre mi bu . Üniversite 1 den beri çıkıp evlenen çok kişi var mı . Korkuorm büyü bozulur diye

Mutlaka vardır. Ama kaçı pişman değildir?

Bane sorarsan asla okulun bitmeden evililiği düşünmen doğru değil.

Var şekerim
Bak aşağıdaki çizelge de ispatı.
Amaaaa
Çok yorulduk.
Hatta bazen konuşuyoruz keşke ilişkimiz daha geç başlasaydı bu kadar üzülmezdik, bu kadar hata yapmazdık diye.
Ama tabi ki onu tanıdığıma, sevdiğime çok memnunum

üniversitenin ilk haftası sevgilimi tanıdım şimdi 3.sınıftayım.
korkma sen, birbirinizin dilinden anlarsanız sorun çıkmaz
hem burda ilkokul aşklarıyla evlenenler bile var, benim arkadasım 10senedir sevgili bu yaz nişanlanıyor hatta. sıkma canını aşkını yaşa

canım senin ki yine iyi benim 4.yılım ve erkek arkdsım üniv okuyo bu sene kazandı daha 1,sınıfta askerlik falan derken en az bi 4 senemiz var sevdikten sonra neden olmasın yani

birini sevmek o kadar farkli bir seyki.. yarin ne olur diye hesaplamak asla mümkün olmuyor ne yazikki...
cünkü yarin ne olacagini kimse bilemez...
3-4 sene dayanamayiz, iliskimiz biter belki diye ayrilacak degilsin ya...
ama gercekten seviyorsaniz birbirinizi siz 3-4 senede daha baglanir birbirinize kördügüm olursunuz...
karsikli sevgi, saygi oldugu sürece zaten uzun yillar sürer bir iliski...

bende sevgilimle üniversitede tanıştım ve 4. sınıftayken çıkmaya başladık. 2.5 senedirde beraberiz. okuldayken herşey güzel tabi. her an berabersin. ama iş vs araya girince çok görüşme şansın olmuyor. mesela biz şartlarımız şu an oluşamadığı için evlilik için de adım atamıyoruz. ama yinede sen bu tip şeylere sakın takılma.zamanı gelince herşey olur. bu tip şeyler planla programla istemekle olmuyor maalsef. şartlar çok önemli. zaten arada sevgi varsa kaç yıl olursa olsun iki insan bekliyor birbirini. benim okulda hazırlıktan beri çıkan arkadaşım vardı. hala da beraberler. 7 yıl oldu. onların üzerine kaç çift çıktı ayrıldı. zor olan şeyler beklenen şeyler her zaman daha tatlıdır. bugünlerin tadını çıkarın. zamanı gelince ilişkiniz tabiki evlilikle taçlanacaktır.

lıse ıkıncı sınıfta tandım esımı ..araya unıversıte gırdı sonrasında bır yıl nısanlılık gırdı

ıkı bucuk yıldır evlıyız.. 10 yıldır bırbırımızın hayatındayız..

saygı sevgi anlayış ve sadakat olduktan sonra korkmana gerek yok canım allah mutlulugunu daim etsin kimseyle kıyaslama o 6 sene beraber olmus ayrılmıs diye düşünme

İlişki uzadıkça her iki taraf da yıpranıyor bu bir gerçek.
Ben de üniversite 1 de tanıştım eşimle, okul biter bitmez yani 3,5 yıl sonunda evlendik. Şu anda da 2,5 yıllık evliyiz O zamanlar biz de düşünürdük 3-4 seneyi nasıl geçireceğiz diye. Ama seviyor ve seviliyorsan oluyor.

biz de üniversitede aynı sınftaydık nişanlımla.
1. sınıfın 2. dönemi çıkmaya başladık.
mezun olalı nerdeyse 1.5 yıl oldu.
5 yıldır birlikteyiz,7 aydır da nişanlıyız.
uzun süreli ilişkiler zor ve yıpratıcı oluyor ama bir o kadar da sağlam ve güzel..
şimdi geriye dönüp bakmak çok güzel geliyor bana

bana kalirsa kader kismet nasip isi..
uni 2 sinifta tanidim eski sevgilimi.. mezun olduk o askere gitti en zorlu surecleri atlattik ve ayrildik..
o yuzden dunu yarini hesaplama bosuna.. kismetinde varsa oluyor degilse ne yapsan nafile..

var var evlendik mutluyuz sabır ve saygı gerektiren bir süreç..

canim ilk basta egitimini bitir ve ondan sonra hala dogru erkek oldugundan eminsen hayirlisiyla evlenirsiniz.ama egitim cok önemli!hele bir kadin icin cok daha önemli.

Biz de erkek arkadaşımla 1. sınıfın bitiminde tanıştık şu an 4. sınıfın son dönemindeyiz 2,5 yılı aşkındır beraberiz. Bu sene mezun olucaz sonra erkek arkadaşım askere filan gidicek işe giricez haliyle biraz da para biriktirmemiz lazım anca 3 yıl sonra evlencez toplamda 6 yıl olucak yarısı bitti yarısı kaldı gibi şu an ama insan bazen düşünüyor tabi geçer mi diye ama geçiyor işte zaman öyle ya da böyle.

Son düzenleme:
zaman öyle bir cabuk geciyor ki,arkana dönüp baktiginda bugünü dün gibi hatirliyorsun,canim benim,tadini cikar mutlu günlerinin,gelecegin ne getirecegini bilemeyiz.

çok çok teşekkr ederim :)
Öncelik eğitimimim tabii :) ama ben en son noktasına kadar dşünmek istiyorumböyle senelerdir birlkte olanları görünce daha bi umutlu bakıyorum ona da geleceğimize de :)

üniversite 1. sınıftayken tanıştık ve çıkmaya başladık. ben de o zamanlar diyordum ki okul bitecek iş güç falan derken en az 5 sene sonra evleniriz.
5 güzel yıldan sonra evet evlendik.
hiç bişeyden pişman olmadım. her anın tadını çıkarın.
şimdi ikimizde sürekli geri dönüp baktığımızda ne güzel günlerdi diyoruz. ama şimdi de o hep hayalini kurduğumuz evimizde başbaşayız mutluyuz. allah bozmasın.
hiç korkma canım yıllar su gibi akıp geçiyor.

merhaba biz üniversite 1.sınıfta başladık.7.senemizde nişanlandık.8.senemizde evlendik.şu an 10.senemizdeyiz.4 aylık bi kızımız var.çok mutluyuz.ama o zamanlardaki heyecan yok tabiki tek fark o.o zaman aşıktık.heyecanla buluşurduk.şimdi o aşk ,sevgi ve bağımlılığa dönüştü.şu an o senin sevgilin.inşallah devam eder ve evlenirseniz hem annen hem baban hem arkadaşın herşeyin olacak.ve birbirinizi ezberlemiş olacaksınız.nerde ne diycek ve dili söylerken içi ne söylüyo herşeyi hissedeceksin.seneler çok çabuk geçiyo.bence aşkın o heyecanın tadını çıkar.gerisini düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…