Çok mutluyum doktorum Zühtü DEMİR sizi çoook seviyorm.Alçım çıktı kızlar yeniburnum:)

papilio_sk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
64
0
46
Ankara
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl heycanlıyım anlatamammmmmmmm :1:
Alçım dün cuma günü çıktı Dr. Zühtü Hocam elime hemen bi ayna verdi ve burnum minnacıkkkkk çook sevimliiii:)))) Çoook mutluyummmm çoooookkkk İnşallah Hep böyle güzel burnum olur nazar deymez Rabbim sen bizi koru.. :nazar:
Resimlerim albümümde kızlar lütfen olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorm..
Hepinizi ve kadınlar kulübünü seviyormmmm:)))

Alçımın çıktığı gün ilk burnumu görür görmez eve gelince heycandan cuma açmıştım bu başlığı bugün yayınlanmış:))
Ameliyatm 15 mayıs çarşamba oldu bugün 12. günü.. bantlar var şuan oyüzden kalkık biraz çarşamba bantlarm alıncak kızlar burnum güzelleştikçe sizlerle foto paylaşıcam..

Alçımın çıktığı gün ilk burnumu görür görmez eve gelince heycandan cuma açmıştım bu başlığı bugün yayınlanmış:))
Ameliyatm 15 mayıs çarşamba oldu bugün 12. günü.. bantlar var şuan oyüzden kalkık biraz çarşamba bantlarm alıncak kızlar burnum güzelleştikçe sizlerle foto paylaşıcam..

çok güzel olmuş burnun gerçekten :) bnde ameliyat olcam ama ameliyattan çkınca kan kusma olayı falan oluo mu bilgilendirir misin bni bu konuda en çok bundan korkuorum :(

çok güzel olmuş burnun gerçekten :) bnde ameliyat olcam ama ameliyattan çkınca kan kusma olayı falan oluo mu bilgilendirir misin bni bu konuda en çok bundan korkuorum :(

cnm kan kusma nasıl oluyor bilmiyorm ben ameliyatı çarşamba sabahı oldum akşam evime çıktım ogün çok iyiydim ikinci gün biraz bağrsaklarımı ve midemi üşüttüğm için (ameliyat önceside vardı çünkü bu durum) ikinci günü istifar ettm ama kan kusma ameliyatta kan yutma filan olmadı.. Ameliyat sonrası benm için belki şansıma belkiide gerçekten doktorumun tecrübesi ve başarısıyla çok rahat geçti normal gezmemi yaptım misafir ağırladm sadece alçı kaşndırdı arada okadarck..
Şimdi teknikler çok gelişmiş heleki zühtü demir in ameliyatı ve sonrası herşey çok teknik çok pratik Tampon bile bende tek tarafımdaydı ve 9 gün kaldı fazla rahatsz olmadm ortası delikli silikon tamponmş nefes bile alıyodm..

senin burnun çook sevimli oldu canım. foto koydum profilime senin için. aylar sonunda değişimi görmen için :)

maşallah burnun çok çok çok güzel olmuş, bayıldım yahu, çok tatlı, baktıkça bakasım geldi :)) emin ol ki o kalkıklık haftalar geçtikçe iniyor, bu yüzden şuanda ne kadar kalkık olursa o kadar kar, nasıl olsa inecek ve indiğinde de ya keşke birazcık kaldırsaymış diyor insan. ben demiştim mesela :/ güzel günler dilerim yeni burnunla canım, arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için de teşekkür ederim...

Alçım dün cuma günü çıktı Dr. Zühtü Hocam elime hemen bi ayna verdi ve burnum minnacıkkkkk çook sevimliiii:)))) Çoook mutluyummmm çoooookkkk İnşallah Hep böyle güzel burnum olur nazar deymez Rabbim sen bizi koru.. :nazar:

öncelikle konun hayırlı olsun canım..fotolarına baktım alçı yeni cıkmasına ragmen cok güzel bir burun olmuş daha ödemler cok ilerde burun oturdukca süper bir burun olacak doktorumuzun eline sağlık yine cok güzel bir burun yapmışş nazar değmesin canım

öncelikle konun hayırlı olsun canım..fotolarına baktım alçı yeni cıkmasına ragmen cok güzel bir burun olmuş daha ödemler cok ilerde burun oturdukca süper bir burun olacak doktorumuzun eline sağlık yine cok güzel bir burun yapmışş nazar değmesin canım:nazar:

gıyaben yazdıklarınızdan sızlerı tanıyorum eskılerden ank32 dısında pek kımse kalmadı ama

bır gunde yazdıklarımız oluyosa sanırım mesaj hakkımı doldurdum amelıyat oncesı ve sonrası reımlerınızı gorebılırımıyım eklermısınız

öncelikle konun hayırlı olsun canım..fotolarına baktım alçı yeni cıkmasına ragmen cok güzel bir burun olmuş daha ödemler cok ilerde burun oturdukca süper bir burun olacak doktorumuzun eline sağlık yine cok güzel bir burun yapmışş nazar değmesin canım:nazar:

sızıde uzun zamandır okuyorum gecmış olsun benıde eklermısınız resımlerınızı gormek ıstıyorum

sevgılı papılıo sızıde uzun zamandır okuyorum gecmış olsun benıde eklermısınz resımlerınıze bakabılırımıyım bıde nerden acıp bakıyorum yardımcı olurmusunuz

Back
X