Çok mutluyum doktorum Zühtü DEMİR sizi çoook seviyorm.Alçım çıktı kızlar yeniburnum:)

ekledım dıyorsunuzya eklenınce nerden bakıyoruz yenı kullanıcı oldugum ıcın bılmıyorum

evet albumler yazan yerden actım ama papılıo ve en son zuhtu beye amelıyat olanları goremedım

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl heycanlıyım anlatamammmmmmmm :1:
Alçım dün cuma günü çıktı Dr. Zühtü Hocam elime hemen bi ayna verdi ve burnum minnacıkkkkk çook sevimliiii:)))) Çoook mutluyummmm çoooookkkk İnşallah Hep böyle güzel burnum olur nazar deymez Rabbim sen bizi koru.. :nazar:
Resimlerim albümümde kızlar lütfen olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorm..
Hepinizi ve kadınlar kulübünü seviyormmmm:)))

canım burnunu cooook begendım gayet guzel olmus benım burnumda senınkıne benzıyo kemerlı kemıklı ce uzun umarım bende bırgun yaptırısam ıstedığım gıbı olur bende mutlu olurum.ben hazırım kesınlıkle olmak ıstıyorum esım ızın vermıyo ıkna edebılsem hemen hıc dusunmuycem sızın esınız ne guzel sıze destek olmus

sımdı tekrar baktım cok ozendım ya bende olmak ıstıyorum canımcım fıyatını 4500tl dıye bılıyorum dogrumu fazlası olmasın eksıgı olabılır

Alçım dün cuma günü çıktı Dr. Zühtü Hocam elime hemen bi ayna verdi ve burnum minnacıkkkkk çook sevimliiii:)))) Çoook mutluyummmm çoooookkkk İnşallah Hep böyle güzel burnum olur nazar deymez Rabbim sen bizi koru.. :nazar:

merhaba bende bayram sonrası ameliyat düşünüyorum.iki doktor arasında kaldım.şimdi nasılsınız,nefes alma sorununuz varmı? resimlerinizi görme şansım var mı ?
çok teşekkür ederim...

maşallah burnun çok çok çok güzel olmuş, bayıldım yahu, çok tatlı, baktıkça bakasım geldi :)) emin ol ki o kalkıklık haftalar geçtikçe iniyor, bu yüzden şuanda ne kadar kalkık olursa o kadar kar, nasıl olsa inecek ve indiğinde de ya keşke birazcık kaldırsaymış diyor insan. ben demiştim mesela :/ güzel günler dilerim yeni burnunla canım, arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için de teşekkür ederim...

ya vakit geçtikçe burun kalkıyor mu iniyor mu
ben kalkıyor ve küçülüyor diye okudum

çok güzel olmuş burnun gerçekten :) bnde ameliyat olcam ama ameliyattan çkınca kan kusma olayı falan oluo mu bilgilendirir misin bni bu konuda en çok bundan korkuorum :([/QUOTE
cnm ben ameliyattan çıktıktan sonra 3 saat boyunca aralıklarla kan kustum. berbat bir şey. sabır gerekli gerçekten:(

:( burnun kapalıyken kusunca zorlanma olmuyor mu burna zarar verme olasılığı yok mu ya da acımıyor mu :(

merhaba bende bayram sonrası ameliyat düşünüyorum.iki doktor arasında kaldım.şimdi nasılsınız,nefes alma sorununuz varmı? resimlerinizi görme şansım var mı ?
çok teşekkür ederim...

mrb ıkı doktr arasın da kaldım yazmıssınızya doktorların ismini yazarmısınız ıkısınıde araştırıp yaptıgı burunları gordunuzmu ben 1,5 yıldır hergun bu sıteyı takip ettim zuhtu demır ın yaptıgı burunlardan herkez memnun ilk okumaya basladıgımda sadece yaptıranlar duz burun yaptıgını soyluyordu ama sımdı yenı yaptıranlara bakıyorum gayet guzel kavıslerı var.sız ankaradamısınız dıger dedıgınız doktor kım bılmıyorum ama fıyatlar cok ucuk zuhtu hoca daha uygun gıbı

Gecmis olsun darisi bizim basimiza:)
Fotolari goremiyorum neden bilmiyorum yeni uye oldugum icinmi. Cok merak ediyorum burnunu:)

Gecmis olsun darisi bizim basimiza:)
Fotolari goremiyorum neden bilmiyorum yeni uye oldugum icinmi. Cok merak ediyorum burnunu:)

slm tatlım 25 mesaj yazınca arkadas olarak eklerlerse resım gorebılırsın.bıde kımın amelıyatını gormek mıstıyorsun.sen ne zaman ve hangı doktora olacaksın

cevabı aldım:) Peki beni arkadaş olarak ekler misiniz?

tatlım ben daha amelıyat olmadım mesaj sayımı doldurdugum ıcın resımlerını gordum ama onların senı arkadas olarak eklemesı lazım
antalyadakı doktor tavsıyesıne gelınce bu sıteden bulabılecegını sanmıyorum cunku buraya yazanlar ankarada zuhtu demırın hasta yorumları eger ankaraya gelıp amelıyat sansın varsa zuhtu hocayla gorusmenı tavsıye ederım resmını gordugum kızlarınkını cok begendım ınanılmaz degısım yasamıslar

O kadar ağrı sızı zor bir ameliyat geçiriyoruz.Umarım senin ve benim gibi tüm arkadaşlarım sonuçlardan memnun kalır.Güle güle yaşar burnuyla ;)

hayal kırıklığı olmadan bu kadar mutlu olman ne güzel :) çok geçmiş olsun darısı biz olmamışların başına artık :D arkadaşlık teklifimi kabul edersen fotoları görmek istiyorum canım.

Back
X