- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
- Konu Sahibi papilio_sk
ekledım dıyorsunuzya eklenınce nerden bakıyoruz yenı kullanıcı oldugum ıcın bılmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl heycanlıyım anlatamammmmmmmm
Alçım dün cuma günü çıktı Dr. Zühtü Hocam elime hemen bi ayna verdi ve burnum minnacıkkkkk çook sevimliiii:)))) Çoook mutluyummmm çoooookkkk İnşallah Hep böyle güzel burnum olur nazar deymez Rabbim sen bizi koru..
Resimlerim albümümde kızlar lütfen olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorm..
Hepinizi ve kadınlar kulübünü seviyormmmm:)))
Zühtü Bey ameliyatı nerde yapıyor?
çok güzel olmuş burnun gerçekten :) bnde ameliyat olcam ama ameliyattan çkınca kan kusma olayı falan oluo mu bilgilendirir misin bni bu konuda en çok bundan korkuorum[/QUOTE
cnm ben ameliyattan çıktıktan sonra 3 saat boyunca aralıklarla kan kustum. berbat bir şey. sabır gerekli gerçekten![]()
Alçım dün cuma günü çıktı Dr. Zühtü Hocam elime hemen bi ayna verdi ve burnum minnacıkkkkk çook sevimliiii:)))) Çoook mutluyummmm çoooookkkk İnşallah Hep böyle güzel burnum olur nazar deymez Rabbim sen bizi koru..
maşallah burnun çok çok çok güzel olmuş, bayıldım yahu, çok tatlı, baktıkça bakasım geldi :)) emin ol ki o kalkıklık haftalar geçtikçe iniyor, bu yüzden şuanda ne kadar kalkık olursa o kadar kar, nasıl olsa inecek ve indiğinde de ya keşke birazcık kaldırsaymış diyor insan. ben demiştim mesela :/ güzel günler dilerim yeni burnunla canım, arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için de teşekkür ederim...
çok güzel olmuş burnun gerçekten :) bnde ameliyat olcam ama ameliyattan çkınca kan kusma olayı falan oluo mu bilgilendirir misin bni bu konuda en çok bundan korkuorum[/QUOTE
cnm ben ameliyattan çıktıktan sonra 3 saat boyunca aralıklarla kan kustum. berbat bir şey. sabır gerekli gerçekten![]()
burnun kapalıyken kusunca zorlanma olmuyor mu burna zarar verme olasılığı yok mu ya da acımıyor mu
![]()
merhaba bende bayram sonrası ameliyat düşünüyorum.iki doktor arasında kaldım.şimdi nasılsınız,nefes alma sorununuz varmı? resimlerinizi görme şansım var mı ?
çok teşekkür ederim...
Gecmis olsun darisi bizim basimiza:)
Fotolari goremiyorum neden bilmiyorum yeni uye oldugum icinmi. Cok merak ediyorum burnunu:)
cevabı aldım:) Peki beni arkadaş olarak ekler misiniz?