çok mutlyum kızlar hamileyim

Tebrik ediyorum canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı bizlere inşallah.

oh oh bugun ikinci güzel haberimiz hayırlı ugurlu olsun canım kucagına almayıda nasip etsin inşllah

tebrık edrım canım hayırlısı olsun allah kucagına almayı nasıp etsın inşallah canım senın muhtemelen benım gibi ikiz olabılır hayırlısı bakalım

Tebriklerr
Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin analı babalı büyüsün kelebeğin

tebrik ederim canım hayırlı olsun Allah güle güle büyütmeyi ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım buarada değerin yüksek kacıncı gün değeri bu değer eğer 12-13.günlerse çoğul olma ihtimali yüksek hayırlısı olsun benım de 480 çıkmış tı şuan ikizlere hamıleyım..

cnm çok çok çok tebrik ederim.Rabbim bundan sonrasındada hep yüzünü güldürsün.ben zaten seni aralık annesi olarak işaretlemiştim listede :) heşey gönlünce olur inşallah....

8 nisanda trasver oldum tsraver günümü saymazsam 12 gün yaptırıdım 3 balakastik yumurta koydular ihşallah en fazla ikizdir çünkü üçüzler sonuna kadar gitmiyo erken doğumla kaybediyolar

tebrıkler canım Çok sevındım allah hayırlısyla jucaĞına almayıda nasıp etsın.......

selam,
cok sevindim2 gunde bende 3.hamilelik haberini aldım, umarim isteyen herkese Allah bu duyguyu yaşatir.. Hamileliginin iyi gecmesii, saglikli mutlu bir bebege sahip olmanı temenni ederim.... :teytey:

Back
X