• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsusuzum

Konunun müdavimleri toplanmış :1:

Ahahhaha cok guldum sekerim :1: :1: :1:
Allahim ne olur artik bana da bir kismet ver de bu insanlarin beynini sisirmeyi birakayim :37: Nerde kismet lafli topik var sazanla Cherry, sazanla :37:

Bence soyle gitsin, cocuk uzaklasmis zaten , kaybedecek bir seyin yok ama kazanacak cok seyin var :34: Dimdirek soyleme tabi, sinemaya cafeye falan cagir derim :40: Guzel haberlerini yazarsin.

Son düzenleme:
Bu sacma sapan 1. hikayeye bilen arkadaslarim da gercekten sasiriyorlar, inanamazsin :53: Zaten arkadaslarimdan biri soyle gitsin, sevgilisi de yokmus hayir demez demisti ama bakin ne oldu :53:

Sosyal hayati pek olmayan biriydi zaten 35 yasindaydi. Ev-is, is-ev takilirdi....yani ne ayak ben de cozemedim. Ustune bir de duygularimla dalga gecti, 2 ay resmen hasta yattim bu is yuzunden.

Insanlar da sevgilim yok diyince inanmiyorlar, yok iste kardesim kismet buysa ben ne yapayim diyorum icimden :41: :41:

Nerde manyak varsa gidip ona hasta oluyorum, kendimden sogudum valla :47:

genelde 35 yaş ve üstü erkekler evlenmiyorsa, unutamadıkları biri vardır geçmişte mutlaka diye düşünüyorum ben, çevremden gördüğüm kadarıyla... bir de erkekler boşluk döneminde kendilerinden hoşlanan biri varsa, ilgi hoşlarına gittiğinden ilgili davranıyorlar ama iş ciddiye binince kaçıyorlar bence...

genelde 35 yaş ve üstü erkekler evlenmiyorsa, unutamadıkları biri vardır geçmişte mutlaka diye düşünüyorum ben, çevremden gördüğüm kadarıyla... bir de erkekler boşluk döneminde kendilerinden hoşlanan biri varsa, ilgi hoşlarına gittiğinden ilgili davranıyorlar ama iş ciddiye binince kaçıyorlar bence...

Eh, bizimkinin de universitedeyken bir kazik yedigi ve o yuzden kadinlara pek guvenmedigi ortaya cikmisti...dogru soze ne denir.

Eh, bizimkinin de universitedeyken bir kazik yedigi ve o yuzden kadinlara pek guvenmedigi ortaya cikmisti...dogru soze ne denir.

ben de bir ara senin gibi çok kafama takıyordum kısmet işlerini de, baktım dövünmekle de olmuyor, kendimi boş yere üzüyorum, artık takmıyorum, evlenmeyi de düşünmüyorum hatta...

ben de bir ara senin gibi çok kafama takıyordum kısmet işlerini de, baktım dövünmekle de olmuyor, kendimi boş yere üzüyorum, artık takmıyorum, evlenmeyi de düşünmüyorum hatta...

Benim de nirvanaya varmama az kaldi zaten bekle orda geliyorum :2:

Son düzenleme:
bu yorumun da ilginç olmuş. ben kendim için zaten çok güzel demedim. beni çok güzel bulan da olmuştur illa ki beğenmiyen de. bunu zaten hep derim güzellik görecelidir diye.ama sen önceki yazdığında erkeklerin fiziğe bakarak güzel dediklerini söyledin ben de öyle bir fiziğe sahip değilim ama beni de beğenen oluyor bunu yüzüme söyleseler yalan derim aman iltifat ediyorlar derim ama hakkımda güzel kız diye konuşuldğunu da duydum.ha bence de normal bir tipim zaten.beğenen de olur beğenmeyen de.ama benim yorumum senin erkeklerin sadece öyle fizikli kızlara güzel demesine ilişkindi zaten.

bu arada bu yorumun diğeriyle çelişiyor çünkü orada erkeklere güzel gelen kız tipini tanımlamıştın da.

konuyu tamamen kaçırdım valla,içerde annemle konuşuyordum şimdi geldim. Erkeklerin sadece öyle kızlara güzel demesinden bahsetmedim,ama büyük bir çoğunluğu cidden öyle kadınlara ilgi duyar.Mesela dünyaca erkeklerin beğendiği,"güzelliğiyle" ünlü olan çoğu kadının fiziği Allah Allah dedirtir bu böyledir yani,hükümet gibi denen kadınlar her zaman daha çok erkek ilgisine sahip olur.Son zamanların en fazla konuşulan ismi mesela kate upton,neden kadının karpuz gibi memeleri var.memeleriyle olay oldu kızcağız:)

Bu arada hangi noktada çeliştiğimi anlamadım.Söyle ki anlayım?

sağol canım.bi deli cesaretli olamadım gitti.. uzun zamandır bunun planı yapıyorum kendimi tam olarak hazırlayabilirsem söyleyeceğim.
bu arada ben ona nasılsın diye msj atmıştım cevap vermedi.aslında bu reddedildiğim anlamına geliyor ama yinede söyleyemedim ya acık acık o çok kötü hissettiriyor.

Ahahhaha cok guldum sekerim :1: :1: :1:
Allahim ne olur artik bana da bir kismet ver de bu insanlarin beynini sisirmeyi birakayim :37: Nerde kismet lafli topik var sazanla Cherry, sazanla :37:

Bence soyle gitsin, cocuk uzaklasmis zaten , kaybedecek bir seyin yok ama kazanacak cok seyin var :34: Dimdirek soyleme tabi, sinemaya cafeye falan cagir derim :40: Guzel haberlerini yazarsin.

Konu sahibi kendine güven,aklına eseni kişiliğinin getirdiği üslubunla konuşmasını bil,olaylara dışarıdan bak o zaman gör bak insanlar kendilerini nasıl ele veriyor,sana hislerini açıklıyorlar...

Mesela bende tip mip yok,belirlenmiş güzellik kalıplarına da uymuyorum,ama şimdiye kadar sayısını cidden hiçbir zaman hatırlayamayacağım kadar erkek duygularını açmıştır.İsimlerini,tiplerini bile unuttum.Ama işte güzel bile değilim.

konuyu tamamen kaçırdım valla,içerde annemle konuşuyordum şimdi geldim. Erkeklerin sadece öyle kızlara güzel demesinden bahsetmedim,ama büyük bir çoğunluğu cidden öyle kadınlara ilgi duyar.Mesela dünyaca erkeklerin beğendiği,"güzelliğiyle" ünlü olan çoğu kadının fiziği Allah Allah dedirtir bu böyledir yani,hükümet gibi denen kadınlar her zaman daha çok erkek ilgisine sahip olur.Son zamanların en fazla konuşulan ismi mesela kate upton,neden kadının karpuz gibi memeleri var.memeleriyle olay oldu kızcağız:)

Bu arada hangi noktada çeliştiğimi anlamadım.Söyle ki anlayım?

çelişki dediğim nokta ilkinde erkekler için genel bir zevkten bahsetmiştin ikincisinde kişiden kişiye değişir gibi bir yoruma geldin de onu dedim.

ona bakarsan yakışıklı bulunan erkekler de öyledir.mesela biscolata erkekleri bir çok kız bayılıyor.ben gerçekte öyle birinden hoşlanır mıyım hayır.ben tvde bile bakmam hatta bir çok kız bayılırken.o yüzden her erkek aynı değildir diye düşünüyorum.sonuçta zaten gerçek hayatta da kate uptonlar gezmiyor ortada.kate uptonın yüzü çirkin olsaydı o kadar dikkat çekmezdi.

bunları tartışma olsun diye yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ben genelleme yapılmasın hoşlanmıyorum sadece.nasıl ki kızlar söyle erkeklerden hoşlanır olayı yok erkekler için de böyle.bazı kızlar kaslı olsun ister ben öyle kasa falan bakmam gibi.

belki kendini çok kapalı tutuyosundur yanı erkeklere karşı ne bilim işte..ama güzellik göreceli bi kavram ayrıca kimse kendini beğenmez ve eminim sende güzelsindir ve kısmetin biyerde bekliydur seni. Benim kuzenimde 27 yaşına kadar aynı senin gibi diydu kımse teklif bile etmedi falan ama 27 yaşında biri çıktı karşısına meğerse kac senedir bızım kızı seviyomuşda korkuyomus kız sert durdugu için :D şmdi evlendiler mutlulAr.Rabbim sanada nasip etsin insallah hayırlısıyla

çelişki dediğim nokta ilkinde erkekler için genel bir zevkten bahsetmiştin ikincisinde kişiden kişiye değişir gibi bir yoruma geldin de onu dedim.

ona bakarsan yakışıklı bulunan erkekler de öyledir.mesela biscolata erkekleri bir çok kız bayılıyor.ben gerçekte öyle birinden hoşlanır mıyım hayır.ben tvde bile bakmam hatta bir çok kız bayılırken.o yüzden her erkek aynı değildir diye düşünüyorum.sonuçta zaten gerçek hayatta da kate uptonlar gezmiyor ortada.kate uptonın yüzü çirkin olsaydı o kadar dikkat çekmezdi.

bunları tartışma olsun diye yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ben genelleme yapılmasın hoşlanmıyorum sadece.nasıl ki kızlar söyle erkeklerden hoşlanır olayı yok erkekler için de böyle.bazı kızlar kaslı olsun ister ben öyle kasa falan bakmam gibi.

yok o genel zevk dediğim farklı.geneli cidden de büyük memeli,düzgün fizikli kadınları tercih eder güzellik söz konusu olduğunda.Mesela çoğu çok güzel yüzlü olup şekilsiz fizikli olan birindense sıradan yüzlü olup çok güzel fizikli olan birini tercih eder,bu bir gerçek.Güzel vücutlu kız erkekler tarafından beğenilme konusunda her zaman kazanır,erkek beğenisi böyledir çünkü onlar cinsellik odaklıdır cinsellik de genelde fizikle alakalıdır.Mesela gisele bundchen bana göre güzel yüzlü değil,ama fiziğinden ötürü erkekler kraliçe ilan etmiş.Ünlüleri geçelim yolda giderken de mesela bakıyorum böyle büyük memeli,iddialı kadınlara dönüp bakıyorlar,diğer kendi halinde güzel ama gösterişli olmayan kızlar pek dikkat çekmiyor.güzellik konusunda bu böyle.bu arada kate uptonun memeleri küçük olsa idi emin ol bugün adı sanı duyulmamış,kendi halinde yaşayan bir kızcağız olurdu.yüzünün ne kadar güzel ne kadar çirkin olduğuna dikkat etmedim ama 18 yaşında o memelere sahip kim olsa bu kadar konuşulup sükse yaratacaktı.Herkesin yüzünde gençliğin verdiği duruluk oluyor zaten.
güzellik söz konusu olmadığında konuşan şey zaten zeka,duruş,cazibe,karakter..Ya mesela şu hürrem sultan muhteşem yüzyıldaki.Aynı tipte donuk biri olsa kesinlikle bu kadar sevilmez sükse yapmazdı.Ama kadın fıkır fıkır,bir kahkahası yeri göğü inletiyor,sempatik ve enerjisi yüksek..öyle olunca insanlar çok beğendi,sevdi..

Son düzenleme:
Bugüne kadar yüzlerce erkekle konuştum,oturdum dinledim .Yani fiziksel çekim söz konusu olduğunda kesinlikle fiziki güzellikten bahsediyorlar ne olursa olsun.yüz,zaten bence pozitif olan herkesin yüzü güzel.etrafımda çirkin insan görmedim hep.herkes çok güzel artık.kadınlar kendine bakmayı öğrendi.

Canım bana da tam tersi, bugüne kadar hep teklifler..vs oldu ama ben hep kendimi uzak tuttum..
Ya okul ya iş daha öncelikliydi ve aşkı hep geri plana attım. (Belki de hiç sevebileceğim birine denk gelmediğim için de olabilir.?)
Ya şimdi..? Şimdi de, ben artık aşık olmak istiyorum ama bu sefer de hoşlandığım kişiler bana bakmıyor.
Neden? Çünkü 2 senedir kiloluyum..:(( Üstelik yaş 30 civarı.. Sanırım evde kalıcam..:26:
Senin daha yaşın da küçük bence.. Ben o yaştayken küçük gösterdiğim için 18-19 yaşındakiler de teklif ederdi..:27:
Acaba sen de küçük mü gösteriyorsun.?

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar :) mesajlarınız bana moral verdi gerçekten :) evet haklısınız, bu iş kısmet meselesi...
kimbilir belki benden hoşlanan biri olmuştur ama neden bana bu imkansızmış gibi geliyor bunu anlamıyorum. sanki şartlandırmışım gibi kendimi,çok garip...
ama erkeğin hoşlandığını anlayamam gibi, bu konuda hiç bişey bilmiyorum... hehe

Canım bana da tam tersi, bugüne kadar hep teklifler..vs oldu ama ben hep kendimi uzak tuttum..
Ya okul ya iş daha öncelikliydi ve aşkı hep geri plana attım. (Belki de hiç sevebileceğim birine denk gelmediğim için de olabilir.?)
Ya şimdi..? Şimdi de, ben artık aşık olmak istiyorum ama bu sefer de hoşlandığım kişiler bana bakmıyor.
Neden? Çünkü 2 senedir kiloluyum..:(( Üstelik yaş 30 civarı.. Sanırım evde kalıcam..:26:
Senin daha yaşın da küçük bence.. Ben o yaştayken küçük gösterdiğim için 18-19 yaşındakiler de teklif ederdi..:27:
Acaba sen de küçük mü gösteriyorsun.?

eveeet! dediğin gibi bende aynen küçük gösteriyormuşum öyle diyorlar. 24 yaşında olduğumu duyanlar nedense şok oluyorlar yahu.
en fazla 20 yaşında gösteriyormuşum....

Bu işler ne kaşa bakar ne göze.

Güzellik de önemlidir elbet ama bir yere kadar.

Karakter özgüven görgü edep de gerekir.

Kader kısmet işleri.Ummadığın anda çalıverir kapını sen de şaşırırsın.

Beklediğin için olmuyor bence.

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar :) mesajlarınız bana moral verdi gerçekten :) evet haklısınız, bu iş kısmet meselesi...
kimbilir belki benden hoşlanan biri olmuştur ama neden bana bu imkansızmış gibi geliyor bunu anlamıyorum. sanki şartlandırmışım gibi kendimi,çok garip...
ama erkeğin hoşlandığını anlayamam gibi, bu konuda hiç bişey bilmiyorum... hehe

Biraz olsun moral kazandırabildiysek ne mutlu.Sana imkansız gibi gliyor çünkü artık kendini değersiz görmeye başlamışsın sırf kendine vereceğin değeri aşk,sevgi duygularına endekslediğin için. Ama işte öyle değil, senden bu dünyada bir tane var.Sen nasıl herkese ayrı ayrı değer verip,hepsinden ayrı ayrı çekiniyor,veya onları büyük görüyorsan insanlar da seni öyle görüyor.

Aslında bazen bakışlardan da anlaşılabilir ama bazıları bana bakıyor mu kızlar diye baktığı için onlar yanıltıcı olabilir:)

Back
X