• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsusuzum

peşinden koştuğum adamın bana yönelik düşünceleri tavırları beni çok üzdü. bazen diyorum keşke bunları hiç yaşamasaydım . 25 yaşında ki halimle kalsaydım. belki de şimdiye çoktan atanmış olurdum. şimdi düşünüyorum da bu adam bitirmiş beni. şimdi kendisi paşalar gibi yaşıyor.

sen cok takildin bu kisiye canim yaa. keskelerle olmuyor malesef. birak ne dusunurse dusunsun. birak gecmisi, artik onune bak bence.

Kadınların sorunu aslında erkekleri kendilerinden çok farklı sanmaları,değil işte ya.Sen bir erkek hakkında,veya onlara bakış açında nasıl düşünüyorsan onlar da aynı düşünüyor.Mesela çoğu kadın erkeklerin,kadının erkekte aradığından çok daha farklı bir şey aradığını sanar ve hemcinsleriyle rekabet halinde olması gerektiğini düşünür.İşte bunun alakası yok.Mesela sen nasıl kendine güvenli olsun,esprili olsun,hangi ortamda nasıl davranılacağını bilsin,zeki olsun vs vs istiyorsan aslında onlar da öyle birini istiyor.Ama bazı kadınlar kendi aralarında sırf üstünlük yarışı için,egolarını tatmin etmek için bu güzel bu çirkin,bu şık bu rüküş diye ayırmaktan hoşlandıkları için erkekleri de öyle sanıyorlar,kendi kıstaslarınca belirledikleri üstünlükleri erkekler de öyle görüyormuş gibi sanıyorlar ama öyle değil işte.Sonra yarın bir gün aldatıldıklarında "Gitti b..k gibi bir kızla beni aldattı" "Gitti tipsizin teki için beni terketti" diye ağlarlar ama artık çok geç olur...Arkadaşları da teselli eder "senin gibisini bulamaz,sen ona fazlaydın " diye:):):)

Dünyayı nasıl görürseniz o da sizi öyle görür.Bizim bir erkeği beğenip sevmemiz için nasıl mehmet günsür gibi,kıvanç tatlıtuğ gibi olması gerekmiyorsa,onların beğenip sevmesi için de öyle bir şey gerekmiyor .Biz nasıl dolu dolu,cıvıl cıvıl,güleryüzlü,espri anlayışı olan,şöyle gürül gürül,rüzgar gibi esen deli dolu bir insanla hayatı paylaşmak istiyorsak onlar da bunu istiyor...Biz nasıl biblo gibi değil erkek gibi erkek ,resim gibi yapmacık değil, gerçekçi ,hayatın kendisi gibi kusurları olan doğal bir adam istiyorsak onlar da öyle oyuncak bebek gibi değil de kadın gibi bir kadın istiyor...

Son düzenleme:
e nereden biliyosun hiç beğenenin olmadığını ? belki olmuştur senin tavrın'dan çekinmiştir misal erkeksi bir tavrın varsa nası sölesin yani? ve yahutta olmadıysa bile ozaman biraz daha kendine özen göstermen gerekiyor demktir, bu illa hergün makyaj yap şöle giyin böle giyin demek değil... özen göster derken belki davranışların özensizdir... buda olabilir.. yada sen bazen ilk adımı atmak zorunda kalabilirsin herzamn geri planda kalmayı tercih etmiş olman doğru değil tatlım :)

Bence de. Belki de olmuştur ancak sert mizaçlıysan sana açılmaktan korkuyordur insanlar.

Klasik bir cümle ama kısmet işi bunlar..

Ben 32 yaşında evlendim, akran arkadaşlarımın yarısı bekar. Yani bekar olanların hepsi 30+ ..

Üstelik içlerinde gerçekten çok beğendiğim, çok güzel bulduklarım da var. Sanırım erkekler kolay cesaret edemiyorlar açılmaya artık. O eskidenmiş :)
Eşimi tanımadan önce evliliği çok düşünmesem de zaman zaman içlenirdim hayatımda beni seven birinin olmayışına, belki seven vardı da haberim yoktu, o da ayrı tabii..Oysa eşimle görüştüğüm ilk gün karar verdik evlenmeye. Çok hızlı gelişti yani her şey. Memleketler arasında 1000 km mesafe varken birbirimizi bulduysak eğer, şu sözün doğruluğunu tartışmak yersiz:
''Kısmetse gelir hintten yemenden, kısmet değilse ne gelir elden''

Allah sana en doğru zamanda en doğru kişiyi gönderir dilerse, her şeyi O'na bırak sadece. Tevekkül...

Back
X