- Konu Sahibi karanfil16
hiç sen canını sıkma
emin ol nasibin bir yerde seni bekliyordur...
emin ol nasibin bir yerde seni bekliyordur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence guzellikle de alakasi yok, gercekten kismet. Benim ilgilerim de hep karsiliksiz kaldi. Yine kendimi ornek yapayim, 26 yasindayim bu arada.
Gecen yil hayatimda ilk kez asik oldum. Iletisimim olan , arkadaslik ettigim biriydi. Sevgilisi olmamasina, etrafinda kimse olmamasina ve yalnizliktan yakinmasina ragmen beni istemedi. Bildigimiz ask mektubu yazdim( cok romantigim ne yapayim), yani sevdigimi biliyordu. Bu mektup vs olmadan once bana "cok guzelsin", "gercekten cok guzel bir kadinsin", "gercekten cok guzel, mukemmel bir yuzun var seyretmeye doyamiyorum", "etraftaki en guzel insan sensin" derdi. Yani beni guzel bulurdu. Iliski yasamaktaki tek kriter guzellik olsaydi bu is olmustu. Lakin bana karsi bir sey hissetmiyordu ne yazik ki![]()
![]()
Ne yaptiysam olduramadim, bana o gozle bakmiyordu, beni hep arkadas olarak gordu.
![]()
![]()
Gercekten cok cabaladim, mutlu etmek icin hediyeler aldim, bunaldiginda hep yaninda oldum, sohbetler ettim, hircinliklarina katlandim ama olduramadim.
6 ay boyunca her hafta ofisine ziyarete gitmek icin 45 dklik Ankara trafigi cektim ama nafile, bos yere ugrasmisim.
2.ci vakaya geliyorum, bu adam yabanci Turk degil, olay daha yakinlarda oldu. Beni her gordugunde kiyafetlerime, giysi secme konusundaki zevkime, iltifat eder, ayakkabilarima bakar bu da. Yani dis gorunusumu begendigini kanaatine vardim. Lakin o da bana o gozle bakmiyor galiba. Derdi beni koluna takip gezdirip etrafa gostermek degil yani.
3. vaka komsum. Kendisi 1.90 , mavi gozlu, sarisin klasik bir Hans, 3 gun once tasindi ve tanistik. Gelir gelmez tum dikkatleri uzerine cekti, Alman toplumuna gore bile fena iyi gorunuslu. Bugun sevgilisini gordum, 1.50 boyunda (abartmiyorum) , korkunc zevksiz giyimli, bir deri bir kemik bir Cinli. Ne cilve, ne isve, tam bir odun ve cok kaba sabaydi ustelik ama gormeyin cocuk resmen agzina bakiyor, asik olmus iste. Sokakta gorsem kesinlikle olmasi en imkansiz cift bunlari secerdim ama kismet olunca oluyor iste.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu arada bu Hans+ bit gibi Cinli kiz ciftlerinden o kadar cok var ki, gercekten hayretteyim. Bu toplumda bir seyler donuyor ama bana soylemiyorlar galiba
Neyse sonuca geleyim cok konustum dostlar : kismet, kismet, kismettt diyorum, isterseniz benim gibi 6 ay boyunca ugrasin kismet degilse olmuyor.
gerçekten çok tatlısınız :) konuma bu kadar çok cevap geleceğini hiç düşünmemiştim yaa
ben yeni üyeyim ve burasını çok sevdim :)
Yazdıklarına %200 katılıyorum, aura meselesi bu.......benim de çekici bulduğum adamları arkadaşlarım genelde tipsiz bulur , ama ben onların tavırlarına hastayım yani her şey tip değil ki.......gönül kimi severse güzel odur diyip geçiyorumBen efendi ve tatlı erkek severim, yakışıklılığa önem vermem
Lakin şu komşunun Çinlisi işine tekrar gelmek istiyorum, kız gerçek bir odun..espri yaparsın anlamaz, gülmez, konuşmaz, kütük gibi bir insan ..yani adam tipini seviyor dicem öyle bir durum da yok. Naz, cilve, feminenlik yok, sempatiklik, sıcaklık yok soğuk ve donuk bir insan ...yani hiçbirimiz olayı çözemedik.![]()
![]()
Neyse yakında anlarız herhalde
![]()
acaba nasıl anlaşılırki bu şey? yani birinin seni hoş bulduğu... bu konuda tecrübesizim :)
Bu işlerin güzellikle olmadığının iyi bir örneği benim :)
Sevgilim 1.83 boyunca, inanılmaz sevimli ve etrafındaki herkesin sevdiği, yakışıklı bir tip, yani ben onunla tanıştığımda peşinde ben de dahil 4 kız vardı :) Bir tanesi ise uzun boylu, yeşil gözlü, mankenlik yapmış bir kızdı ve asla rekabet edemeyeceğimi düşünmüştüm :)
bense 153 boyunda, esmer hatta fazla esmer, kara kura, odun, işve cilve bilmeyen, sinirli ve belki anlayışsız, ters biriyim.
Biz nasıl olduk bilmiyorum teklif edende ben değildim sadece konuşuyorduk kendisi peşime düştü hatta uzun süre dalga geçtiğini düşünüp inanmamış ve yüz vermemiştim.
Yani bu tamamen başka bir şey ne güzellik ne işve cilve sanırım bi çekim oluyor o da nasıl oluyor bilmiyorum herhalde bizim göremediğimiz kimyasal bir şey![]()
Bu arada ben dün konuşurken yanlış anlaşıldı sanırım,ben erkekler endamlı,90 60 90 kadınları tercih ederler demek istemedim.Nasıl oraya gelmişti onu da bilmiyorum ya.Benim dediğim sokakta dikkat çekme olayıydı.Hani derler ya "sokakta uzunu,y....ta kısası" o mesele yani. Ya yolda yürürken endamlı,gösterişli,vücut hatları da gösterişli olan daha çok dikkat çeker bu iki iki dört ya,benim dediğim bir şey değil. Mesela en çok dikkati bir travesti geçse yoldan o çeker,bu çok güzel olduğundan mı :) hayır,ilgi çekecek bir kadın-erkek türü olduğu için,yani kadın görünümlü iri yarı bir sluet olduğu için:) Büyük olan gösterişli olan dikkat çeker. Hani yolda yürürken insanlar yüzü ne güzel diye kendine halinde yürüyüp giden,ortalama boyuttaki bir kıza dönüp bakmaz üstünde aşırı frapan giysiler yoksa.Dediğim mesele bu tarz dikkat çekmeydi.
Yoksa bulunduğunuz,ve insanları tanıdığınız bir ortamda,sınıfınızda,okulunuzda konuştukça her çeşit insan her çeşit insanın ilgi alanına girebilir.Bir kızla konuşmaya başladığında mesela erkek "gözleri ne güzel,ne güzel bakıyor,ne güzel gülümsüyor" diye düşünebilir.Bu farklı bir olay,bu iletişime geçtikten sonra.Ama ilk bakışta birinin yanından geçerken fiziki görünüm,endam dikkat çeker bunu demek istedim.Spontane dikkat çekme olayı yani.Kadının boyu 1.70tir,topukluları giyer,uzun bacakları vardır,göğüsleri 90 bedendir, sallana sallana yürür.Millet dönüp dönüp bakar.Erkek gibi uzundur,fiziği düzgündür,kondisyonludur,çok kadınsı vücut ölçüleri vardır dikkat çeker.Yürürken insanın,erkeklerin dikkatini çeker o tarz şeyler.
aynen öyle, ben mesela topluma girince hiç dikkat çekmiyorum. hele konser falan olunca gerçekten insanların arasında kayboluyorum görünmüyorum bileçocukluğumdan beri hep ayaktayken bile oturuyorum zannederlerdi
benle de çok dalga geçmişlerdir kesin çünkü benden kısa kimse olmadı hiç. hatta bir gün kafede oturuyoruz biri geldi tanıştık falan, herkes kalkıp elini sıktı. bana dedi ki "bak herkes kalktı bi sen kalkmadın amma da ağırdan satıyosun kendini". ama ben kalkmıştım aslında, şaşkın şaşkın baktım " aa bu kadar mıydın sen pardon" diyiverdihahahahahaha:) mesela bunla ilgili bir olay vardı.Bir erkek arkadaşımın bir arkadaşı demiş de " oğlum okul yıllığına bir baktım,okulda bu kadar kız vardı da ben mi görmedim , boyları hep kısa ya ondan işte ,arada kaynıyorlar" demiş:)
benle de çok dalga geçmişlerdir kesin çünkü benden kısa kimse olmadı hiç. hatta bir gün kafede oturuyoruz biri geldi tanıştık falan, herkes kalkıp elini sıktı. bana dedi ki "bak herkes kalktı bi sen kalkmadın amma da ağırdan satıyosun kendini". ama ben kalkmıştım aslında, şaşkın şaşkın baktım " aa bu kadar mıydın sen pardon" diyiverdi
benle de çok dalga geçmişlerdir kesin çünkü benden kısa kimse olmadı hiç. hatta bir gün kafede oturuyoruz biri geldi tanıştık falan, herkes kalkıp elini sıktı. bana dedi ki "bak herkes kalktı bi sen kalkmadın amma da ağırdan satıyosun kendini". ama ben kalkmıştım aslında, şaşkın şaşkın baktım " aa bu kadar mıydın sen pardon" diyiverdi
Çok mutsuzum,bu durumu kompleks haline getirdim artık. yaşım 24 ve bu yaşıma kadar hiç kimse benden hoşlanmadı. Bana öyle geliyorki bundan sonrada kimse sevmeyecek...
Gerçekten çok kötü oluyorum herkesi sevgilisiyle gördüğümde. Soruyorum acaba çirkinmiyim diye...
BilmiyorumBu yazıyı yazarken bile çok kötü oldum şuan
Biri hoşlanmış olsaydı hissederdim galiba ama öyle bişey olmadı hiç
nerde hata yapıyorumki? kaderimmi bu benim yoksa
![]()
bilmiyorum, herkesin hayatında mutlaka bir aşk hikayesi var bunu duyuyorum şahit oluyorum. benim hiç olmadı sorun bendemi diye düşünmüyor değilim
bugünde moralsizim yine....