• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsusuzum

gerçekten çok tatlısınız :) konuma bu kadar çok cevap geleceğini hiç düşünmemiştim yaa :D
ben yeni üyeyim ve burasını çok sevdim :)

Bence guzellikle de alakasi yok, gercekten kismet. Benim ilgilerim de hep karsiliksiz kaldi. Yine kendimi ornek yapayim, 26 yasindayim bu arada.

Gecen yil hayatimda ilk kez asik oldum. Iletisimim olan , arkadaslik ettigim biriydi. Sevgilisi olmamasina, etrafinda kimse olmamasina ve yalnizliktan yakinmasina ragmen beni istemedi. Bildigimiz ask mektubu yazdim( cok romantigim ne yapayim), yani sevdigimi biliyordu. Bu mektup vs olmadan once bana "cok guzelsin", "gercekten cok guzel bir kadinsin", "gercekten cok guzel, mukemmel bir yuzun var seyretmeye doyamiyorum", "etraftaki en guzel insan sensin" derdi. Yani beni guzel bulurdu. Iliski yasamaktaki tek kriter guzellik olsaydi bu is olmustu. Lakin bana karsi bir sey hissetmiyordu ne yazik ki :43: :43: :43: Ne yaptiysam olduramadim, bana o gozle bakmiyordu, beni hep arkadas olarak gordu. :50: :50: :50: Gercekten cok cabaladim, mutlu etmek icin hediyeler aldim, bunaldiginda hep yaninda oldum, sohbetler ettim, hircinliklarina katlandim ama olduramadim. :50: 6 ay boyunca her hafta ofisine ziyarete gitmek icin 45 dklik Ankara trafigi cektim ama nafile, bos yere ugrasmisim.

2.ci vakaya geliyorum, bu adam yabanci Turk degil, olay daha yakinlarda oldu. Beni her gordugunde kiyafetlerime, giysi secme konusundaki zevkime, iltifat eder, ayakkabilarima bakar bu da. Yani dis gorunusumu begendigini kanaatine vardim. Lakin o da bana o gozle bakmiyor galiba. Derdi beni koluna takip gezdirip etrafa gostermek degil yani.

3. vaka komsum. Kendisi 1.90 , mavi gozlu, sarisin klasik bir Hans, 3 gun once tasindi ve tanistik. Gelir gelmez tum dikkatleri uzerine cekti, Alman toplumuna gore bile fena iyi gorunuslu. Bugun sevgilisini gordum, 1.50 boyunda (abartmiyorum) , korkunc zevksiz giyimli, bir deri bir kemik bir Cinli. Ne cilve, ne isve, tam bir odun ve cok kaba sabaydi ustelik ama gormeyin cocuk resmen agzina bakiyor, asik olmus iste. Sokakta gorsem kesinlikle olmasi en imkansiz cift bunlari secerdim ama kismet olunca oluyor iste. :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: Bu arada bu Hans+ bit gibi Cinli kiz ciftlerinden o kadar cok var ki, gercekten hayretteyim. Bu toplumda bir seyler donuyor ama bana soylemiyorlar galiba :37:

Neyse sonuca geleyim cok konustum dostlar : kismet, kismet, kismettt diyorum, isterseniz benim gibi 6 ay boyunca ugrasin kismet degilse olmuyor.

hahaha.verdiğin şu çinli kız örneğine çok güldüm. o toplum neden öyle sana söyleyim mi?çünkü onlar artık cinselliğe doymuş,avrupada amerikada bilirsiniz seks bizdeki gibi tabu değildir ve ordaki kızlar bekaretlerini evlenecekleri erkeklere saklama gibi bir durumda olmadıkları için cinselliği özgürce yaşar, öyle olunca toplumda herkes bir şekilde doymuş,alışmış oluyor.Cinselliğe doymuş olunca da böyle görsel şeylerin bir önemi kalmıyor.Çünkü herkes bir sürü insanla beraberlik yaşamış oluyor ve tipin mipin bir önemi olmadığını anlıyorlar..bizde ise insanlar cinselliği pek yaşayamadığı ve sürekli açlık halinde oldukları için görsel şeyleri çok abartıyorlar,çünkü zaten karşı cinse açlar,ve cinselliği olağanüstü bir olay sanıyorlar.O toplumda dönüp de sana söylemedikleri şey bu:)avrupada amerikada falan mesela insanlar aa ne güzel kız,yanındaki tipsize bak diye de şaşırmazlar.o da biz gibi toplumlara mahsus.Adamların kültürleri ne derece yüksek,alçak bilemem ama en azından bu konuda aşmışlar.

Mesela benim son zamanlarda gördüğüm en güzel kadın Nihal Yalçın.Kendisini çok beğeniyorum ve tvde görüp kıskandığım tek kadındır.Ama mesela kadın dergiler,moda tarafından belirlenmiş genel güzellik yargısına uyuyor mu?Kesinlikle hayır.Ne kusursuz ölçülerle çizilmiş tablo gibi bir yüzü var,ne de uzun sütun gibi bacakları.Ama o şekilde olan kadınların hepsinden güzel geliyor bana.Mesela bildiğin erkek gibi gayet büyük bir burnu var,göz tembelliğinden ötürü bir gözü diğerinden bariz şekilde daha küçük,ama kadın bana inanılmaz sexy,güzel geliyor.Ve aynı bu şekilde düşünen çok erkek tanıyorum.Kendisine aşık olan bir sürü erkek var.Ya kadın inanılmaz yetenekli,çok zeki,fazlaca kendine güvenli ve çok belirgin bir karakter.Tüm bunların verdiği çekicilikle o insan zaten çok güzel...Ya mesela vardır kalemle çizilmiş resim gibi,ama bir bilinci yoktur,varlığının tadını çıkaracağı yüksek bir zekası yoktur,vitrin süsü gibi kalır köşede. Bak mesela nihal yalçın hakkında neler yazmışlar:

"disko kralı'nda gördükten sonra hasta oldum ben bunaaa, zeki hatun, hazır cevap, gel bul beni şerefsizim prensesler gibi yaşatırım seni. yaşatamazsam terkedersin, her türlü yani. heyecan oldum."

"tek bir cümle söylemek istiyorum.
bu nasıl bir çekiciliktir!' "

"laf yapan hatunlara hastayımdır, bu da maşallah...yolu açık olsun."

"sağ gözünde bir problem mi var bilmiyorum ama eğer varsa, o haliyle bile aşırı derecede çekici birisi. çok enerjik ve oyunculuk konusunda çok yetenekli kesinlikle. "

"neden bilmiyorum, çok seksi geliyor bana. halbuki düşündüğün zaman, ne çok iri göğüsleri; ne süper kalçaları, ne sütun gibi uzun uzadıya bacakları var. hadi fiziği geçelim; burnu fazla büyük ve bir gözü tembel, göz kapağı daha da tembel. ama bu faktörlere rağmen güzel kadın, hoş kadın, taş kadın, seksi kadın diyorum her gördüğümde. başarılarının devamını dilemek düşer tabii bize."

işte zeka,özgüven bir insanı böyle güzel gördürür göze..Genel estetik yargısına uyan bir dolu kadını sollayıp geçmiştir insanların nazarında.Bu normal hayatta da böyle işte.

Yazdıklarına %200 katılıyorum, aura meselesi bu.......benim de çekici bulduğum adamları arkadaşlarım genelde tipsiz bulur , ama ben onların tavırlarına hastayım yani her şey tip değil ki.......gönül kimi severse güzel odur diyip geçiyorum :38: Ben efendi ve tatlı erkek severim, yakışıklılığa önem vermem :72:

Lakin şu komşunun Çinlisi işine tekrar gelmek istiyorum, kız gerçek bir odun..espri yaparsın anlamaz, gülmez, konuşmaz, kütük gibi bir insan ..yani adam tipini seviyor dicem öyle bir durum da yok. Naz, cilve, feminenlik yok, sempatiklik, sıcaklık yok soğuk ve donuk bir insan ...yani hiçbirimiz olayı çözemedik. :37: :37: :37: Neyse yakında anlarız herhalde :37:

Yazdıklarına %200 katılıyorum, aura meselesi bu.......benim de çekici bulduğum adamları arkadaşlarım genelde tipsiz bulur , ama ben onların tavırlarına hastayım yani her şey tip değil ki.......gönül kimi severse güzel odur diyip geçiyorum :38: Ben efendi ve tatlı erkek severim, yakışıklılığa önem vermem :72:

Lakin şu komşunun Çinlisi işine tekrar gelmek istiyorum, kız gerçek bir odun..espri yaparsın anlamaz, gülmez, konuşmaz, kütük gibi bir insan ..yani adam tipini seviyor dicem öyle bir durum da yok. Naz, cilve, feminenlik yok, sempatiklik, sıcaklık yok soğuk ve donuk bir insan ...yani hiçbirimiz olayı çözemedik. :37: :37: :37: Neyse yakında anlarız herhalde :37:

zaten çözülse ve sevmesinin bir sebebi olsa bu aşk olmaz ki mantık olur öyle değilmi?

Mesela bir kadının/erkeğin aşıklarını güzelliğiyle/yakışıklılığıyla açıklıyorsan o aşk değildir yine,mantıktır,çünkü güzel olduğu "için" yanındadırlar,demekki çirkin bulsalar yanında olmayacaklardı.derinliği olmayan bir şeydir.cinsel yönelimdir,doğal seleksiyon olayı.

oyüzden mesela gerçek aşk sebepsiz ve mantıksız olandır bence,dünya büyük bir yaratıdır ve mantıksız bir kaostan oluşmuştur.aşk da gerçekten bir aşk olacak ve büyük bir aşk olacaksa dünya gibi kaostan oluşan,sebepsiz ve açıklanamayan olur zaten.Mecnunun çirkin Leyla'ya olan ,açıklanamayan ve asırlar boyunca tüm "aşk"lar silinip giderken hatırladığımız destansı aşkı gibi...

Aşkın varlığı yokluğu da tartışılır zaten,aşktan büyük şeyler anlanıyorsa çoğu aşığım diyene baktığımızda aşk yoktur,çünkü aşk adı altında basitlikle yürüttükleri duygu ve hareketleri bu duyguyu yalanlar.Ki ben aşk var olan gerçek bir duyguysa yüce bir duygu olması gerektiğine inanırım.oyüzden de çevremde asla aşk meşk göremiyorum.Günümüz "hoşlantı" ve "cinsel istek,tutku" devri...Taş gibi kız diyor ona yöneliyor mesela,taşımız ortadan ikiye kırılsa tuzla buz olsa yanına yanaşmayacak demek ki..Zaten aşk denen şey de cinselliğin süslenip püslenmiş hali.Sevişmek istiyorum demiyor da aşığım diye şiirler yazıyor şair ruhlu olan:)

Son düzenleme:
Bu işlerin güzellikle olmadığının iyi bir örneği benim :)
Sevgilim 1.83 boyunca, inanılmaz sevimli ve etrafındaki herkesin sevdiği, yakışıklı bir tip, yani ben onunla tanıştığımda peşinde ben de dahil 4 kız vardı :) Bir tanesi ise uzun boylu, yeşil gözlü, mankenlik yapmış bir kızdı ve asla rekabet edemeyeceğimi düşünmüştüm :)
bense 153 boyunda, esmer hatta fazla esmer, kara kura, odun, işve cilve bilmeyen, sinirli ve belki anlayışsız, ters biriyim.
Biz nasıl olduk bilmiyorum teklif edende ben değildim sadece konuşuyorduk kendisi peşime düştü hatta uzun süre dalga geçtiğini düşünüp inanmamış ve yüz vermemiştim.
Yani bu tamamen başka bir şey ne güzellik ne işve cilve sanırım bi çekim oluyor o da nasıl oluyor bilmiyorum herhalde bizim göremediğimiz kimyasal bir şey :9:

Bu işlerin güzellikle olmadığının iyi bir örneği benim :)
Sevgilim 1.83 boyunca, inanılmaz sevimli ve etrafındaki herkesin sevdiği, yakışıklı bir tip, yani ben onunla tanıştığımda peşinde ben de dahil 4 kız vardı :) Bir tanesi ise uzun boylu, yeşil gözlü, mankenlik yapmış bir kızdı ve asla rekabet edemeyeceğimi düşünmüştüm :)
bense 153 boyunda, esmer hatta fazla esmer, kara kura, odun, işve cilve bilmeyen, sinirli ve belki anlayışsız, ters biriyim.
Biz nasıl olduk bilmiyorum teklif edende ben değildim sadece konuşuyorduk kendisi peşime düştü hatta uzun süre dalga geçtiğini düşünüp inanmamış ve yüz vermemiştim.
Yani bu tamamen başka bir şey ne güzellik ne işve cilve sanırım bi çekim oluyor o da nasıl oluyor bilmiyorum herhalde bizim göremediğimiz kimyasal bir şey :9:

aynen işte.ya yemin ediyorum aynısı bana da oldu biliyor musun.Ben de mesela cidden gayet sıradan bir kızım,hatta tipsizim.Kısa boylu,karakuru,büyük burunlu falan..Bir çocuk vardı bizim sınıfta, böyle çok çok güzel bir sevgilisi vardı, uzun boylu,uzun siyah saçlı,yüzü falan böyle çok güzeldi,venezuellalı dünya güzelleri gibiydi,adriana limanın siyah gözlüsü.Kız hakkında bizim sınıftaki kızlar hep "ne güzel kız yaa" diye imrenek yorum yaparlardı.Ama çocuk sürekli benle ilgileniyordu,yanımdan geçerken yanağımı sıkıyordu:) arkamda oturuyordu bu çocuk,sürekli dikkatimi çekecek bir şeyler yapıyordu.Ya saçımı çekiyordu,ya omzuma tıktık yapıyordu arkama döndüğümde de "ben yapmadım" diyordu. Ben anıttepe diye bir liseden geçmiştim onların lisesine.sürekli anıttepeli anıttepeli diye söyleniyordu kendi kendine,benim duyacağım şekilde :1: Arkadaşım" bu çocuk senden hoşlanıyor,sana taktı,ama bunun sevgilisi var amacı ne anlamadım" falan demişti.Kız başka bir sınıfta olduğu için olan bitenden haberi yoktu. Sonra bir gün sınıfta skeç gibi bir şey yapacaktık,düğünle ilgili.Hoca beni gelin yaptı.Damat kim olsun diye bakınırken bu çocuk hemen atladı "hocam ben olayım lütfen" falan dedi:) Ama en sonunda çocuğun derste beni sürekli rahatsız etmesinden bıkıp sıramı değiştirmiştim, sonra da zaten össye girdik okul bitti falan derken yollarımız ayrıldı:1: Yani demekki sevgilisinde bulamadığı bir şey var ve bunu dışarda arıyor,ve bu da güzellik değildi,öyle olsa kızda fazlasıyla vardı.Bende yoktu:)

Son düzenleme:
Bu arada ben dün konuşurken yanlış anlaşıldı sanırım,ben erkekler endamlı,90 60 90 kadınları tercih ederler demek istemedim.Nasıl oraya gelmişti onu da bilmiyorum ya.Benim dediğim sokakta dikkat çekme olayıydı.Hani derler ya "sokakta uzunu,y....ta kısası" o mesele yani. Ya yolda yürürken endamlı,gösterişli,vücut hatları da gösterişli olan daha çok dikkat çeker bu iki iki dört ya,benim dediğim bir şey değil. Mesela en çok dikkati bir travesti geçse yoldan o çeker,bu çok güzel olduğundan mı :) hayır,ilgi çekecek bir kadın-erkek türü olduğu için,yani kadın görünümlü iri yarı bir sluet olduğu için:) Büyük olan gösterişli olan dikkat çeker. Hani yolda yürürken insanlar yüzü ne güzel diye kendine halinde yürüyüp giden,ortalama boyuttaki bir kıza dönüp bakmaz üstünde aşırı frapan giysiler yoksa.Dediğim mesele bu tarz dikkat çekmeydi.
Yoksa bulunduğunuz,ve insanları tanıdığınız bir ortamda,sınıfınızda,okulunuzda konuştukça her çeşit insan her çeşit insanın ilgi alanına girebilir.Bir kızla konuşmaya başladığında mesela erkek "gözleri ne güzel,ne güzel bakıyor,ne güzel gülümsüyor" diye düşünebilir.Bu farklı bir olay,bu iletişime geçtikten sonra.Ama ilk bakışta birinin yanından geçerken fiziki görünüm,endam dikkat çeker bunu demek istedim.Spontane dikkat çekme olayı yani.Kadının boyu 1.70tir,topukluları giyer,uzun bacakları vardır,göğüsleri 90 bedendir, sallana sallana yürür.Millet dönüp dönüp bakar.Erkek gibi uzundur dikkat çeker.Kondisyonludur,atletik fiziklidir dikkat çeker.Çok kadınsı,salma hayek gibi vücudu olsun dikkat çeker.Yürürken insanın,erkeklerin dikkatini çeker o tarz şeyler.Bazen cinsel uyarıcı şeklinde,bazen de sadece dikkatsel uyarıcı şeklinde.Benim bile dikkatimi çekiyor yani öyle endamlı kadınlar ,bu ne bacak , ne kalça,göğse bak diyorum bazen içimden bazen beğeni bazen sadece hayretle.

Son düzenleme:
Bu arada ben dün konuşurken yanlış anlaşıldı sanırım,ben erkekler endamlı,90 60 90 kadınları tercih ederler demek istemedim.Nasıl oraya gelmişti onu da bilmiyorum ya.Benim dediğim sokakta dikkat çekme olayıydı.Hani derler ya "sokakta uzunu,y....ta kısası" o mesele yani. Ya yolda yürürken endamlı,gösterişli,vücut hatları da gösterişli olan daha çok dikkat çeker bu iki iki dört ya,benim dediğim bir şey değil. Mesela en çok dikkati bir travesti geçse yoldan o çeker,bu çok güzel olduğundan mı :) hayır,ilgi çekecek bir kadın-erkek türü olduğu için,yani kadın görünümlü iri yarı bir sluet olduğu için:) Büyük olan gösterişli olan dikkat çeker. Hani yolda yürürken insanlar yüzü ne güzel diye kendine halinde yürüyüp giden,ortalama boyuttaki bir kıza dönüp bakmaz üstünde aşırı frapan giysiler yoksa.Dediğim mesele bu tarz dikkat çekmeydi.
Yoksa bulunduğunuz,ve insanları tanıdığınız bir ortamda,sınıfınızda,okulunuzda konuştukça her çeşit insan her çeşit insanın ilgi alanına girebilir.Bir kızla konuşmaya başladığında mesela erkek "gözleri ne güzel,ne güzel bakıyor,ne güzel gülümsüyor" diye düşünebilir.Bu farklı bir olay,bu iletişime geçtikten sonra.Ama ilk bakışta birinin yanından geçerken fiziki görünüm,endam dikkat çeker bunu demek istedim.Spontane dikkat çekme olayı yani.Kadının boyu 1.70tir,topukluları giyer,uzun bacakları vardır,göğüsleri 90 bedendir, sallana sallana yürür.Millet dönüp dönüp bakar.Erkek gibi uzundur,fiziği düzgündür,kondisyonludur,çok kadınsı vücut ölçüleri vardır dikkat çeker.Yürürken insanın,erkeklerin dikkatini çeker o tarz şeyler.

aynen öyle, ben mesela topluma girince hiç dikkat çekmiyorum. hele konser falan olunca gerçekten insanların arasında kayboluyorum görünmüyorum bile:9: çocukluğumdan beri hep ayaktayken bile oturuyorum zannederlerdi:9:

aynen öyle, ben mesela topluma girince hiç dikkat çekmiyorum. hele konser falan olunca gerçekten insanların arasında kayboluyorum görünmüyorum bile:9: çocukluğumdan beri hep ayaktayken bile oturuyorum zannederlerdi:9:

hahahahahaha:) mesela bunla ilgili bir olay vardı.Bir erkek arkadaşımın bir arkadaşı demiş de " oğlum okul yıllığına bir baktım,okulda bu kadar kız vardı da ben mi görmedim , boyları hep kısa ya ondan işte ,arada kaynıyorlar" demiş:)

hahahahahaha:) mesela bunla ilgili bir olay vardı.Bir erkek arkadaşımın bir arkadaşı demiş de " oğlum okul yıllığına bir baktım,okulda bu kadar kız vardı da ben mi görmedim , boyları hep kısa ya ondan işte ,arada kaynıyorlar" demiş:)
benle de çok dalga geçmişlerdir kesin çünkü benden kısa kimse olmadı hiç. hatta bir gün kafede oturuyoruz biri geldi tanıştık falan, herkes kalkıp elini sıktı. bana dedi ki "bak herkes kalktı bi sen kalkmadın amma da ağırdan satıyosun kendini". ama ben kalkmıştım aslında, şaşkın şaşkın baktım " aa bu kadar mıydın sen pardon" diyiverdi:9:

tamamen kısmet kısmet kısmet diyorum. bende senin gibiydim. 25 ime kadar teklif eden olmadı. kendime çirkinim falan diyordum. kendime pek bakmazdım da. şimdi de baktığım pek söylenemez.:1: bir ara birisine çok aşık olmuştum. ondan sonra kendime dikkat etmeye başladım. ince yüksek topuklu ayakkabılar bile giydim. sırf onu etkilemek için. onun bir şekilde dikkatini çektim. ondan teklif bekliyordum. ama bir türlü teklif gelmedi. onun yerine bir başkası teklif etti. şok oldum resmen . ben bir başkasından bekliyordum. teklif eden kişininde sesine sinir oluyordum. her konuşması batıyordu resmen. reddettim onu. kırk yılda biri teklif etti o da nefret ettiğim insan. :14: benim sevdiğim aşık olduğum adamın peşinden çok koştum. tam yetiştim dedim bir olay oldu. en son adam benden nefret ediyor. en son etmediği hakaret kalmadı. şimdi de ben uzak duruyorum.konudan biraz saptım sanki.:1: toparlamak gerekirse. biraz öz güven,pozitif düşünce, bakım, birazda ortam lazım. gerisi de kader kısmet. senide bekleyen biri vardır mutlaka. :51:

benle de çok dalga geçmişlerdir kesin çünkü benden kısa kimse olmadı hiç. hatta bir gün kafede oturuyoruz biri geldi tanıştık falan, herkes kalkıp elini sıktı. bana dedi ki "bak herkes kalktı bi sen kalkmadın amma da ağırdan satıyosun kendini". ama ben kalkmıştım aslında, şaşkın şaşkın baktım " aa bu kadar mıydın sen pardon" diyiverdi:9:

ahahahaha bu nasıl bir olay böyle ya:1: hahaha sesli güldüm oturduğum yerde ya.bence aslında sempatik bulmuş seni,takıldığına göre:)

hahhahaa bende kısayım ama böyle birşey başıma gelmemişti. staj için okula gidiyordum. öğrenci sanmışlardı beni de.:9:

bilmiyorum, herkesin hayatında mutlaka bir aşk hikayesi var bunu duyuyorum şahit oluyorum. benim hiç olmadı sorun bendemi diye düşünmüyor değilim :(
bugünde moralsizim yine....

Çok mutsuzum,bu durumu kompleks haline getirdim artık. yaşım 24 ve bu yaşıma kadar hiç kimse benden hoşlanmadı. Bana öyle geliyorki bundan sonrada kimse sevmeyecek... :(

Gerçekten çok kötü oluyorum herkesi sevgilisiyle gördüğümde. Soruyorum acaba çirkinmiyim diye...

Bilmiyorum :( Bu yazıyı yazarken bile çok kötü oldum şuan :( Biri hoşlanmış olsaydı hissederdim galiba ama öyle bişey olmadı hiç :( nerde hata yapıyorumki? kaderimmi bu benim yoksa :(

vallahi canım bunun güzellikle çirkinlikle alakası yok bazen yolda caaanım yakışıklı çocukların yanında nasıl çirkin kızlar vaaar ya da afet gibi kızların yanında kro krro abiler yani bu böyle Allah çirkin şansı versin derler hep. . hem yasında ne var emin ol senden hoşlanan seni seven biri olmustur ama senden cesaret alamamıstır redd edilme korkusuylla :) yani şöyle nacizane bir önerim var egonu tatmin etmek için mesela bu arkadaslık sitelerine fln şöyle güzel efil efil bir resmini koy bakalım neler oluyor neler :D

bilmiyorum, herkesin hayatında mutlaka bir aşk hikayesi var bunu duyuyorum şahit oluyorum. benim hiç olmadı sorun bendemi diye düşünmüyor değilim :(
bugünde moralsizim yine....

tatlım ama sen mutsuzum moralim bozuk, erkek arkadaşım yok diye moralini bozarsan etrafa negatif enerji yayarsın. kısmetinde varsa da olmaz.sen engellemiş olursun. bence derin bir nefes al. olumsuz düşünceleri aklından at. kuaföre git saçlarını yaptır. seni etrafındakiler bakımlı canlı görsünler. etrafa gülücük saç. bende 27 yaşındayım ve kimseyle çıkmadım. ne yapalım olmayınca olmuyor.

Son düzenleme:
peşinden koştuğum adamın bana yönelik düşünceleri tavırları beni çok üzdü. bazen diyorum keşke bunları hiç yaşamasaydım . 25 yaşında ki halimle kalsaydım. belki de şimdiye çoktan atanmış olurdum. şimdi düşünüyorum da bu adam bitirmiş beni. şimdi kendisi paşalar gibi yaşıyor.

Back
X