Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel gör ucuz mu 600 lira kira veriyoruz Mardin merkez en aşağı 750 Urfa Antep 1 milyar olmuş kiralar sen ne konuşuyorsun bilip bilmeden bir kuruş birikimiyle kullanmadığımız elektriğe fazla para ödüyoruz kaçak kullanıyorlar hepöyle kürt mürt lafına takılmadım da
memur 2,5 maaş ile doğuda nasıl geçinemiyorsun ki orası ucuz
bunlar bahane olmamalı bazı şeyler zorlanabilir
demek abilerin gibi sende önce benim hayatım diyorsun
Çocuk dedi zaten kirasını ver diye annem evlenmemiş kabul etmedi evlenirsen ne düğüne gelir ne yüzüne bakarım dedi çok ağlar zaten mutsuz bir de ben vurmak istemedim
Bende seni hakkari şırnakta küçük bi ilçede düşündüm madem mardin kızıltepede yaşıyorsun nasıl memur maaşı yetmez allah aşkına Kızıltepe herşeyiyle mardinden ucuz en iyi kiralık ev 450 lira nasıl geçinemez insan kira 500 aidat 100 yazın aidatını bile aldılar kömür parası 1 milyar kullan kullanma elektrik 70 ten başlıyor mutfak masrafı sen neye ucuz diyorsun İstanbul olmuş buralar
Bende seni hakkari şırnakta küçük bi ilçede düşündüm madem mardin kızıltepede yaşıyorsun nasıl memur maaşı yetmez allah aşkına Kızıltepe herşeyiyle mardinden ucuz en iyi kiralık ev 450 lira nasıl geçinemez insan[/QU.
Bende seni hakkari şırnakta küçük bi ilçede düşündüm madem mardin kızıltepede yaşıyorsun nasıl memur maaşı yetmez allah aşkına Kızıltepe herşeyiyle mardinden ucuz en iyi kiralık ev 450 lira nasıl geçinemez insan
kira 500 aidat 100 yazın aidatını bile aldılar kömür parası 1 milyar kullan kullanma elektrik 70 ten başlıyor mutfak masrafı sen neye ucuz diyorsun İstanbul olmuş buralar
HaklisinOffff
Umarım ilerleyen süreçte Mutlu olursunuz
Yalnız anneniz bencil bunu da babanızın ve abilerinizin kötü özellikleri yanına yazın
Niye istemeyince istemesen bu kadar stres yapar mıyım evlenirdimBence annen kendini düşünerek senin evlenmene karşı,kulturel farklilik falan bahane yani,sende annenle yasamak istemiyomuşsun gibi geldi bana,ama istiyorsanda evlenecegin insanla bu konuda anlaşırsin kabul ederse eder,yani annenin sizinle beraber yaşama şartını,ama öylesinede denk gelirmisin bilmem ama kimse için de hayatını erteleme,kısmetlerini kaçırma,sonra annenle kötü olursun senin yüzünden oldu diye,en azından abilerinle annenize dönüşümlü bakmak zorundasınız evlatlik ve vicdan görevi..
Peki o ayrıldıgın insanla bu konuyu konustunmu,annenin yanınızda kalma konusunu yani acaba kabul etmedi annen o yuzdenmi istemedi o kişiyi?Niye istemeyince istemesen bu kadar stres yapar mıyım evlenirdim
Yok annem buralarda yaşamaz ben biliyorum dili ayrı kültürü ayrı zaten şimdi bile zorlanıyor herkesin kendi toprağı değerli kalmaz kesinliklePeki o ayrıldıgın insanla bu konuyu konustunmu,annenin yanınızda kalma konusunu yani acaba kabul etmedi annen o yuzdenmi istemedi o kişiyi?
Benim tek bir ilacın var oda bende yok PARA anneme bir ev alsak için ya da doktor maaşı filan şöyle 4 5 bin çekerdim krediyi alırdım evi ohh kafa rahatYok annem buralarda yaşamaz ben biliyorum dili ayrı kültürü ayrı zaten şimdi bile zorlanıyor herkesin kendi toprağı değerli kalmaz kesinlikle
Hmmm..ozaman kendinin rahat olabilecegi yerde ve kendi istedigi kriterlerdeki kisiyle evlilik yapmanı istiyor,ama bu bencilce bir davranıs,kararlarını annenden çokta etkilenmeden kendin alman lazim..Ama kültürel çatışma diyede birsey kesinlikle var,ama sen yalnizca kendi hislerinle ve mantığınla hareket etmelisin..ve önüne çıkan fırsatları annenden bağımsız degerlendirmelisin.Yok annem buralarda yaşamaz ben biliyorum dili ayrı kültürü ayrı zaten şimdi bile zorlanıyor herkesin kendi toprağı değerli kalmaz kesinlikle
Kızıltepe operasyon bölgesi değildi hiçbir olay yaşanmadı orda sıkıntı olmadı hiç konu sahibinin annesi kültürel farklılıktan yaşayamazmış gerçi konu sahibininde anneyle yaşamak için bi hevesi yok sık biraz dişini memleketine tayin iste evlemeyide ertele kendi kültüründen biriyle evlenmen seni daha çok mutlu eder en mantıklıs
Bıktım artık 25 senedir ailem yüzünden mutsuz yaşadım bir de evlenmeyi niye erteliyorum ben onu ertele bunu ertele bıktım canımdan
Ucuz bir yer değil kimse bana ucuz demesinKızıltepe operasyon bölgesi değildi hiçbir olay yaşanmadı orda sıkıntı olmadı hiç konu sahibinin annesi kültürel farklılıktan yaşayamazmış gerçi konu sahibininde anneyle yaşamak için bi hevesi yok sık biraz dişini memleketine tayin iste evlemeyide ertele kendi kültüründen biriyle evlenmen seni daha çok mutlu eder en mantıklısı bu
Zor valla zaman zaman düşünüyorum Allah yardımcıları olsun çok zor geçim bu zamandaSen tek başına memur maaşıyla geçinemiyorsan bu ülkedeki milyonlarca memur ailesi çoluklu çocuklu nasıl geçiniyor