• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum bana bir bakın :(

marconi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
110
1
96
Ankara
merhaba kızlar.daha önceki yazılarımda sorunlu giden ilişkimden ve sonra ayrıldığımızdan bahsetmiştim..ayrılığın nedenini bilmediğim için her gün düşünmekten kafayı yemek üzereyim.bende inanılmaz derin bir psikolojik bunalım yarattı diyebilirim.çünkü resmen terkedilmişlik duygusu kendimi sevmememe yol açtı.gayet iyi bir eğitimim ve tatmin edici iyi bir işim var,çevremdeki herkes tarafından beğenilen biriyim.fakat mutlu olduğumuzu sandığım erkek arkadaşımın artık içimde eski duygular yok demesi,resmen istemediğini belirtmesi bende aşağılık kompleksi oluşturdu.inanın bu durumu hazmedemiyorum günlerdir uyku uyuyamıyorum ve düşünmeden bir dakikam bile geçmiyor.neyimi beğenmemiş olabilir diye kendimi sorgulamaktan artık bıktım.ailem ve arkadaşlarım da bu duruma bir anlam veremiyorlar.zaten klasik bahanelerden olan '' sorun senle alakalı değil'' demişti bana. :))) ertesi gün beni erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı aradı ve ayrıldığımıza çok üzüldüğünü belirtti.ben nedenini bilmediğimi söylediğimde erkek arkadaşımla az önce görüştüğünü ve ciddi bir ilşki istemediğini söylemiş!!!!!!! kaybedecek bir dakikası bile olmadığını söyleyen insan,bana olan beğenisini herzaman söyleyen insan nasıl olurda bu kadar ani bir değişime uğrar? özgüvenim inanın yerlerde şu an.çok mutsuzum.ve kendimde sorun aramaktan bıktım..neyimi beğenmedi?? :a015:

Ah be güzelim, seni istemeyen biri için neden kendini bu kadar harap ediyorsun ki.
Boş ver gitsin, seni hak etmeyen biri için kendini üzme. Sebebi ne olursa olsun bitirmek isteyen biri için sağlığını bozmaya değmez.

ah benim kader arkaaşım :) belirsizliğin ne demek olduğunu senden daha iyi bilirim. benden senin gibi herşey güzel giderken şak diye terkedildim.. sebep ben değil ,ailesi değil ama ne??? sustu sadece gitti..seni yine arkadaşı arayıp ciddi ilişki istemediğini söylemiş.bende oda yoktu.aylarca ağladım,sızladım,aptal kafama uyup intihara bile kalkıştım. ama sonuç ne? koca bir hiç. değer miydi? hayır. o yüzden boşa ağlayıp ,sızlayıp kendini üzme..ne yaparsan kendine yaparsın. sen ağlarken ,üzülürken o ne yapıyo kimbilir.anlattığına göre herşeyinle mükemmel bir kızsın.bırak Allah aşkına . senin ciddi düşünmeyen bi erkekle ne işin olur. herşeyin hayırlısını dile. Allah karşına bi gün öyle birini çıkarır ki sen bile şaşıp kalırsın.. tıpkı benm gibi :kedi: üzme sakın kendini..zaman herşeyin ilacı,beni o zaman anlıcaksın

seni istemeyeni sen hiç isteme oralı bile olma baka ozman nasıl peşine düşer
aslında bunun olmasını bile isteme bence hayatına seni daima sevicek kırmicak ve sana değer vericek birilerini al
canım böle biriyle ciddi düşünme sakın yoksa üzülen sen olursun boşver

sende onun gibi aniden birini terkedip gidelirsin hayat bu daha neler yasayacagız nelere sasıracagız bilemeyiz ki? neden özgüvenin sarsıldı ki adam kendine macera arıyor işte o daldan o dala konacak belli niyeti bosverrrrrr senin kısmetin demek bu değil hayırlısı olan bu değilmiş demek

onunlamı geldin dünyaya?? o yokken ne yapıyordun o yokken nasıl seviyordun kendini o yokken hayatın eksikmiydi?? Bence bukadar fazla takma kafana.. dünyada birtek o yok ve seni sevmeyen istemeyen biri için üzülmek sence nekadar mantıklı?? Düşünsene o şuan senin kadar takıyormudur kafaya taksaydı yanında olurdu yada hiç bu yola girmezdi bence.. Sende takmamalısın çevrene yönelmelisin işine arkadaşlarına vermelisin kendini ve kafanı meşgul edicek şeylerle uğraşmalısın, Unutma ne onun beğenmesiyle dünya güzeli bir insan nede onun beğenmemesiyle çirkin bir insan olursun.. Aynaya her baktınğında ve her yeni bir güne uyandığında şükretmelisin ve dua etmelisin RABBİM HAKKIMDA HAYIRLISINI NASİP EYLE die.. o yoksada yaşayabilirsin tıpkı o hayatına girmeden önce yaşadığın gibi..a.s...

Acaba evlilikle ilgili çok fazla konuşup plan mı yaptın acaba? o da bunaldı ve evlilikten kormaya başladı. Kendisinde evliliğin getireceği yükü kaldırabilecek gücü görememiş olabilir.Sıkıntı bunalım soru işaretleri ve sonuç senden soğuma ve uzaklaşma olabilirmi? maddi durumu işi gücü nasıl? ailesi evlilik konusunda onu destekliyormu? sen ondan kariyer ve maddiyat açısından üst seviyede olabilirmisin?

üzülme boşver demek çare değil.. Bu durumda da avutmaz insanı.. zaten duymazsın bile.. ama şunu bilki yara bile kanaya kanaya kabuk bağlar.. sen de ağlaya ağlaya atlatacaksın zaman inan bana herşeye çare.. Unutacaksın demiyorum atlatacaksın.. ınsanın böyle şeyleri unutması mümkün değil.. ama acını içine basma anlat sürekli kus içindeki tüm duyguları belli zaman sonra tükenecektir...

Acaba evlilikle ilgili çok fazla konuşup plan mı yaptın acaba? o da bunaldı ve evlilikten kormaya başladı. Kendisinde evliliğin getireceği yükü kaldırabilecek gücü görememiş olabilir.Sıkıntı bunalım soru işaretleri ve sonuç senden soğuma ve uzaklaşma olabilirmi? maddi durumu işi gücü nasıl? ailesi evlilik konusunda onu destekliyormu? sen ondan kariyer ve maddiyat açısından üst seviyede olabilirmisin?

evet kesın ustune falan vardın , sevgılın senı ıkılemde bıraktı ve gıttı demı ?
ewlılık ısteyen adam sımdı ıstemıyor senın deyısınle. salla demek sana uygun degılmıs bırbırınız ıcın yaratılmamıssınız nebılebılcen kı. salla demek dile kolay sımdı uzulcen aglıcan aylarca kımbılır ahh ah hangımız oevrelerden gecmedık kı :hulya:

bence senin zaten kendine özgüvenin yokmuş sevgilinin bunu ifade etmesi hoşuna gitmiş ve kapılmışsın buna şimdi o gidince tam tersi sanıyosun barışsanız yine güzel mi hissetceksin kedini ya da sen onu beğendiğin için mi birlikteydin onla bence aşın bunları artık

evlilikle ilgili bir kez bile konuşmadık,asla bunaltıcı davranmadım.hatta ben onu fazla aramazdım,o arardı.ben çok fazla sıkmamaya gayret gösterdim.maddi olarak eşit şartlarda sayılırz ikimizin de iyi.ailesi evlenmesini istiyormuş ama benden haberleri yoktu sanırım bu ciddiyetsizliğini gösteriyor.askerliği duruyordu daha ve uzmanlık sınavı için çalışmaa devam edecekti.önünü göremeyip kararsızlığa düşmüş olabilir.ama sevseydi bunlar konuşulurdu diye düşünüyorum.hatta arkadaşı ilk başta gerçekten ciddi olduğuna ben şahidim ama ne olduğunu bende bilemiyorum dedi.gerçi tabii ki öyle diyecek ne desin.ama ben sıkmadım hiç ve sabrıma herkes şaşırıyordu..

evlilikle ilgili bir kez bile konuşmadık,asla bunaltıcı davranmadım.hatta ben onu fazla aramazdım,o arardı.ben çok fazla sıkmamaya gayret gösterdim.maddi olarak eşit şartlarda sayılırz ikimizin de iyi.ailesi evlenmesini istiyormuş ama benden haberleri yoktu sanırım bu ciddiyetsizliğini gösteriyor.askerliği duruyordu daha ve uzmanlık sınavı için çalışmaa devam edecekti.önünü göremeyip kararsızlığa düşmüş olabilir.ama sevseydi bunlar konuşulurdu diye düşünüyorum.hatta arkadaşı ilk başta gerçekten ciddi olduğuna ben şahidim ama ne olduğunu bende bilemiyorum dedi.gerçi tabii ki öyle diyecek ne desin.ama ben sıkmadım hiç ve sabrıma herkes şaşırıyordu..

arkadaşının dedikleri sevgilinin söylemesini istediği şeyler olabilir çokta umursamamak lazım.Yani konuşunca böyle böyle de demiş olabilir oyüzden.(senin kendini kötü hissetmemen için dedittiriyo olabilir). Benim tahmin ettiğim canım bu çocuk için evlilik çoooookk uzak ve seni oyalak istemiyor baksana ailesine konusunu açmamış hayatına yön verme çabasında değil askerliği yapmamış. Bence yol ver gitsin hiiçç de canını sıkma. Bak eğer seni seviyosa mutlaka dönecektir. Sakkıınn peşinden koşma arama sorma ararsada konuş ama mesafeli ol "sen istedin" tavırları takın.. yanlız kalmak onun kendisi ile başbaşa kalmasını ve kendisini duygularını sorgulamasını sağlayacaktır... Sende ağla ağlayabildiğince ama asla asla arama.. sakın.. unutma kaçan kovalanırmışş..

Neyimi beğenmedi ki?diye soru sorma kendine..
Adam istemiyorsa..Ya başka biri girdi fikrine..Yada bu arkadaşlıktan sıkıldı..
Onun sıkılmış olması senin kötü veya çirkin olman anlamına gelmez..

Bırak biraz..sen de o da kafanızı dinleyin..

Seni isteyen biri icin niye paraliyosun kendini bosver degmez bu erkekler varya adami hasta ederler

bazen böyle şeyler olur, ilgisi bitmiştir ya da başka birine kaymıştır. Umarım istediğin gibi olur her şey..

mutsuzluğunu anlıyorum fakat bukadarda kendini yargılamana gerek bence

istememiş bitmiş..ne kendini paralamakla bişiler düzeler nede tartışmayla

sen kendi hayatına bak bence..aksine dimdik dur ona inat

ılgisiz davranılarak her gün kahrolmaktansa böylesi belki daha hayırlıdır..Belki sorunları vardır zamn ver belki zamanla seni özleyip geri gelecektir..Yaşamayan tabi ki bilemez içinde ki hisleri ama güçlü olmalısın..Sadece hayatını olağan bir şekilde yaşamaya çalış kendini suçlama ve en hayırlısı senin için ne olacksa onun için dua et canım..Ne olursa olsun Her şey gönlünce olsun..Mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum..

Son düzenleme:
merhaba kızlar.daha önceki yazılarımda sorunlu giden ilişkimden ve sonra ayrıldığımızdan bahsetmiştim..ayrılığın nedenini bilmediğim için her gün düşünmekten kafayı yemek üzereyim.bende inanılmaz derin bir psikolojik bunalım yarattı diyebilirim.çünkü resmen terkedilmişlik duygusu kendimi sevmememe yol açtı.gayet iyi bir eğitimim ve tatmin edici iyi bir işim var,çevremdeki herkes tarafından beğenilen biriyim.fakat mutlu olduğumuzu sandığım erkek arkadaşımın artık içimde eski duygular yok demesi,resmen istemediğini belirtmesi bende aşağılık kompleksi oluşturdu.inanın bu durumu hazmedemiyorum günlerdir uyku uyuyamıyorum ve düşünmeden bir dakikam bile geçmiyor.neyimi beğenmemiş olabilir diye kendimi sorgulamaktan artık bıktım.ailem ve arkadaşlarım da bu duruma bir anlam veremiyorlar.zaten klasik bahanelerden olan '' sorun senle alakalı değil'' demişti bana. :))) ertesi gün beni erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı aradı ve ayrıldığımıza çok üzüldüğünü belirtti.ben nedenini bilmediğimi söylediğimde erkek arkadaşımla az önce görüştüğünü ve ciddi bir ilşki istemediğini söylemiş!!!!!!! kaybedecek bir dakikası bile olmadığını söyleyen insan,bana olan beğenisini herzaman söyleyen insan nasıl olurda bu kadar ani bir değişime uğrar? özgüvenim inanın yerlerde şu an.çok mutsuzum.ve kendimde sorun aramaktan bıktım..neyimi beğenmedi?? :a015:

diye sorman çok garip-tatlicadiarzu-

hiç kimse mükemmel değildir:delphin:

illa ki birilerinin hoşuna gitmeyen özelliklerin vardır:delphin:

etrafında mükemmel olduğunu söyleyenler varsa da onlar yalan söylüyorlardır. milletin pohpohlamalarına gelmemelisin marconi

erkekler için kendini hırpalarsan sonunda hastanelik de olursun tımarhanelik deşakkıdı

el oğlu için hayatını karartmmaya değmezzkötükedihüso

belırsızlık cok kotu bıseydır meesela ben ayrıldık onunla bu sehrı ve aılemı bırakıp gelmeyecegımı bıle bıle benı gormeye geldı tabı gordum ve cok uzuldum kendısıde gelmıyor aılemı bırakamam dıyor ama benı msn sılmıyor bazan konustugumuz bıle oluyodu ama ben artık konusmuyorum belırsızlık berbat bısey benım karsıma ne zaman adam gıbı bırı cıkacak artık yas 27 annem etraftakı herkes bana sardı bende uzuluyorum sankı hep bekar kalıcam kımseyıde sevemıycem gıbı gelıyor cunkı ben onu unutamıyorum sıp sevdıde degılım karsıma cıkanlar adam degıl sanırsam

Sana tavsiye edebileceğim tek şey Erdal Demirkıran'ın 'Sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git' kitabını okuman. Mutlaka iyi gelecektir... Bende işe yaramıştı a.s.

Back
X