• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum bana bir bakın :(

aynı duyguları yaşıyorum.. kendini eksik hissetme çünkü öyşe değilsin herkesin hataları olabilir vee sevgi varsa kabul edilmiycek hata yokk sevseydi yanında olurdu bu senin eksikliğin değil onun sevme eksikliği zaman dicem ama bana da henüz çare değil zamann.. her türlü şeyi anlarsın sindirirsin ama istenmemek... böyle bi his yok yaa A llahım bize sabırlar versin ve sözünün eri adamlarla karşılaştırsın ne diyim ki aynı şeyleri hissediyorum

bu erkekler malesef en kolay ayrılma yolunu senden soğudum diyerek yapıyolar canımm
neden biliyomusun çünkü başka bi bahane sunduklarındabelki o bahaneleri çürütecek bişeyler söyleyebiliriz die :olmaz:
ama merak etme tatlımm geçecek bu günlerr gün gelicek hepimiz döktüğümüz göz yaşları için kendimize kızıcaz değmezmiş diycez senağlama
sana sadece zaman lazım tatlım
zaman herşeyin ilacııı
dilerim yaradan dan
senin karşına seni hak edecek kadar mükemmel tüm acılarını unutturacak kadar seni seven ve sana sadık birini çıkartsın tez zamanda inş.. :teselli:

Kendinde hata aramayı bırak bence ve bencil düşün biraz.O kaybetti de ne hali varsa görsün de inan daha iyi hissedersin kendini.Yoksa hatayı kendinde aramaya devam ettiğin sürece işin içinden çıkamazsın bu hayat bana bazen bencil olmam gerektiğini öğretti.Bu hayattaki en önemli şey sensin bırak giden kaybetsin.Önüne bak sen kendini motive etmeye çalış.

Back
X