Çok mutsuzum ben artık :'(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ^^biricigim^^
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iş olduda biz mi çalışmadık bizim çanakkale merkezde oturmuyoruz. yazın çalıştım mevsimlik fabrikada ama o da 2 ay sürdü.. sonra burda kimse örgü dantel ördürmüyor herkes kendisi yapıyor.. ikimizde güvenlik görevlisiyiz ama nereye başvuru yaptysak hiç bir sonuç almadık.

ozaman bulundugu yerde degil başka yakın ilçelerede başvuru yapacak
daha ne diyelim
eşli yaatılı yerler var yaşlılara bakmak için falan gazetede onları araştırın

aynı sektörde 3-4 yıl çalıştıktan sonrada işsiz kalınabilir. bunun bir garantisi yok ki.bu mantıkla düşünürsek hiç kimsenin çocuk yapmaması gerekir.hazırda paranız olsa bu seferde hazıra dağ dayanmaz.

Kronick cim, evet aynı sektörde yada aynı işyerinde 3-4 yıl çalıştıktan sonra da işsiz kalabilirsin, ama en azından 3-4 yıllık tecrübe ile iş bulma hızın 1 yıllık tecrübe ile iş bulma hızından daha fazla olur...
Ben bunu ifade etmek istemiştim...
Zaten şuan bunu konuşmanın da bir anlamı yok, olmuşla ölmüşe çare yk....

Dilerim knuyu açan arkadaşın eşi bir an önce arkadaşımızdan özür diler, ve en kısa zamanda işbulur....

belki kafası karışıktır ne yüzle dönerim diye düşünüyordur. beli evi izliyordur ışıklar sönsün öyle gireyim diyordur.
sakin olmaya çalışın. elbeet gelecek gidebiliceği yer var mı?

kızlar eşim hala yok.. arabaya binip gitmiş :S

Tel.i hala kapali mi peki? Daha önce hic böyle gelmedigi olmus muydu?
Nereye gitmis olabilir, bir fikrin var mi?

1,5 yıldır işsiz olmak kolay değil..
eşini anlayışla karşılayıp destek olman lazım..
üstüne daha fazla gitme.eşinin ruh hali bozuk şu anda .. bunalıma falan girer allah korusun..

ne diyeceğimi bilemedim.
neden çocuk yaptın demeyeceğim.eşin işe girdikten sonra yapmışsınız zaten. bir gün işsiz kalabiliriz diye hiç çocuk yapmmanız gibi bir şey olamazdı zaten.
düşmez kalkmaz bir Allah.eşin bellliki çok gerilmiş ve bunalmış.keşke sofrada o kadar üstüne gitmeseydin.bak benzetmek gibi olmasın,Allah göstermesin ma daha bu gün gazetede işsizlik yüzünden kavga ettiği eşini öldürüp kendi intihar eden,arkasında 4 çocuk bırakan babanın haberi vardı:sinifsinif:demem oki Allah kourusun ama çaresizlik kötü bir şey,üstüne bir de sen eşinin üstüne bu kadar gidersen bu sizi daha çok çıkmaza sokmaktan başka bir işe yaramaz.
çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama sende iş baksan.bırakacak kimsen yoksa evde çocuk falanda bakabilirsin.
evlilik iyi ve kötü günde diye başlar.bu dönemi seninde desteğinle atlatabilirsiniz belki.
yani oturduğunuz yerden neden iş bulamadın diye eşine çatmak en kolayı.
ekmek cidden aslanın midesinde.
Allah yardımcınız olsun.

Aha bu Kro doğru der a.s

olan olmus bundan sonra ne yapabiliceginize bakmak lazim maddi sorun varsa ortada malesef en ufak seyler bile bir sorun halini alabiliyor bilmiyorum ailenle baristinmi olaylardan sonra ama ailenle arani sicak tutmaya bak derim ben

allah yrdımcın olsun
tamam hata yapmış
ınan utancından gelemıyordur
bu zor gunlerınızde eşine destek olmalısınnn

işsizlik çok zor
bu zamanda aile sorunlarının bir çoğu
hep işsizlik parasızlık dan oluyor.
eşin içinde zordur canım kolaymı evin erkegi olarak işsiz olmak.

umarım hakkınızda hayırlısı neyse onu yaşarsınız.

esim baska bi ilcedeki arkadaslarinin yanina gitmis saat 3/30 GIBI' GELDI HIc icmezdi biraz alkol vardi sakindi kapiyi ben actim o guldu ben guldum sarildik ozur diledi Annemlerle aram cok iyi cok destek oluyolar insallah hersey daha guzel olur ===iyiki varsiniz kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
sevindim canım.. inşallah bir an önce iş bulur bu kötü günleri atlatırsınız..

cok sevındım cnmm
ne olur bırbırınıze destek olun

esim baska bi ilcedeki arkadaslarinin yanina gitmis saat 3/30 GIBI' GELDI HIc icmezdi biraz alkol vardi sakindi kapiyi ben actim o guldu ben guldum sarildik ozur diledi Annemlerle aram cok iyi cok destek oluyolar insallah hersey daha guzel olur ===iyiki varsiniz kaydirigubbakcemile5

çok sevindim :sm_cool:

çok iyi olmuş canım. bak özür de dilemiş. Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın.:nazar:

amin kızlar allah kimseye böle şeyler yaşatmasın.. Allhm dayanma gücünü veriyor...gerçekten zor

durumunuza üzüldüm,işsizlik zor ama evlilik içinde çok acele etmişsiniz..böyle olması gerekmezdi..paranızı biriktirirdiniz,aileniz düğününüzde olurdu vsvs..sonuçta aileniz vermedi ise yaşınız küçük diye vermemiştir..,
1,5 yıl uzun zaman tabii ki erkeklerin üzerindeki baskı çok oluyor..bu onun yaptığı şeyi haklı çıkarmaz tabii ki...en azından tekrar kayınvalidenizin yanına dönebilirsiniz..başka da bir yol yok gşibi

ne diyeceğimi bilemedim.
neden çocuk yaptın demeyeceğim.eşin işe girdikten sonra yapmışsınız zaten. bir gün işsiz kalabiliriz diye hiç çocuk yapmmanız gibi bir şey olamazdı zaten.
düşmez kalkmaz bir Allah.eşin bellliki çok gerilmiş ve bunalmış.keşke sofrada o kadar üstüne gitmeseydin.bak benzetmek gibi olmasın,Allah göstermesin ma daha bu gün gazetede işsizlik yüzünden kavga ettiği eşini öldürüp kendi intihar eden,arkasında 4 çocuk bırakan babanın haberi vardı:sinifsinif:demem oki Allah kourusun ama çaresizlik kötü bir şey,üstüne bir de sen eşinin üstüne bu kadar gidersen bu sizi daha çok çıkmaza sokmaktan başka bir işe yaramaz.
çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama sende iş baksan.bırakacak kimsen yoksa evde çocuk falanda bakabilirsin.
evlilik iyi ve kötü günde diye başlar.bu dönemi seninde desteğinle atlatabilirsiniz belki.
yani oturduğunuz yerden neden iş bulamadın diye eşine çatmak en kolayı.
ekmek cidden aslanın midesinde.
Allah yardımcınız olsun.
Tam yazacaktim ki ayni seyleri arkadasim zaten cok guzel dile getirmis..Cok genc zamanimda esim (o zaman sevgilimdi) askere gidecegi icin is bulamiyordu o zamanlar nasil kavga ettigimizi hatirladim,ben calisiyordum.Bana soyle demisti;sen kizsin issiz kalsan evde annenin yaninda oturursun evi silersin,supurursun.Ama ben erkegim butun gun hicbirsey yapmadan durmak ne kadar kotu biliyor musun?Onun psikolojisi cok farkli ev gecindirmek ve cocuk bakmak zorunda her zamankindan daha fazla alttan alman gerekebilir.is bulunca telafi edersinsengözlerimebaksanab

Back
X