cok mutsuzum ben ya

hahaha :) cok seker ya. Masaj yapiorum evet banyoda da baya yapiorum soguk su tutuyorum falan. Sizin kac ay oldu?

hahaha :) cok seker ya. Masaj yapiorum evet banyoda da baya yapiorum soguk su tutuyorum falan. Sizin kac ay oldu?
5,5 ay oldu.. Zaman ne çabuk geçiyor .. İnşallah sizlerinde mutluluk mesajlarını okuruz hep beraber , bu korkularınızda sadece kötü bir anı olarak kalır.. Gülümseyerek okuruz :)

5,5 ay oldu.. Zaman ne çabuk geçiyor .. İnşallah sizlerinde mutluluk mesajlarını okuruz hep beraber , bu korkularınızda sadece kötü bir anı olarak kalır.. Gülümseyerek okuruz :)
Oh oh ne guzel sureyi yarilamissiniz. Insallah bizler de boyle oluruz burnu duzeltelim derken psikolojiyi bozmayiz:)

Oh oh ne guzel sureyi yarilamissiniz. Insallah bizler de boyle oluruz burnu duzeltelim derken psikolojiyi bozmayiz:)
Ben burunda hiç
Sorun yaşamadım şükür.. 8 günlükken alçım çıktı herşey süperdi halada öyle.. Ben vücut estetiğinde çok sızlandım sizler gibi :) bir iniyordum bir şişiyordum.. Yani aynı şey için olmasada bende sizler gibi zor dönemler atlattım :)

ben sana kendi yaşadığımı ifade ediyorum benim burnum 3 ayda değişime uğradı doktorumlada görüşmemde memnuniyetimi belirttiğimde dur bakalım 1 yıla kadar daha cok beğeneceksin dedi demekki zaman önemli henüz cok yeni ödemler şişlikler var alışmadığın bir yüz zamanla düzelecek sanırım derin biraz kalın senin sigara kullanıyormusun bilmiyorum herkesden daha gec iyileşiyorsun kafana takma

Süpersiniz kizlar valla umudum ciid anlamda artti

Yarin alcim cikcak kendime hc hazir hissetmiyorum su 3 4 ay en azindan bi gecseydi insallah bu kadar sıkıntıya degerde cektiklerimizin bi onemi yok

Alci cikarken dikislerde alincak mi

benimde çok kalkıktı yemin ederim aynada ilk baktığımda şok geçirmiştim keşke olmasaydım yüzüme yakışmadı diye.Ama zamanla değişti ve indi

Evet kalin deriliymisim ve sigara da kullaniyorum. Burun sirtim ucuna dogru kamburlasti bikac haftadir. Doktor gececegini soyluyor israrla, guveniyorum da kendisine. Arastirdigim kadariyla bikac yabanci doktorla gorustum burun ucundan igne gerekebilir dedi kortizonmus odemlerin daha dogrusu deri altindaki yara dokusunun iyilesmesine yardim ediyormus. Sis olan yerler sert bir de o sertligi yara dokusu yapiomus sanirim.
insallah duzelirim duzelmezse 6.ayda ver elini revizyon

Ben doktoruma masaj vermeyecekmisiniz herkes yapıyor dediğimde bana yalnızca başarısız ameliyatlara masaj verilir senin ihtiyacın yok dedi ama.Bana da burnum büyük geliyor acaba bende masaj yapsam küçülür mü

Ben doktoruma masaj vermeyecekmisiniz herkes yapıyor dediğimde bana yalnızca başarısız ameliyatlara masaj verilir senin ihtiyacın yok dedi ama.Bana da burnum büyük geliyor acaba bende masaj yapsam küçülür mü
Dr un kim ?
Alçıdan sonra bazı dr lar transparan bant takar bazılarıda arada msj yap der.. Dr unun dediği çok ukalacaa geldi,, kim olduğunu bilmiyorum lütfen yanlış anlamayın karalama gibi bir niyetim yok.. Ben dr uma neden alçı daha uzun süre kalmıyor yada bant sorduğumda hiç bir dr u küçümsercesine yorum yapmadı o yüzden bu yorum biraz rahatsız etti açıkçası.. Başarısız ameliyatlar keşke masajla düzelse böylece revizyona hiç gerek kalmazdı.. Msj küçültmek yada düzeltmek için deil , iyileşme sürecini hızlandırmak için.. Mesela sabah kalktın burnuşun patlcıan olmuş :) ya 10 dakika msj yaparsın normale döner yada hiiiç bişi yapmazsın 3 saat sonra normale döner..masaj ödemin atılmasını hızlandırıyor sadece , bant da şişmeyi engelliyomuş galiba .. Bu kadarr :)

Doktorun Sezgin Öztürk canım.bana alçıdan sonra bant vs takmadı aslında çok fazla şişlik de olmadı bende tek sorun biraz fazla kalkık durması benim

canım benım de 24 gün oldu cok kalkık duruyo ama herkes inecek diyo bu kadar kötü olma ınan bende aynı durumdayım

Merhaba Arkadaşlar 15 Mayıs ta ameliyat oldum yeni bir linkte tüm sürecimi anlatıcam; çünkü bende inanılmaz kafama takıyordum. İnanın çok değişiyor ve şekilleniyor.5. günden hemen karamsarlığa kapılmayın ve boşuna kendinizi üzmeyin.
Bana da ilk günler çok kalkık olmuş gibi geliyordu ama hiç öyle değilmiş zaman geçince daha iyi anlıyorum.

resmini merak ettim bende cumartesi sezgin beye muayene aldım aslında can kopala ameliyat randevum var ama aklım karıştı kbb doktorunun ameliyat yapması sağlığım açısından daha iyi olur diye düşündüm

slm doktorunuz sezgin öztürk mü? bende ona muayene randevusu aldım ama resimlerinizi merak ettim şu an nasıl?

Herhangi bir yüz temizleme jeli mi yoksa ödem atmak için bir jel var mı ?
Benim tam tersi sabah burnum normal , akşam üstü başlıyor şişlik ,sıcaktan mı yoksa benim hareketliliğimden mi çözemedim.

benin alçıdan çıktığında pabuç gibiydi ucu hem dik hem şiş ben şok :) ikinci aydayım çok şükür hergün bi tık indi şekilleniyor gün geçtikçe doktoru aradım hergün sabret inecek dedi oturacak yerine zamanla dedi dediği gibi de oldu takmayın kafanıza o yüzden boşuna üzülmüş olursunuz

Yok ben endişeli değilim ,üzülmüyorum da ..normal karşılıyorum
Yalnızca kullandığınız jeli merak ettim .

Benim de temmuzda iki aylık olacak .Burunumun huyunu suyunu ne zamanlar şiştiğini ,nasıl ineceğini keşfetmeye çalışıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…