- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
hahaha :) cok seker ya. Masaj yapiorum evet banyoda da baya yapiorum soguk su tutuyorum falan. Sizin kac ay oldu?Masaj yapmıomusun? Dr um 2/3 ay msj vermişti.. Sabah kalktığımda şiş oluyordu, yüzümü yıkarkrn temizleme jeliyle 10 dakika masaj ohh minnacık kalıodu :) ödem atmaya birebir.. Şimdi bişi yapmıyorum sadece sabahları hayran hayran bakıorum donrada kendime kızıorum görmemişin burnu olmuş.... Die :))
5,5 ay oldu.. Zaman ne çabuk geçiyor .. İnşallah sizlerinde mutluluk mesajlarını okuruz hep beraber , bu korkularınızda sadece kötü bir anı olarak kalır.. Gülümseyerek okuruz :)hahaha :) cok seker ya. Masaj yapiorum evet banyoda da baya yapiorum soguk su tutuyorum falan. Sizin kac ay oldu?
Oh oh ne guzel sureyi yarilamissiniz. Insallah bizler de boyle oluruz burnu duzeltelim derken psikolojiyi bozmayiz:)5,5 ay oldu.. Zaman ne çabuk geçiyor .. İnşallah sizlerinde mutluluk mesajlarını okuruz hep beraber , bu korkularınızda sadece kötü bir anı olarak kalır.. Gülümseyerek okuruz :)
Ben burunda hiçOh oh ne guzel sureyi yarilamissiniz. Insallah bizler de boyle oluruz burnu duzeltelim derken psikolojiyi bozmayiz:)
ben sana kendi yaşadığımı ifade ediyorum benim burnum 3 ayda değişime uğradı doktorumlada görüşmemde memnuniyetimi belirttiğimde dur bakalım 1 yıla kadar daha cok beğeneceksin dedi demekki zaman önemli henüz cok yeni ödemler şişlikler var alışmadığın bir yüz zamanla düzelecek sanırım derin biraz kalın senin sigara kullanıyormusun bilmiyorum herkesden daha gec iyileşiyorsun kafana takma50 gun oldu bant takmadan cikamiyorum hala. Burda millete bakiorum iki haftalik burunlar muhtesem. Benim gittikce ucu buyuyor sanki. Doktor daha dur cok degisecek sıkma kendini bosuna diyor ama aksini soyleyen doktor yok zaten. Gercekten 2 aydan sonra degisim devam ediyor mu?
Evet kalin deriliymisim ve sigara da kullaniyorum. Burun sirtim ucuna dogru kamburlasti bikac haftadir. Doktor gececegini soyluyor israrla, guveniyorum da kendisine. Arastirdigim kadariyla bikac yabanci doktorla gorustum burun ucundan igne gerekebilir dedi kortizonmus odemlerin daha dogrusu deri altindaki yara dokusunun iyilesmesine yardim ediyormus. Sis olan yerler sert bir de o sertligi yara dokusu yapiomus sanirim.ben sana kendi yaşadığımı ifade ediyorum benim burnum 3 ayda değişime uğradı doktorumlada görüşmemde memnuniyetimi belirttiğimde dur bakalım 1 yıla kadar daha cok beğeneceksin dedi demekki zaman önemli henüz cok yeni ödemler şişlikler var alışmadığın bir yüz zamanla düzelecek sanırım derin biraz kalın senin sigara kullanıyormusun bilmiyorum herkesden daha gec iyileşiyorsun kafana takma
Ben doktoruma masaj vermeyecekmisiniz herkes yapıyor dediğimde bana yalnızca başarısız ameliyatlara masaj verilir senin ihtiyacın yok dedi ama.Bana da burnum büyük geliyor acaba bende masaj yapsam küçülür müMasaj yapmıomusun? Dr um 2/3 ay msj vermişti.. Sabah kalktığımda şiş oluyordu, yüzümü yıkarkrn temizleme jeliyle 10 dakika masaj ohh minnacık kalıodu :) ödem atmaya birebir.. Şimdi bişi yapmıyorum sadece sabahları hayran hayran bakıorum donrada kendime kızıorum görmemişin burnu olmuş.... Die :))
Dr un kim ?Ben doktoruma masaj vermeyecekmisiniz herkes yapıyor dediğimde bana yalnızca başarısız ameliyatlara masaj verilir senin ihtiyacın yok dedi ama.Bana da burnum büyük geliyor acaba bende masaj yapsam küçülür mü
Doktorun Sezgin Öztürk canım.bana alçıdan sonra bant vs takmadı aslında çok fazla şişlik de olmadı bende tek sorun biraz fazla kalkık durması benimDr un kim ?
Alçıdan sonra bazı dr lar transparan bant takar bazılarıda arada msj yap der.. Dr unun dediği çok ukalacaa geldi,, kim olduğunu bilmiyorum lütfen yanlış anlamayın karalama gibi bir niyetim yok.. Ben dr uma neden alçı daha uzun süre kalmıyor yada bant sorduğumda hiç bir dr u küçümsercesine yorum yapmadı o yüzden bu yorum biraz rahatsız etti açıkçası.. Başarısız ameliyatlar keşke masajla düzelse böylece revizyona hiç gerek kalmazdı.. Msj küçültmek yada düzeltmek için deil , iyileşme sürecini hızlandırmak için.. Mesela sabah kalktın burnuşun patlcıan olmuş :) ya 10 dakika msj yaparsın normale döner yada hiiiç bişi yapmazsın 3 saat sonra normale döner..masaj ödemin atılmasını hızlandırıyor sadece , bant da şişmeyi engelliyomuş galiba .. Bu kadarr :)
canım benım de 24 gün oldu cok kalkık duruyo ama herkes inecek diyo bu kadar kötü olma ınan bende aynı durumdayım
Merhaba Arkadaşlar 15 Mayıs ta ameliyat oldum yeni bir linkte tüm sürecimi anlatıcam; çünkü bende inanılmaz kafama takıyordum. İnanın çok değişiyor ve şekilleniyor.5. günden hemen karamsarlığa kapılmayın ve boşuna kendinizi üzmeyin.
Bana da ilk günler çok kalkık olmuş gibi geliyordu ama hiç öyle değilmiş zaman geçince daha iyi anlıyorum.
hiiiç telaşlanma ben kendimi ilk olarak hastanenin asansörünün aynasında gördüm ve şok olmuştum...domuz burnu gibiydi.eşim falan kızdı hatta bana sen mi istedin bu kadar kalkık olmasını diye.ama geçiyor emin ol geçiyor..15 20 gün sonra artık değişmeye başladığını fark edeceksin...
Masaj yapmıomusun? Dr um 2/3 ay msj vermişti.. Sabah kalktığımda şiş oluyordu, yüzümü yıkarkrn temizleme jeliyle 10 dakika masaj ohh minnacık kalıodu :) ödem atmaya birebir.. Şimdi bişi yapmıyorum sadece sabahları hayran hayran bakıorum donrada kendime kızıorum görmemişin burnu olmuş.... Die :))
Yok ben endişeli değilim ,üzülmüyorum da ..normal karşılıyorumbenin alçıdan çıktığında pabuç gibiydi ucu hem dik hem şiş ben şok :) ikinci aydayım çok şükür hergün bi tık indi şekilleniyor gün geçtikçe doktoru aradım hergün sabret inecek dedi oturacak yerine zamanla dedi dediği gibi de oldu takmayın kafanıza o yüzden boşuna üzülmüş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?