- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
canım benım de 24 gün oldu cok kalkık duruyo ama herkes inecek diyo bu kadar kötü olma ınan bende aynı durumdayımKizlar bugun 5.gunum burnum hala alcida ama drum asla kalkik burun yapmam demesine rağmen burnum cok kalkik resmen parmaginla burnunu geri itersinizya oyle iste ve ucunun seklinide hic begenmedim bi kac kisinin alcili ve alcidan 15 20 gun 1ay sonraki resimlerine baktim sekil olarak kalkiklik olarak pek bi fark goremedim resmen kendimu cirkinlestirdimya cok kötüyüm
canım benım 23 gün oldu hala kalkık duruyo amaahiiiç telaşlanma ben kendimi ilk olarak hastanenin asansörünün aynasında gördüm ve şok olmuştum...domuz burnu gibiydi.eşim falan kızdı hatta bana sen mi istedin bu kadar kalkık olmasını diye.ama geçiyor emin ol geçiyor..15 20 gün sonra artık değişmeye başladığını fark edeceksin...
Ya bu alci burnumu cok sikiyor bugun resmen kemigim hissediyorum baski icinde hafif zonkluyor
bundanda uyusmustur kesin dudagim bunu yasayan varmi acaba normalmiki bi sorun olmaz dimi
benimde 55 gün oldu hala kalkık duruyor ama ilk günkü gibi değil.zamanla normale dönüyormuş.doktorum bana biz bunu kafamıza göre yapmıyoruz dudakla burun arasındaki olması gereken mesafe 110 derecedir.demişti..canım benım 23 gün oldu hala kalkık duruyo amaa
bi resmini yollayabılırmısın bakalım barı ya
50 gun oldu bant takmadan cikamiyorum hala. Burda millete bakiorum iki haftalik burunlar muhtesem. Benim gittikce ucu buyuyor sanki. Doktor daha dur cok degisecek sıkma kendini bosuna diyor ama aksini soyleyen doktor yok zaten. Gercekten 2 aydan sonra degisim devam ediyor mu?hiç moral bozmayın bütün şikayetleriniz geçiçi derinizin kalınlığına göre süreç değişiyor ben 2 ay aynaya bakamadım okadar iğrenç duruyodu ki anlatamam 3. ayımdayım ve hiç pişman değilim ödemlerim indi burnum yavaş yavaş oturdu sadece sabredin kendinize aşık olacaksınız az kalmış :)
Şöyle diyeyim, alçıdan çıktığı gün şeklini anlıosun.. Ama yaklaşık 6 ay kadar şekli drğişiyor.. Aslında değişmiyorda daha çok oturuyor yüzüne50 gun oldu bant takmadan cikamiyorum hala. Burda millete bakiorum iki haftalik burunlar muhtesem. Benim gittikce ucu buyuyor sanki. Doktor daha dur cok degisecek sıkma kendini bosuna diyor ama aksini soyleyen doktor yok zaten. Gercekten 2 aydan sonra degisim devam ediyor mu?
Alcidan ciktiginda cok begenmistim umarim o sekle benzer gittikce. Bantlayinca daha kucuk gorunuyor burnum o yuzden bantliyorum ucunu. Bandi acinca resmen sisiyor ya bi de banyodan cikinca aman allahim kocaman!Şöyle diyeyim, alçıdan çıktığı gün şeklini anlıosun.. Ama yaklaşık 6 ay kadar şekli drğişiyor.. Aslında değişmiyorda daha çok oturuyor yüzüne
Masaj yapmıomusun? Dr um 2/3 ay msj vermişti.. Sabah kalktığımda şiş oluyordu, yüzümü yıkarkrn temizleme jeliyle 10 dakika masaj ohh minnacık kalıodu :) ödem atmaya birebir.. Şimdi bişi yapmıyorum sadece sabahları hayran hayran bakıorum donrada kendime kızıorum görmemişin burnu olmuş.... Die :))Alcidan ciktiginda cok begenmistim umarim o sekle benzer gittikce. Bantlayinca daha kucuk gorunuyor burnum o yuzden bantliyorum ucunu. Bandi acinca resmen sisiyor ya bi de banyodan cikinca aman allahim kocaman!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?