- 18 Ekim 2023
- 20
- 84
- 3
- 28
- Konu Sahibi kahveseverbirisii
-
Yarın bir gün çocuğunuz büyüyüp size ve ona edilen küfürleri anlayacak belki şu an bile anlıyor8senelik evliyim nasıl anlatsam bilemiyorum ama çok mutsuzum içim acıyor cimri bir eşle mücadele veriyorum 8 senedir sürekli parasal yônden yada genelde herşeyden kavga ediyoruz bıktım artık 1 tane kızımız yavrumuz var her kavgamıza şahit her tartışmamişa şahit en çok ağrima giden bu en basiti bu akşam kızım markette suluk gördü istedi benimde üzerimde fazla param yok tu eve geldim eş kişisine benim boş şeylere verecek param yok git kendi paranla al dedi bana düşünebiliyormusunuz kızımın ihtiyacı olan birşeye boş şey diyor bebekken aldığı biberonla suluğu vardi gelmiş bana onları aldıkta ne oldu diyo kafayı yemek üzereyim artık ya bende tamam istemiyorum hiç bir şey dedim çay koymuştu iç kendin dedim çocuğu kucağıma aldım s... Gidin bu evden diyor hayvan herif herşeyi aileme anlatmak istiyorum biliyorum ki destek çıkıp yanımda olurlar ablamin yanına gidip hüngür hüngür ağlayıp anlatmaya ihtiyacım var ama cesaretim yok kızım babasız büyümesin istiyorum ama böyle de psikolojisine zarar veriyoruz anlatabileceğim bir burası vardı okuyana yorum yapana teşekkür ediyorum
Lütfen kötü yorum yapmayın moralim çok bozuk bunları ağlayarak yaziyorum lütfen...
Allah b versin kendimden iğreniyorum onunla evlendiğim içinYarın bir gün çocuğunuz büyüyüp size ve ona edilen küfürleri anlayacak belki şu an bile anlıyorailenizin destek olacağına eminseniz böyle bir herifle evli kalmanın mantığı yok. Kendi kanından canından küçücük çocuğu evinden kovan biri nasıl babalık yapabilir ki?
Haklısınız yarın bı karar vericemKızınız her kavganiza şahit olsun, babasının bu davranışlarını, sözlerini duyup görsün ama onsuz büyümesin mi?
Su çocukları kendi cesaretsizliginize alet etmeyin yahu yazıktır.
Aileniz arkanızda olacaksa o evde kaldığınız her gün çocuğunuza haksızlık.
Ona göre düşünüp karar verin.
8senelik evliyim nasıl anlatsam bilemiyorum ama çok mutsuzum içim acıyor cimri bir eşle mücadele veriyorum 8 senedir sürekli parasal yônden yada genelde herşeyden kavga ediyoruz bıktım artık 1 tane kızımız yavrumuz var her kavgamıza şahit her tartışmamişa şahit en çok ağrima giden bu en basiti bu akşam kızım markette suluk gördü istedi benimde üzerimde fazla param yok tu eve geldim eş kişisine benim boş şeylere verecek param yok git kendi paranla al dedi bana düşünebiliyormusunuz kızımın ihtiyacı olan birşeye boş şey diyor bebekken aldığı biberonla suluğu vardi gelmiş bana onları aldıkta ne oldu diyo kafayı yemek üzereyim artık ya bende tamam istemiyorum hiç bir şey dedim çay koymuştu iç kendin dedim çocuğu kucağıma aldım s... Gidin bu evden diyor hayvan herif herşeyi aileme anlatmak istiyorum biliyorum ki destek çıkıp yanımda olurlar ablamin yanına gidip hüngür hüngür ağlayıp anlatmaya ihtiyacım var ama cesaretim yok kızım babasız büyümesin istiyorum ama böyle de psikolojisine zarar veriyoruz anlatabileceğim bir burası vardı okuyana yorum yapana teşekkür ediyorum
Lütfen kötü yorum yapmayın moralim çok bozuk bunları ağlayarak yaziyorum lütfen...
Evet zaten kaçıyor babasından hep benim yanimdaKimsenin hayatını bilemem ama kızınız böyle bir ortamda daha mı mutlu. En azından kavga gürültü olmadan büyür
kızım babasız büyümesin istiyorum
Bakın benim 70 yaşımdaki annem bile keşke annem babam boşansaydı da o evde büyümek zorunda kalmasaydım demiş bir insan. Ki o yaşta bir insan için boşanmak basit bir şey değil. Ama demekki çocuğu sandığımızdan daha kötü etkiliyorEvet zaten kaçıyor babasından hep benim yanimda
Böyle düşünüp odağınızı kaydırmayın. Dünyada tek yanlış evlilik yapan siz değilsiniz. Artık olan olmuş, bu sefer çocuğunuz ve kendiniz için doğru olanı yapmalısınız. Hiçbir çocuk sürekli kavga gürültü olan huzursuz bir evde büyümeyi hak etmiyor. Hele ki onu bundan kurtarma imkanınız varken devam etmek daha da mantıksız. Ablanızla konuşup bir plan yapmaya çalışabilirsiniz.Allah b versin kendimden iğreniyorum onunla evlendiğim için
ama kendinden bir suluğu esirgeyen babayla büyüsünkızım babasız büyümesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?