Çok mutsuzum bitkinim tükendim

siz çalışıyormusunuz yoksa evhanımımısınız

Kızına s...ktr çeken bir adam var ve siz babasız kalmasın diye duruyosunuz öyle mi? O kocasız kalamam olmasın? Kızınız ileride sizdende nefret edecek hiç şaşmaz hiç madur edebiyati yapmayin, bi 8 sene daha düsünün iyi gelir. Kiziniz büyür sonra senin icin katlandim demogojileriniz başlar , yazik bu cocuklara gercekten ya. Profilinizde avukat yaziyor mesleği salladiniz diye dusunuyorum bu sitede ögretmenlerden sonra avukatlarin bu konularini kaldiramam sanirim

bir psikologun sözü geldi aklıma; sürekli kavga ve küfürlerin oldugu evde yetişen çocukla,boşanmış ailenin coçuğu daha sağlıklı yetişirmiş.

İçınde iken suyun ne kadar bulanıklaştığı anlaşılamayabiliyor demekki.
Bu yüzden aklı başında, objektif bakan insanların ne gözlemlediği kişinin farketmeden kanıksadığı anormallikleri anlama noktasında önemli.

Çocuğa bile s.. gidin diyen baba.Bunlari duyması ne acı kıyamam inşallah farkında değildir. Ama simdi olmasasa ilerde olcak. Her cocuk babayla büyümek zorunda değil ama her çocuk huzurlu bi ortamda büyümek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…