Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar mutsuzluktan ciğerlerim sökülüyor. Ne ileri ne geri gidebiliyorum. Eski eşim ile geri barıştık bir süre önce. Ve başka bir semte taşındık. Ben eski evimi düzenimi herşeyimi bıraktım geldim. Ve şimdi bana seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum ama kendime söz verdim evlenmek istemiyorum diyor. Ve bunu bana düzenimi bozduktan sonra söylüyor... Ne dönecek yerim var ne de burada kalacak sabrım. Çıldırmak üzereyim.
Barışmıştık. Herşey gayet iyi gidiyordu. Hatta harikaydık birlikte.Zaten evliligi denemis ve sonlandirmissiniz. Ayni adamla yeniden denemeye deger gordugunuz motivasyonunuz nedir?
Hayır ailem karşı çıkmadı. Zaten onu çok seviyorlar. İkimizin de ikinci evliliği bu arada. Ayrılma sebebimiz eski eşiydi. Biz onlar boşandıktan 1 yıl sonra tanıştık. Sürekli tüm özel günlerimizi rezil etmeler, gece yarıları aramalar vs oluyor idi. O bunları durduramadı. Bende dayanamadım ayrıldım. Yani sadakatsizlik vs yaşanmadı.Ailenizi ezip mi barıştınız?
İlkin neden ayrılmıştınız?
Sizi sevmiyor net, sevse sizi böyle bir durumda bırakmazdı.
Tek tavsiyem toparlanın ve ayrılın. Hazır nikah da yok, kaçın bir an önce.
Sizi sevmiyor bu çok net ama evlilik hayatı yaşamak istiyor. Kendine verdiği her söze bu kadar sadıksa eski eşi hayatınıza dahil etmemeye dair bir söz verseydi keşke.Kızlar mutsuzluktan ciğerlerim sökülüyor. Ne ileri ne geri gidebiliyorum. Eski eşim ile geri barıştık bir süre önce. Ve başka bir semte taşındık. Ben eski evimi düzenimi herşeyimi bıraktım geldim. Ve şimdi bana seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum ama kendime söz verdim evlenmek istemiyorum diyor. Ve bunu bana düzenimi bozduktan sonra söylüyor... Ne dönecek yerim var ne de burada kalacak sabrım. Çıldırmak üzereyim.
Ablacım,siz zaten cevabı vermişsiniz.Ayrılma sebebimiz eski eşiydi. Biz onlar boşandıktan 1 yıl sonra tanıştık. Sürekli tüm özel günlerimizi rezil etmeler, gece yarıları aramalar vs oluyor idi. O bunları durduramadı.
Belki eski eşiyle de barıştı her ikinizi birden idare ediyor. Olamaz mı?Ben evlenme delisi değilim. Sadece benle barışabilmek için yapmadığı kalmadı. Şoklara girdim hatta nasıl bu kadar üst düzey davranıyor diye. Bu arada hala harika davranıyor. Bir dediğimi iki etmiyor. Ama tek kaldıramadığım evleneceğiz diye yola çıkıp şimdi dün gece sorduğumda evlenmekten vazgeçtiğini öğrenmem oldu. Biz mutlu mesut yaşamaya devam edecekmişiz. Ama evlenmek istemiyormuş. Ve bu kararı alırken bana söyleyeme gereksinimi duymuyor. Çıldıracağım. Ne yapmak istiyor anlayamıyorum. Bi insan neden böyle yapar.
Yani sizi kandırmış. Tabi ki kızacaksınız, haklısınız.Ben evlenme delisi değilim. Sadece benle barışabilmek için yapmadığı kalmadı. Şoklara girdim hatta nasıl bu kadar üst düzey davranıyor diye. Bu arada hala harika davranıyor. Bir dediğimi iki etmiyor. Ama tek kaldıramadığım evleneceğiz diye yola çıkıp şimdi dün gece sorduğumda evlenmekten vazgeçtiğini öğrenmem oldu. Biz mutlu mesut yaşamaya devam edecekmişiz. Ama evlenmek istemiyormuş. Ve bu kararı alırken bana söyleyeme gereksinimi duymuyor. Çıldıracağım. Ne yapmak istiyor anlayamıyorum. Bi insan neden böyle yapar.
Nasil yani evlenmeden tekrar ayni evde yasamaya mi basladiniz? Evlenirseniz sizin haklariniz olacak cunku tabi ki evlenmez. Bedavadan evlilik hayati. Bir sekilde kurtulun ondan.Kızlar mutsuzluktan ciğerlerim sökülüyor. Ne ileri ne geri gidebiliyorum. Eski eşim ile geri barıştık bir süre önce. Ve başka bir semte taşındık. Ben eski evimi düzenimi herşeyimi bıraktım geldim. Ve şimdi bana seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum ama kendime söz verdim evlenmek istemiyorum diyor. Ve bunu bana düzenimi bozduktan sonra söylüyor... Ne dönecek yerim var ne de burada kalacak sabrım. Çıldırmak üzereyim.
Exten next olmazKızlar mutsuzluktan ciğerlerim sökülüyor. Ne ileri ne geri gidebiliyorum. Eski eşim ile geri barıştık bir süre önce. Ve başka bir semte taşındık. Ben eski evimi düzenimi herşeyimi bıraktım geldim. Ve şimdi bana seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum ama kendime söz verdim evlenmek istemiyorum diyor. Ve bunu bana düzenimi bozduktan sonra söylüyor... Ne dönecek yerim var ne de burada kalacak sabrım. Çıldırmak üzereyim.
Ben hiç birşeyin geç olmadığını düşünenlerdenim. Evlenmeyecekmis de amaci dost hayatı yaşamakmıymış. Taviz vermeyin.Kızlar mutsuzluktan ciğerlerim sökülüyor. Ne ileri ne geri gidebiliyorum. Eski eşim ile geri barıştık bir süre önce. Ve başka bir semte taşındık. Ben eski evimi düzenimi herşeyimi bıraktım geldim. Ve şimdi bana seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum ama kendime söz verdim evlenmek istemiyorum diyor. Ve bunu bana düzenimi bozduktan sonra söylüyor... Ne dönecek yerim var ne de burada kalacak sabrım. Çıldırmak üzereyim
Bu sen bile olsan ben nikahsız bi hayat sürmek istemiyorum bana yakışmaz ya evlenelim ya da ben kendi yolumu cizecem de resti çek. Kararlı ol. Adamın canı rahatlikistiyor. Yarın bi gün eski eşiyle yine bi probleminiz olsa zaten evli olmadığınız için insan yerine konmayacaksınız belli. Bi de benim anlamadığım siz evliyken nasi eski eş arayabiliyor gece yarısı nasi engellenmemiş bu hanim. Ondan çocuğu falan mi var? Eğer bu aramalar evliliginize mal olmuşsa ve buna rağmen eşiniz buna engel olamamışsa burda eşiniz in eski eşinize hala zaafı var sonucu çıkıyor.simdi artık size nikah da yapmicak iki tarafı da kırmıyor iýi valla adama bak yaKızlar mutsuzluktan ciğerlerim sökülüyor. Ne ileri ne geri gidebiliyorum. Eski eşim ile geri barıştık bir süre önce. Ve başka bir semte taşındık. Ben eski evimi düzenimi herşeyimi bıraktım geldim. Ve şimdi bana seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum ama kendime söz verdim evlenmek istemiyorum diyor. Ve bunu bana düzenimi bozduktan sonra söylüyor... Ne dönecek yerim var ne de burada kalacak sabrım. Çıldırmak üzereyim.