Çok Mutsuzum Çıkar Yol Bulamıyorum

Ne olmasını bekliyodunuz zaten her şey yolunda gitseydi boşanmazdınız???

Kendi düşen ağlamaz demişler, kendim ettim kendim buldum demişler, valla demişler de demişler ama siz hiç akıllanmamışsınız.
😂😂 Ya şunu okurken mutlu oldum. Cidden sorun benim akıllanmamam değil. İnsanım hata da yapmaya müsaitim. Çokca üzüldüğüm konu bensiz ama benimle ilgili alınan kararlar. Yoksa tabi ki herkese saygım var. Beklediğim tek şey tabi ki huzurlu bir hayat. Fazlasını bekleyecek kadar uzun değil.

😂😂 Ya şunu okurken mutlu oldum. Cidden sorun benim akıllanmamam değil. İnsanım hata da yapmaya müsaitim. Çokca üzüldüğüm konu bensiz ama benimle ilgili alınan kararlar. Yoksa tabi ki herkese saygım var. Beklediğim tek şey tabi ki huzurlu bir hayat. Fazlasını bekleyecek kadar uzun değil.
Eski eş müsveddesini hayatınızdan def edin ve mutluluğun, huzurun tadını çıkarın 🥰 Ne demişler aynı kitabı istediğin kadar oku, sonu hep aynı biter

Eski eş müsveddesini hayatınızdan def edin ve mutluluğun, huzurun tadını çıkarın 🥰 Ne demişler aynı kitabı istediğin kadar oku, sonu hep aynı biter
Evet tam olarak bu akşam eşyalarını tekmeleyip güzel bir film açıp kedimi kucağıma alıp kahvemi yudumlamayı planlıyorum şu an. Modum yükseldi. 💙

Kapıyı çarpıp çıkıp gidin ya. Allah'ın çakalı kim bilir ne hesaplar peşinde. Günün sonunda kendinizi eski kocanızın metresi konumunda bulmayın. Yetişkin, farkındalık bilinci yüksek insanlar belki bir süre beraber yaşamak isteyebilir. Ha bu bana uygun bir şey değil ama olabilir yani. Ama sizinki sizden bu durumu saklamış, kandırmış. Kim bilir gizlediği başka neler var. Belki biriyle evlendi bile. Böyle birinin hiçbir dediğine inanmam

Gönderin evden gitsin hem karnım doysun hem pastam dursun diyor resmen. Kendim ettim kendim buldum dememek için bir an önce hayatınızdan çıkarın hatta tamam evlenelim dese bile asla kabul etmeyin.

Gece falan demeden çilingir çağırıp anahtarı değiştirin. Eşyalarını paket yapın koyun kapının önüne. Eski işiniz nerde? Ev ortak mı bunun evi mi? Öyle ise sizin çıkmanız gerekiyor ne yaptınız?

Eskiden yenş olmaz ama hadi oldu denediniz. Ne demeye tekrar nikah kıymadan, düzeniniz bozup birlikteliğe başladınız ki. Adam tekrar mahkeme vs uğraşmak istemiyor. Ama bir süre daha bakıma muhtaç. Sorumluluğu size atıp hayatı yaşamaya devam edecek. Canı istemediğinde de hadi bitti gitti diyecek.

Ben evlenme delisi değilim. Sadece benle barışabilmek için yapmadığı kalmadı. Şoklara girdim hatta nasıl bu kadar üst düzey davranıyor diye. Bu arada hala harika davranıyor. Bir dediğimi iki etmiyor. Ama tek kaldıramadığım evleneceğiz diye yola çıkıp şimdi dün gece sorduğumda evlenmekten vazgeçtiğini öğrenmem oldu. Biz mutlu mesut yaşamaya devam edecekmişiz. Ama evlenmek istemiyormuş. Ve bu kararı alırken bana söyleyeme gereksinimi duymuyor. Çıldıracağım. Ne yapmak istiyor anlayamıyorum. Bi insan neden böyle yapar.
Yani şöyle seviyo mu seviyo mu bilemem belki evlendikten sonra yine ayni şeyler olacak büyüsü bozulacak diye istemiyordur ama ilişkinize güvenmediği için tekrardan boşanma olayları olmasın diye nikah yapmadigi çok belli yani hem kendisine hemde size guvenmiyor

Kızlar mutsuzluktan ciğerlerim sökülüyor. Ne ileri ne geri gidebiliyorum. Eski eşim ile geri barıştık bir süre önce. Ve başka bir semte taşındık. Ben eski evimi düzenimi herşeyimi bıraktım geldim. Ve şimdi bana seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum ama kendime söz verdim evlenmek istemiyorum diyor. Ve bunu bana düzenimi bozduktan sonra söylüyor... Ne dönecek yerim var ne de burada kalacak sabrım. Çıldırmak üzereyim.
Ayrılmışsanız zaten aranızda ki sorunu çözemediğinizden, bitmiş olan ilişkiden ayrılıyorsunuz niye tekrar barışılır ki? Yanlış anlamayın ama iki güzel söze kanıyorsunuz bunu çok görüyorum hem cinslerimde '' sensiz yapamıyorum dedi affettim '' tabi öyle diyecek önemli olan bunu ispatlaması, zamana bırakıp görmeniz gerekir. Hiç taviz vermeden bu sefer sonlandırmalısınız bence.

Kızlar mutsuzluktan ciğerlerim sökülüyor. Ne ileri ne geri gidebiliyorum. Eski eşim ile geri barıştık bir süre önce. Ve başka bir semte taşındık. Ben eski evimi düzenimi herşeyimi bıraktım geldim. Ve şimdi bana seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum ama kendime söz verdim evlenmek istemiyorum diyor. Ve bunu bana düzenimi bozduktan sonra söylüyor... Ne dönecek yerim var ne de burada kalacak sabrım. Çıldırmak üzereyim.
O ne demek ya seviyorum ama evlenmiycem hem g** s*** hem ayranım dökülmesin dalga mi geçiyormuş eee nikah kıymayacak bedava kadın sorumluluk yok canı istediğinde kovacak hadi o öyle karaktersiz de siz neden nikah kiyilmadan aynı eve girip yaşıyorsunuz ki sonuçta boşanınca o artık size yabancı bir adam oluyor dinen de zina oluyor nikahız aynı evde yaşayıp karı koca ilişkisi kurmak tabi bu boyutu beni ilgilendirmez ama ya bu erkeklerin Allah belasını versin de bizde kadınlar olarak çok kolay lokma oluyoruz hep duygusal davranıp gerçekten kendim de dahil tüm kadınlara kızıyorum tekrar kendinize ev kurma ihtimaliniz yyokmu orada kalamyacaginiz garanti cunki

Back
X