Hayır yokÇocuğun çar mı?
Hayır yok. Bilseler yıkılırlar. Elimi kolumu bağlayan da bu ya zaten.Sizi bağlayan ne peki bu adama? Nasıl evlendiniz? Ailenizin haberi varmı bu mutsuzluğunuzdan?
Evet bi iyi oluyor bi böyle. adam gibi geç karşıma konuşalım kaçma diyorum ama nafile. Ya kalkıp gidiyor yada telefonda oyun oynuyor. Cocukluguyla ilgili ciddi problemleri var. Bildigim bilmedigim birsürü sey. Ne kendi ne de ben kabullenmesek bile escinsellige egilimi olduğunu düşünüyorum. Bizim konuşmamız mümkün değil ki. Adam olup konuşmaz ki. Herseyin üstünü örter geçer. gecen gun de facebookta eskiye dair birilerini aradığını gördüm. Nerden tutsam elimde kalıyor. Isim yok. Sınava hazırlanıyorum. Kimseden medet ummak istemiyorum. Keske başımı omzuna koyabilecegim birisi olsaydi.Ne kadar zamandır böyle, kendini farklı duygusal ve anlayışlı biri gibi göstererek mi evlendi yoksa değişir diye mi evlendin? Neyse burası şimdi önemli de değil, ama bir sorun yaşamışsınız belli ve onu aşmadan huzur beklememelisin. Aranızdaki asıl sorun ne, bunlar boş yere olmuyordur.
Bir de çocuğun yoksa sakın çocuk düşünme bunlar düzelmeden, çocuk bir şeyi düzeltmediği gibi daha kötüye götürüyor. Adam kafasına göre böyle değişiyorsa da artık ciddi boyutta bi konuşma sizi bekliyor demektir, böyle evlilik sürdürülmez! Kendini hazırla bazı ciddi kararlar için, ota çöpe küfür nedir yahu?
Hatirladim evet konu sahibini..psikolojiden anlayanlar daha iyi bilirler ama bu adam bana narsist gibi geldiEski konularina baktim..esin tekme atarak seviyormus falan..sürekli seni azarlar tarzda konusuyormus..esinin ya psikolojik problemleri var ya da seni kücük görüyor..her hareketin batiyor adama..bu böyle gider bence..
Mutsuzlugunun sebebi adam yerine konulmayisin..dedigim gibi esinin ya psikolojik problemleri var ya da bi hicsin onun icin..bu durumda ben olsam yürütmezdim bu evliligi..
Escinsellikmi?nerden bu kaniya vardin peki?cinsel hayatiniz nasil?Evet bi iyi oluyor bi böyle. adam gibi geç karşıma konuşalım kaçma diyorum ama nafile. Ya kalkıp gidiyor yada telefonda oyun oynuyor. Cocukluguyla ilgili ciddi problemleri var. Bildigim bilmedigim birsürü sey. Ne kendi ne de ben kabullenmesek bile escinsellige egilimi olduğunu düşünüyorum. Bizim konuşmamız mümkün değil ki. Adam olup konuşmaz ki. Herseyin üstünü örter geçer. gecen gun de facebookta eskiye dair birilerini aradığını gördüm. Nerden tutsam elimde kalıyor. Isim yok. Sınava hazırlanıyorum. Kimseden medet ummak istemiyorum. Keske başımı omzuna koyabilecegim birisi olsaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?