Çok mutsuzum. çok çaresizim.

mutisme

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
237
111
18
35
Merhaba arkadaşlar. Içinde bulunduğum bırakın tanıdığım birisine size bile anlatmaya cekindigim şeyler yaşıyorum.
Çok mutsuzum.
Eşim olacak insanlıktan nasibini almamış irenc yaratik benim tüm derdim. Mutsuzum arkadaslar. Hep azar hep mutsuzluk. Elinde bi telefon başka bildiği birsey yok. Beni sevmiyor. söyler misiniz hangi kadın Güleryüz gösterebilir bunlara. Sonra da neden yüzün asik diye tartışma çıkartıyor. Kufrediyor. Sesimi ona yükseltirsem... küfürler yani. Bıktım yemin ederim hayatimdan bıktım. Psikolojik sorunları da var. Baş edemiyorum. Hayatimdan ondan nefret ediyorum.

Ne kadar zamandır böyle, kendini farklı duygusal ve anlayışlı biri gibi göstererek mi evlendi yoksa değişir diye mi evlendin? Neyse burası şimdi önemli de değil, ama bir sorun yaşamışsınız belli ve onu aşmadan huzur beklememelisin. Aranızdaki asıl sorun ne, bunlar boş yere olmuyordur.

Bir de çocuğun yoksa sakın çocuk düşünme bunlar düzelmeden, çocuk bir şeyi düzeltmediği gibi daha kötüye götürüyor. Adam kafasına göre böyle değişiyorsa da artık ciddi boyutta bi konuşma sizi bekliyor demektir, böyle evlilik sürdürülmez! Kendini hazırla bazı ciddi kararlar için, ota çöpe küfür nedir yahu?

Ayrılmayı denediniz mi ya da daha doğrusu düşünüyor musunuz?

Cocuk yok galiba..olmasin da zaten su durumda..ne yapmayi düsünüyorsunuz??esimi seviyorum..degistirmek icin cabaliyacam mi?yoksa bundan bi sey cikmaz mi diyorsun?

Niye ayrılmıyorsun kendin de sevmiyorsun belli ki. Aldatılıp-dövülüp-sövülüp hala kocasını seven kadınlar gibi de yazmamışsın. Daha neyi bekliyorsun ayrılmak için? Ayrılmak bu kadar mı zor ya millet bi türlü bırakamıyor şu ** herifleri

Eski konularina baktim..esin tekme atarak seviyormus falan..sürekli seni azarlar tarzda konusuyormus..esinin ya psikolojik problemleri var ya da seni kücük görüyor..her hareketin batiyor adama..bu böyle gider bence..

Mutsuzlugunun sebebi adam yerine konulmayisin..dedigim gibi esinin ya psikolojik problemleri var ya da bi hicsin onun icin..bu durumda ben olsam yürütmezdim bu evliligi..

Bu adamin derdi ne ?burcu nedir esinin simdi ne alaka diyecende,ne bileyim belki ordan yola cikarak nasil bir kisilige sahip oldugunu belki cozebiliriz..gerci cogu insan bire bir tasimiyor ozelliklerini ama off yaa ben cok uzuldum haline ya

Evet bi iyi oluyor bi böyle. adam gibi geç karşıma konuşalım kaçma diyorum ama nafile. Ya kalkıp gidiyor yada telefonda oyun oynuyor. Cocukluguyla ilgili ciddi problemleri var. Bildigim bilmedigim birsürü sey. Ne kendi ne de ben kabullenmesek bile escinsellige egilimi olduğunu düşünüyorum. Bizim konuşmamız mümkün değil ki. Adam olup konuşmaz ki. Herseyin üstünü örter geçer. gecen gun de facebookta eskiye dair birilerini aradığını gördüm. Nerden tutsam elimde kalıyor. Isim yok. Sınava hazırlanıyorum. Kimseden medet ummak istemiyorum. Keske başımı omzuna koyabilecegim birisi olsaydi.

Hatirladim evet konu sahibini..psikolojiden anlayanlar daha iyi bilirler ama bu adam bana narsist gibi geldi

Escinsellikmi?nerden bu kaniya vardin peki?cinsel hayatiniz nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…