- 21 Nisan 2011
- 976
- 1.864
- 113
Evet bi iyi oluyor bi böyle. adam gibi geç karşıma konuşalım kaçma diyorum ama nafile. Ya kalkıp gidiyor yada telefonda oyun oynuyor. Cocukluguyla ilgili ciddi problemleri var. Bildigim bilmedigim birsürü sey. Ne kendi ne de ben kabullenmesek bile escinsellige egilimi olduğunu düşünüyorum. Bizim konuşmamız mümkün değil ki. Adam olup konuşmaz ki. Herseyin üstünü örter geçer. gecen gun de facebookta eskiye dair birilerini aradığını gördüm. Nerden tutsam elimde kalıyor. Isim yok. Sınava hazırlanıyorum. Kimseden medet ummak istemiyorum. Keske başımı omzuna koyabilecegim birisi olsaydi.
Evet bi iyi oluyor bi böyle. adam gibi geç karşıma konuşalım kaçma diyorum ama nafile. Ya kalkıp gidiyor yada telefonda oyun oynuyor. Cocukluguyla ilgili ciddi problemleri var. Bildigim bilmedigim birsürü sey. Ne kendi ne de ben kabullenmesek bile escinsellige egilimi olduğunu düşünüyorum. Bizim konuşmamız mümkün değil ki. Adam olup konuşmaz ki. Herseyin üstünü örter geçer. gecen gun de facebookta eskiye dair birilerini aradığını gördüm. Nerden tutsam elimde kalıyor. Isim yok. Sınava hazırlanıyorum. Kimseden medet ummak istemiyorum. Keske başımı omzuna koyabilecegim birisi olsaydi.
Balık burcuBu adamin derdi ne?burcu nedir esinin simdi ne alaka diyecende,ne bileyim belki ordan yola cikarak nasil bir kisilige sahip oldugunu belki cozebiliriz..gerci cogu insan bire bir tasimiyor ozelliklerini ama off yaa ben cok uzuldum haline ya
Çok farklı ve toplumca yanlış kabul ettiğimiz istekleri oluyor. Sadece fantazidir deyip kendimi kandirmaya çalışıyorum. Benimle ilgili istekleri var. Düşünmek bile elimi ayagimi titretiyor.Escinsellikmi?nerden bu kaniya vardin peki?cinsel hayatiniz nasil?
Artık ben de bi gelecek goremiyorum. Gitgide beni de kendisi gibi mutsuz bi insan yapti. Hastalikli davranışlarıyla bas edemiyorum artik.Cok üzüldüm durumuna..annen de yokmus..o yüzden bu bosluk belki..
Cnm sinavina konsantre ol..sonra da yol ver bu adama..ben pek bi gelecek göremedim..
Bilmiyorum . O çok büyük bir yük. gidip aileyle yasamak. Kaldirabilecegimden emin değilim. KENDİ isime sahip olmayi bekliyorum Sanırım.Ailen ne kadar destekler seni mesela, bi zamana kadar yanında olsalar yeter...
Anliyorum canim ama yanlis degerlendirme bence,cunku bu isteklerinin escinsellikle alakali oldugunu dusunmuyorum bir cok erkek te boyle isteklerde bulunabiliyor..yani her ne kadar igrenc te olsa boyle erkekler var ne yazikki..tabi benim anladigim istekse tabi dusuncelerim bu yonde daha farkliysa bilemem tabi sen daha taniyorsun sonucta..Çok farklı ve toplumca yanlış kabul ettiğimiz istekleri oluyor. Sadece fantazidir deyip kendimi kandirmaya çalışıyorum. Benimle ilgili istekleri var. Düşünmek bile elimi ayagimi titretiyor.
Artık ben de bi gelecek goremiyorum. Gitgide beni de kendisi gibi mutsuz bi insan yapti. Hastalikli davranışlarıyla bas edemiyorum artik.
Beni bAnliyorum canim ama yanlis degerlendirme bence,cunku bu isteklerinin escinsellikle alakali oldugunu dusunmuyorum bir cok erkek te boyle isteklerde bulunabiliyor..yani her ne kadar igrenc te olsa boyle erkekler var ne yazikki..tabi benim anladigim istekse tabi dusuncelerim bu yonde daha farkliysa bilemem tabi sen daha taniyorsun sonucta..
Beni baska erkeklerle ilişkiye girerken izlemek istiyormuş. Internette araştırdım ama çok az sağlıklı bilgi bulabildim. Gizli escinsellik belirtisi olabilirmis. Her defasında yalvariyorum Allah im nolur bu sefer sussun diye.Anliyorum canim ama yanlis degerlendirme bence,cunku bu isteklerinin escinsellikle alakali oldugunu dusunmuyorum bir cok erkek te boyle isteklerde bulunabiliyor..yani her ne kadar igrenc te olsa boyle erkekler var ne yazikki..tabi benim anladigim istekse tabi dusuncelerim bu yonde daha farkliysa bilemem tabi sen daha taniyorsun sonucta..
Evet lisans mezunuyum.Kpssye mi hazirlaniyorsun??egitim durumun ne??
Sinav olmasa bile bi yere gir calis..
Ee valla bu daha betermis!!bi care bir cozum bulman lazim artik,bu sekilde daha ne kadar dayanacaksin ya..Beni b
Beni baska erkeklerle ilişkiye girerken izlemek istiyormuş. Internette araştırdım ama çok az sağlıklı bilgi bulabildim. Gizli escinsellik belirtisi olabilirmis. Her defasında yalvariyorum Allah im nolur bu sefer sussun diye.
Keske yanimda olabilseniz de sarilsam bi aglasam bütün yuklerimden kurtulsam. Burda o kadar yalnizim ki. Kavga ettik biraz once. Defol git diyor bana. Bende gurursuz gectim odaya ağlıyorum. Bu saatte nereye gidiyim. Keske su anda Allah canimi alsa.Aslında ınsanın bı yavrusu olması cok güEl fakat dogru ınsandan olması daha guzel yanı sen bı nevı şanslısın ceketını alıp gıdebılırsın nıye bu Ada'mdan bı bağın ortak noktan yok fakat burda kk de okdar cocugu olup da gidemeyenler var bız Hadı çocuklarımız icin katlanmaya çalışıyoruz. Sevmesek bıle. Ama sen sen neden katlamıyorsun ki hele de eşcınsel bı Ada'ma valla bu dünyaya bı daha gelınmeyecek o yüzden sınırları zorlayıp Mutlu olmak lazım Hadı bizim için gec ama sen basarabılırsın yeter ki karar li ol
Dayanamıyorum sadece ağlıyorum kimseye anlatamıyorum. Su an bunları yazıyorum ama hickira hickira ağlıyorum. Gelip bakmıyor bile. Umrunda bile degilim. Kendimi çöp kadar degerli hissetmiyorum. kavga ettik. Defol git evden diyor. Nereye gidiyim bu saatte. Hiç bu kadar gurursuz olmamistim.Ee valla bu daha betermis!!bi care bir cozum bulman lazim artik,bu sekilde daha ne kadar dayanacaksin ya..
Off offDa
Dayanamıyorum sadece ağlıyorum kimseye anlatamıyorum. Su an bunları yazıyorum ama hickira hickira ağlıyorum. Gelip bakmıyor bile. Umrunda bile degilim. Kendimi çöp kadar degerli hissetmiyorum. kavga ettik. Defol git evden diyor. Nereye gidiyim bu saatte. Hiç bu kadar gurursuz olmamistim.
Da
Dayanamıyorum sadece ağlıyorum kimseye anlatamıyorum. Su an bunları yazıyorum ama hickira hickira ağlıyorum. Gelip bakmıyor bile. Umrunda bile degilim. Kendimi çöp kadar degerli hissetmiyorum. kavga ettik. Defol git evden diyor. Nereye gidiyim bu saatte. Hiç bu kadar gurursuz olmamistim.
Çocugum yok. Ailemi simdi arayip nasil gelip beni alin deyim yapamam ki. Kiyamam ki babama.Off offboyle olmaz ama!!bu kadari fazla yani..ailen destek olmazmi sana canim?cocuk varmiydi?
Da
Canimmm benimmm yaaaKeske yanimda olabilseniz de sarilsam bi aglasam bütün yuklerimden kurtulsam. Burda o kadar yalnizim ki. Kavga ettik biraz once. Defol git diyor bana. Bende gurursuz gectim odaya ağlıyorum. Bu saatte nereye gidiyim. Keske su anda Allah canimi alsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?