Çok mutsuzum. çok çaresizim.

Cok üzüldüm durumuna..annen de yokmus..o yüzden bu bosluk belki..

Cnm sinavina konsantre ol..sonra da yol ver bu adama..ben pek bi gelecek göremedim..

Ailen ne kadar destekler seni mesela, bi zamana kadar yanında olsalar yeter...

Aile terapistine gitmeyi teklif etsen esine oyle omur mu gecer

Bu adamin derdi ne ?burcu nedir esinin simdi ne alaka diyecende,ne bileyim belki ordan yola cikarak nasil bir kisilige sahip oldugunu belki cozebiliriz..gerci cogu insan bire bir tasimiyor ozelliklerini ama off yaa ben cok uzuldum haline ya
Balık burcu

Escinsellikmi?nerden bu kaniya vardin peki?cinsel hayatiniz nasil?
Çok farklı ve toplumca yanlış kabul ettiğimiz istekleri oluyor. Sadece fantazidir deyip kendimi kandirmaya çalışıyorum. Benimle ilgili istekleri var. Düşünmek bile elimi ayagimi titretiyor.

Cok üzüldüm durumuna..annen de yokmus..o yüzden bu bosluk belki..

Cnm sinavina konsantre ol..sonra da yol ver bu adama..ben pek bi gelecek göremedim..
Artık ben de bi gelecek goremiyorum. Gitgide beni de kendisi gibi mutsuz bi insan yapti. Hastalikli davranışlarıyla bas edemiyorum artik.

Çok farklı ve toplumca yanlış kabul ettiğimiz istekleri oluyor. Sadece fantazidir deyip kendimi kandirmaya çalışıyorum. Benimle ilgili istekleri var. Düşünmek bile elimi ayagimi titretiyor.
Anliyorum canim ama yanlis degerlendirme bence,cunku bu isteklerinin escinsellikle alakali oldugunu dusunmuyorum bir cok erkek te boyle isteklerde bulunabiliyor..yani her ne kadar igrenc te olsa boyle erkekler var ne yazikki..tabi benim anladigim istekse tabi dusuncelerim bu yonde daha farkliysa bilemem tabi sen daha taniyorsun sonucta..

Aslında ınsanın bı yavrusu olması cok güEl fakat dogru ınsandan olması daha guzel yanı sen bı nevı şanslısın ceketını alıp gıdebılırsın nıye bu Ada'mdan bı bağın ortak noktan yok fakat burda kk de okdar cocugu olup da gidemeyenler var bız Hadı çocuklarımız icin katlanmaya çalışıyoruz. Sevmesek bıle. Ama sen sen neden katlamıyorsun ki hele de eşcınsel bı Ada'ma valla bu dünyaya bı daha gelınmeyecek o yüzden sınırları zorlayıp Mutlu olmak lazım Hadı bizim için gec ama sen basarabılırsın yeter ki karar li ol

Beni b
Beni baska erkeklerle ilişkiye girerken izlemek istiyormuş. Internette araştırdım ama çok az sağlıklı bilgi bulabildim. Gizli escinsellik belirtisi olabilirmis. Her defasında yalvariyorum Allah im nolur bu sefer sussun diye.

Kpssye mi hazirlaniyorsun??egitim durumun ne??

Sinav olmasa bile bi yere gir calis..
Evet lisans mezunuyum.
Eve geldik biraz önce çok kötü kavga ettik. Bi oyun bulmuş internetten oyun oynuyor telefonda. Hep kızları seçip onlarla oynuyor. bilmiyor muyum ben diye cikisinca küfür kıyamet. Defol git evden diyor. Bu saatte nereyr gideceğim ben.

Ee valla bu daha betermis!!bi care bir cozum bulman lazim artik,bu sekilde daha ne kadar dayanacaksin ya..

Keske yanimda olabilseniz de sarilsam bi aglasam bütün yuklerimden kurtulsam. Burda o kadar yalnizim ki. Kavga ettik biraz once. Defol git diyor bana. Bende gurursuz gectim odaya ağlıyorum. Bu saatte nereye gidiyim. Keske su anda Allah canimi alsa.

Da
Ee valla bu daha betermis!!bi care bir cozum bulman lazim artik,bu sekilde daha ne kadar dayanacaksin ya..
Dayanamıyorum sadece ağlıyorum kimseye anlatamıyorum. Su an bunları yazıyorum ama hickira hickira ağlıyorum. Gelip bakmıyor bile. Umrunda bile degilim. Kendimi çöp kadar degerli hissetmiyorum. kavga ettik. Defol git evden diyor. Nereye gidiyim bu saatte. Hiç bu kadar gurursuz olmamistim.

Off offboyle olmaz ama!!bu kadari fazla yani..ailen destek olmazmi sana canim?cocuk varmiydi?

Ailenle yaşamak şu halinden daha mı zor, neyi bekliyorsun ??

Cnm git ailenin yanina. Bu adam normal degil. Ailenin yaninda sinava calis. Kazanmazsan da bi is bul, ailenin yaninda rahat olamazsan kendine ayri bi dünya kur. Inan yeniden dogmus gibi olursun. Cocuk olmamasi ve egitim durumun senin avantajin.

Canimmm benimmm yaaakocamann sariliyoruz sana hepimiz ne olur uzulme,bak cocukta yokmus cok sukur diyorum cunku cocuk olunca daha da agir oluyor insanin yukuyapma bunu kendine lutfen bir caresi olmali!sen bu adama mecbur degilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…