çok mutsuzum, çok yoruldum napabilirim bilmiyorum...

ekinsade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
13
0
36
İstanbul
Gerçekten o kadar üzgünüm , kırgınımkii. Yazarsam rahatlarım dedim . Benim için bi çok şey yaptıktan sonra sevigli olduk; aradan 1 ay geçti zaman zaman problem yaşadıklarımızda oldu ama gayet iyiydik. Bazen sevgilim yokmuş gibi hissettiğim de oldu ve bunu da ona söyledim , ne düşündüğümü hep bilsin aramızda gizli saklı olmasn dedim . belki de her şeyi o kadar açık açık konuşuodukki tam olarak sevigli olamamıştık, özlemediğim zaman özlemedim bile diyodum mesela, ona da söylemiştim bunu gerçekten hissetmesem bi şeyler yalan söyleyemezdim. Okul nedeniyle 3 hafta görüşemedik ve ben bu arada onun benim için ne kadar değerli olduğunu anladım , gerçekten özlemiştim özlemem derken hemde. Dönmeme 2 gün kala sadece 1 gece arkadaşlarımla dışarı çıktım ve olay orda bitti sanırım . Sırf yanımızda erkek var diye yapmadığı trip kalmadı , o yokken çıkmamı istemediğini hele hele erkeklerle ve içkili ortamlara gitmemi asla istemediğini söyledi . Belki konuşarak halledebilirdik ama ben trip yaptım o trip yaptı uzadı gitti. Ertesi gün telefonlarımı açmadı , deli gibi merak ettim, aradım , msj attım . 1 gün snra dönceğim gün msj geldi telefonunu arkadaşnda unutmuş beni sonra arayackmış! Yalan mı doğru mu hiç bilmiyorum ama benim içinde kopmuştu bi şeyler , o kadar yorulmuştumki tepki veremedim bile. Aradı konuştuk , msjımı aldın mı dedi , aldım dedim ve kapadık sonra telefonu . Bu kadar! Bundan sonra aramadı hiç bi şekilde, sürekli bana bir haber geldi yok bunu yapmış yok bunu demiş diye. Bende 1 hafta sonra dayanamadım ve aradım görüşelim dedim , en azından yüzyüze ayrılmayı hak etmiştik . Görüştük , ve bana kendimi o kadar kötü hissettirdikii  o bu ilişki için elinden gelen her şeyi yapmış ben onu sevememişim soğuk davranmışım falan filan .. Bilmiyorum gerçekten haklı olduğu noktalar var aramıza hep bi duvar koydum ben ama ilişkimiz çok yeniydi ve benm için birden birini hayatıma almak kolay değildi onun kadar . Kararı bana bıraktı , istersen bak beni özlersen tekrar konuşuruz ara verelim dedi , ne ayrılmak ne devam etmek istiyodum bende , gerçekten farklıyız hemde çok ama içten içe böyle olmasın istedim. Benim çok özgür olduğumu ,onu hayatıma almadığımı söyledi , ve bende dayanamadm ayrılalım o zaman dedim , bak işte baştan beri istediğin oldu dedi . Ben seninle küs kalamam ama arada görüşelim yemek yielim falan dedi , tamam dedim bende. Son bi kez gel öpiyim dedi ve öpüştük ; ikimzde gülüştük falan en tatlı ayrılan çift biziz diye,  arkadaşlarımızn yanına giderken sana olan sevgimden şüphem olmasn ama çok farklyız, gel onların yanında öpemem son kez öpym seni dedi ve güzelce öptü yanağımdannn özlersek tekrar konuşurz dedim bende kısık bi sesle ve öylece bitti.
O kadar tatlıydı ki bilmiyorum böyle bitmesi beni o kadar üzdü ki sanırım iyi bi şekilde ayrılmak çok daha fena .. Bi kaç kez karşılaştık slmlaştık ayrıldıktan sonra. Ama en son seferinde gelip yanağımdan öptü, ve benm hakkımda her şeyi bldiğini kasteden şeyler söyledi . Ortak arkadaşımızdan almış haberleri. Görüşemez olduk gbi imalı imalı laflar söyledi gülerek hemde.
O kadar dokundu ki o tavırları lafları , bak ben hiç üzülmüyorum havalarındaydı resmen . Bende dayanamayp aradım bi kaç gün sonra . Ayrıldığımzda gerçekten çok ama çok üzülmüştüm ve bilsin istedim . konuştuk ve görüşelim dedik . Ertesi gün fırsat bulamadk ve görüşemedik. Diğer günde bana derse girmesen dedi ama girmem lazm dedim ve bi sonraki gün seni ararım haberleşiriz dedim. Bu arada da ortak arkadşım ona ee nolcak görüşünce diye sorduğunda , o beni sevmiyoki geri adım atmaz zaten bu konuları açcağını bile düşünmüyorm demiş.. Ama ben onu gerçekten sevdim deli gibi özledim ve bana asıl koyanda ona bunu hissettirememiş olmammm!!
Neyse öyle böyle derken ben onu konuştuktan snra arayamadm , bi arkadaşımın babası vefat etti hasta oldum vs.. hiç bi şeyden haberi yok tabi onun. 3 gün sonra arayabildim ve telefonumu açmadı bile , aradan 2 hafta geçti bana dönmedi hatta!! Ama karşılaştığımzda gülüp slm vermeyi de ihmal etmedi!!
Artık hiç gücüm kalmadı , çok ama çok üzdü beni o umursamaz tavırları , hiç bi şey yaşamamışız gibi davranışları.. Bilmiyorum ne yapmalıyım. Herkes kapat artık dönmediyse yapma bi şeyler diyo ama ya kalbim? Merak ediyorum sonçta ayrılırken bile küs kalamam diyen o , görüşemiyorz diyen o , peki neden ya neden böyle yaptı aklım almıyo. Düşünmekten o kadar yoruldumkiii.
Sormak istiyorum , öğrenmek istiyorum ama yapamıyorum , ne yapmalıyım ben ? ortak arkadaşımzla da görüşmüyorm o zamandan beri haberimde yok o yüzden , böylece kapanmalı mııı? Bilemiyorum ama kendimi yıpratıyormm.

canım çok üzüldüm.. belkide aynı duyguları bende yaşamış olduğum için daha iyi anlıyorum neler hissettiğini ama inan ki kendine yazık ediyorsun. bırak gidecekse zaten gidecektir bağlayamazsın.. canın çok yanıyordur eminim

arkadaşlar uzun olmş saçma cümleler kurmuş olabilirim kusura bakmayın, ama gerçekten o kadar çok şey düşünüyorumkii. Elimde değil napabilirim hiç bi fikrim yok. nedensiz yere böyle yaptığı için sürekli bi çıkarım halindeym acaba böyle mi düşünüyo şöyle mi dyee

gerçekten çok üzülüyorumm.. Bağlamayı geçtim her şeye rağmen ne kavga ettik ne bi sorun , bilmiyorum ama bu davranışını hak etcek hiç bi şey yapmadım ve onun gözümdeki yeri de böyle değildi. Geri döner bi şekilde dedim hep ama böyleymiş demekkii asıl canımı acıtanda onun bu son yaptığı

Ya canım olmayacağı varmış demek ki bu kadar üzme kendini .s
Güzel ayrılmışsınız ama Ayrısınız artık önce bunu kabullenmen lazım.
Seviyorum diye hata yapma sonra daha çok pişman olursun.
Kendinden ödün verme bırak o atsın atılacak bi adım varsa.
Şuan sen nasıl duramıyosan eğer aynı hislerdeyse onunda bir çabası olması gerekmezmiydi.?
Erkekler böyle işte ayrılıktan sonra karşı taraf onları çabucak unutsun mutlu olsun istemezler.
O yüzden sürekli kafa karıştırırlar bu yüzden bitirince tamamen bitirmek lazım ne kadar zor olsada.

ne kadar güzel şeyler yazmışssın, mantıklı olanda bu zaten , ama insann elinde olmuyo böyle şeyler bu zamanlarda.
ayrılınca kendimi gerçekten suçlu hissttim keşke birlikteyken daha farklı davransaydm ona sevgimi daha çok hissettirseydım diye böyle hissetmeme neden olan da oydu.
Sanırım istedğini başarıyo. Ama benim artık onun için bi şey yapacak gücüm yok.
Sadece düşünüp duruyorum neden böyle yaptı diye.
Zaman.. Geçer bunlarda farkındaym ama en kısa sürede çıksın aklımdan istiyorm.

İnşallah canım bende senden farklı sayılmam ayrıldığımız halde hala aklıma girmesine beni üzmesine izin veriyorum
Ama yapmamız lazım işte,malesef bunun bir sonu yok gelmiyor.
Etrafımda mutlu olan çiftlere bakıyorumda bizim yaşadığımız ne?
Madem karşımızdaki insan dediği gibi bizi seviyor niye yanımızda değil niye mutlu değiliz dimi.
Off kendime ilacım olsa keşkem

keşke yaşadıklarımıza dışarıdan bakan birinin gözüyle bakabilsek.
Keşke o kişiler bizim gözümüzde hak ettikleri yerde olsalar.
birisi için çabalck bile olsak bu hak eden biri için olmalı, yanımızda olan biri için. Gerkesiz kişiler için değil, bizi böyle mutsuz edip hiç bir şey yapmayanlar için asla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…