Çok mutsuzum dertlerin en büyüğü bende

isimsiz871

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.939
3.209
53
32
Direkt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var

doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.

Annem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
Haklısın ama kolun kopmus gıbı baslık atmıssın.
Alısmak insanlar ıcın.
Nelere alısmıyoruz kı, buna da alısırsın

Diyarbakırda yaşayanlar daha iyi bilir muhakkak ama benim arkadaşımın ablası 12 senedir orda evlendi gitti kesinlikle gelmem cok rahatım yerinde diyor şehri sevmiş gayet mutlu.
Bir de eşim gitti geçen sene cok çok beğenmiş imkanım olsa giderim dedi ama tabi ki biz ne desek yaşamadan anlaşılmaz.
Istanbul da 8 sene yaşadım geçen sene Antalya nin bir ilçesine taşındık başka biri olsa belki cok ağlar siz gibi cok küçük burasi ne der ama ben bayılıyorum sabahları evimin içi portakal nar çiçeği kokuyor havası muş gibi
Kısacası önyargılı olmadan gidin derim ama surekli istanbul ile kiyas edersiniz mutsuz olursunuz bu da bir gerçek.

Siz aile kurmussunuz ama bir birey olamamışsınız. Memleketin her köşesi güzeldir. Ayrıca eşiniz para alıyor bu işten görevlebdirmesi nereye çıkarsa gitmeli.Doğu deyince sizin akliniza gelen şeyler olmayacak. Siz nasılsanız çevreniz de öyle insanlardan oluşur. Ben de bir şey sandım.

Polis sanırım eşiniz tayinden doğal ne var ? Dertlerin en büyüğü falan , ne kadar abartıyorsunuz ? Allah öyle bir dert verir ki ben ne dedim dersiniz,dikkatli olun lütfen. Diyarbakır 'a doğunun parisi derler. Terör ise kaygınız kökleri kurudu , kurumayanlar girdi inine çıkamıyor. Çıksa hemen avlanacaklar eskisi gibi değil acıma yok.

Annem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
Bana göre de istanbulda yaşanmaz 5 yıl yaşadım daha da yaşamam belki gezerim iki günlüğüne anca

Ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin. Benim bazı sevdiklerimle arama ebedi mesafeler girdiği için sizinki gibi ayrılıklar ancak şükür sebebi oluyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…