- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi isimsiz871
-
Üzülmeniz normal düzeniniz değişecek ama biraz abartmıyor musunuz?dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Annem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorumÜzülmeniz normal düzeniniz değişecek ama biraz abartmıyor musunuz?
Haklısın ama kolun kopmus gıbı baslık atmıssın.Annem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
Inşallah dediginiz gibi alişirim ☹Haklısın ama kolun kopmus gıbı baslık atmıssın.
Alısmak insanlar ıcın.
Nelere alısmıyoruz kı, buna da alısırsın
Bana göre de istanbulda yaşanmaz 5 yıl yaşadım daha da yaşamam belki gezerim iki günlüğüne ancaAnnem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
Ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin. Benim bazı sevdiklerimle arama ebedi mesafeler girdiği için sizinki gibi ayrılıklar ancak şükür sebebi oluyor bana.Annem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?