Çok mutsuzum dertlerin en büyüğü bende

Kurulu düzenden, güven ortamından çıkmak herkesi huzursuz eder. Bilmediğin şehir, bilmediğin insanlar, yeni bir hayat... Bunu nereye gitsen yaşayacaktın.
Ama sana şöyle söyleyeyim kesinlikle önyargılı gitme. Ben gittim, gördüm. Hayatımda hiç görmediğim yerler olduğu için düşük beklentiyle gittim açıkçası. Daha havaalanından çıkar çıkmaz şoka girmiştim. Asla televizyonda gördüğün gibi değil ilçelerinde kalmazsan. Yemeğin en güzelini de yersin, kafenin en güzeline de gidersin, alışveriş merkezinin en büyüğünde de gezersin, imkanın varsa evin en güzelinde de oturursun. Belli bır kısım hariç insanı da iyidir. Kültürler elbet farklı olacak, sana değişik gelecek şeyler de olabilir ama esas olan niyettir.
Tayinciyiz biz de Diyarbakır’da yaşamadım ama çok anlatırlar ağlayarak gittim ağlayarak döndüm diye. Bozma moralini bu kadar. Dertlerin en büyüğü sende değil.

Annem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
Fatih Sultan Mehmet bu kadar sahiplenmedi yahu. Macera olur değişik insanlarla tanışırsınız , deneyim olur, o bölgeyi görmüş gezmiş olursunuz. Kaldı ki polisle evlenen tayin çıkacağını bilir.

Canım korkma bende İst. Evet maalesef tayin dönemlerinde böyle şeyler oluyor ama giden arkadaşlar çok memnun kalıyor hatta anlata anlata bitiremiyorlar ön yargılı olmamaya çalış lütfen an azından bebeğin ile evde vakit geçirirsin ama doğu bölgelerinde arkadaşlık dostluklar görev süresinde batıya göre daha kalıcı güzel oluyormuş sakın ağlayıp üzme kendini bir iki hafta sonra aynı sonucu ben alırsam sende beni teselli et

Diyarbakır da yaşamadım ama çok gittim gezdim ve çok beğendiğim bir şehirdir. Elbette İstanbul dan sonra orda yaşamak zor gelecektir ama zamanla seveceğinizi düşünüyorum. Sadece önyargılı davranmayın. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun.

Evet evet katılıyorum aynen herkes giderken ağladım dönerken de ağladım der ayrılmaktan mutsuz oldukları için ben dönenlerden hep pozitif yorumlar aldım

Evet tabiki tahmin ediyodum ama bebegim cok küçük onunla oralarda nabicaz bilmiyorum en cok onu düşünü yorum

Evet evet katılıyorum aynen herkes giderken ağladım dönerken de ağladım der ayrılmaktan mutsuz oldukları için ben dönenlerden hep pozitif yorumlar aldım
Aynen. Konu sahibinin eşi polis belli ki mecbur doğu görevi yapılacak. Doğu görevinde Diyarbakır’a düşmek için ne torpiller dönüyor artık. Doğu görevinde gidilebilecek en güzel yerlerden biri.

Dertlerin en büyügü biraz abartı olmuş. Diyarbakır'da yaşamadım bir kere geziyle gittim güzel şehir abartmayın bu kadar. Tek başıma aileme 18 saat uzaklıkta bir şehirde yaşadım. Siz gibi düşünmedim. Her şey hallolur.

Dua edin Diyarbakıra çıkmış zira daha doğu olan yerler var polis eşi olarak yazıyorum bunu. Ki bu ön yargıyla gitmeyin bence ailenizle kalın dertsiz kalın insanların ne büyük dertleri var yahu sağlıkla ilgili bir şey zannettim yazmadan da geçemedim ki Diyarbakırı da çok iyi bilirim

Bugün polislerin tayin yerleri belli oldu eğer eşiniz de polisse evlenmeden biliyordunuz doğu tayini olduğunu.
Ailenizden sanırım bu zamana kadar hiç ayrılmamışsınız ama artık sizin esas aileniz eşiniz ve çocuğunuz onlarla sağlıklı ve mutluysanız Allah baska dert vermesin.

Bugün birisi yazmişti, eşinden corona virüs bulaşmiş. İkisi de ölmüş. Tek cocukmuş. Virüsden dolayi kimse de gelmiyomuş evlerine. Şimdi herkesin derdi kendine ama halimize şükretmemiz lazim
Şüphesiz mevcut durum şartlar altında evet dert gibi görünmemesi gerekiyor ama ben arkadaşın kaygısını a
Aynen. Konu sahibinin eşi polis belli ki mecbur doğu görevi yapılacak. Doğu görevinde Diyarbakır’a düşmek için ne torpiller dönüyor artık. Doğu görevinde gidilebilecek en güzel yerlerden biri.
Kamu görevlisi diyelim belli ki ya aslında bende onun ile aynı reaksiyonu ilk duyduğumda verebilirdim ya aslında doğu batı da fark etmiyor her tayinde insan kaygı korku yaşıyor ki bilmediğin bir düzene hayata başlayacağın için ama sanırım y.dışı görevine tercih edilecek bir tayin şu dönemde çocuğunun küçük olması da bence ayrı bir avantaj onun için

Üniversiteden bir arkadaşım vardı..ben ailemden uzak kalamam diye kpss çalışmadı ailesinin yanında özelde çalıştı.bir yıl sonra pişman oldu keşke dedi

Dertlerin en büyüğü sizde falan değil insanları boşa oyalamayin hiç anlayışlı olamiciim

Dertlerin en büyüğü diyerek fazla abartmiş olabilirim ama
Şuan cidden öyle düşünüyorum kendimi çok kotü hissediyorum
Evet tabiki bi gün tahinimizin cikicağini biliyodum ama diyarbakır olucagini dusunmedim hiç oralarda yapamam gibime geliyor aglmaktan yazamiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…