- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
- 63
- Konu Sahibi isimsiz871
-
Fatih Sultan Mehmet bu kadar sahiplenmedi yahu. Macera olur değişik insanlarla tanışırsınız , deneyim olur, o bölgeyi görmüş gezmiş olursunuz. Kaldı ki polisle evlenen tayin çıkacağını bilir.Annem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
Canım korkma bende İst. Evet maalesef tayin dönemlerinde böyle şeyler oluyor ama giden arkadaşlar çok memnun kalıyor hatta anlata anlata bitiremiyorlar ön yargılı olmamaya çalış lütfen an azından bebeğin ile evde vakit geçirirsin ama doğu bölgelerinde arkadaşlık dostluklar görev süresinde batıya göre daha kalıcı güzel oluyormuş sakın ağlayıp üzme kendini bir iki hafta sonra aynı sonucu ben alırsam sende beni teselli etDirekt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Evet evet katılıyorum aynen herkes giderken ağladım dönerken de ağladım der ayrılmaktan mutsuz oldukları için ben dönenlerden hep pozitif yorumlar aldımKurulu düzenden, güven ortamından çıkmak herkesi huzursuz eder. Bilmediğin şehir, bilmediğin insanlar, yeni bir hayat... Bunu nereye gitsen yaşayacaktın.
Ama sana şöyle söyleyeyim kesinlikle önyargılı gitme. Ben gittim, gördüm. Daha havaalanından çıkar çıkmaz şoka girmiştim. Asla televizyonda gördüğün gibi değil ilçelerinde kalmazsan. Yemeğin en güzelini de yersin, kafenin en güzeline de gidersin, alışveriş merkezinin en büyüğünde de gezersin, imkanın varsa evin en güzelinde de oturursun. Belli bır kısım hariç insanı da iyidir. Kültürler elbet farklı olacak, sana değişik gelecek şeyler de olabilir ama esas olan niyettir.
Tayinciyiz biz de Diyarbakır’da yaşamadım ama çok anlatırlar ağlayarak gittim ağlayarak döndüm diye. Bozma moralini bu kadar. Dertlerin en büyüğü sende değil.
Evet tabiki tahmin ediyodum ama bebegim cok küçük onunla oralarda nabicaz bilmiyorum en cok onu düşünü yorumEşinizin mesleği ne bilmiyorum ama tahmin etmiyomuydunuz tayini çıkabilir başka yere diye? Ömür boyu ailenizin yanınızda mı kalacaksınız sanıyodunuz? Keşke ona göre yapsaydınız planlarınızı.
Biyandan da diyorum biri yine evde sıkılmış zaman geçiriyo
Aynen. Konu sahibinin eşi polis belli ki mecbur doğu görevi yapılacak. Doğu görevinde Diyarbakır’a düşmek için ne torpiller dönüyor artık. Doğu görevinde gidilebilecek en güzel yerlerden biri.Evet evet katılıyorum aynen herkes giderken ağladım dönerken de ağladım der ayrılmaktan mutsuz oldukları için ben dönenlerden hep pozitif yorumlar aldım
Şüphesiz mevcut durum şartlar altında evet dert gibi görünmemesi gerekiyor ama ben arkadaşın kaygısını aBugün birisi yazmişti, eşinden corona virüs bulaşmiş. İkisi de ölmüş. Tek cocukmuş. Virüsden dolayi kimse de gelmiyomuş evlerine. Şimdi herkesin derdi kendine ama halimize şükretmemiz lazim
Kamu görevlisi diyelim belli ki ya aslında bende onun ile aynı reaksiyonu ilk duyduğumda verebilirdim ya aslında doğu batı da fark etmiyor her tayinde insan kaygı korku yaşıyor ki bilmediğin bir düzene hayata başlayacağın için ama sanırım y.dışı görevine tercih edilecek bir tayin şu dönemde çocuğunun küçük olması da bence ayrı bir avantaj onun içinAynen. Konu sahibinin eşi polis belli ki mecbur doğu görevi yapılacak. Doğu görevinde Diyarbakır’a düşmek için ne torpiller dönüyor artık. Doğu görevinde gidilebilecek en güzel yerlerden biri.
Dertlerin en büyüğü sizde falan değil insanları boşa oyalamayin hiç anlayışlı olamiciimDirekt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?