- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
- 53
- Konu Sahibi isimsiz871
-
Kamu görevlisi diyelim belli ki ya aslında bende onun ile aynı reaksiyonu ilk duyduğumda verebilirdim ya aslında doğu batı da fark etmiyor her tayinde insan kaygı korku yaşıyor ki bilmediğin bir düzene hayata başlayacağın için ama sanırım y.dışı görevine tercih edilecek bir tayin şu dönemde çocuğunun küçük olması da bence ayrı bir avantaj onun için
Canım evet başlığın biraz tepki almana neden oldu ilk tepkin çok normal ağlayabilirsin ailen vs ayrıldığını düşünerek ama değiştiremiyeceğin birşey için ne kendini ne eşini üzme mutlaka güzel şeyler seni bekliyordur orada emin ol bu fikre yarın alışmış olacaksın şuan olayın etkisindesin çocuğun küçük ve güzel vakit geçirebileceğini düşünüyorum olumsuz bakmamaya çalış heleki bu günlerde binlerce insan hastalık vs. Uğraşıp hayatlarını kaybederken şükret ki allahında gücüne gitmesin istersen istanbuldan ankaraya çıksaydı da yine bu kadar olmasada kaygı yaşayacaktın bence herşey güzel olacak sende öyle düşün kendini eşini üzmeDertlerin en büyüğü diyerek fazla abartmiş olabilirim ama
Şuan cidden öyle düşünüyorum kendimi çok kotü hissediyorum
Evet tabiki bi gün tahinimizin cikicağini biliyodum ama diyarbakır olucagini dusunmedim hiç oralarda yapamam gibime geliyor aglmaktan yazamiyorum resmen
Evet maalesef o önyargılar olmasa keşke...bende yaşının genç olduğunu ve ilk tayinleri sanırım onun stresini yaşadığını düşündüğüm için destek olmak istedim umarım olmuşuzdur evimiz neredeyse biz oralı olmaya alıştık o da alışacaktır elbetTabi canım. Herkese yaşadığı anda derdi çok büyük geliyor ama aslında boşuna hırpalıyor kendini. Ben normalde yazmazdım çünkü gerçekten ufak bir dert. Gurbet psikolojisine girmeyip kendini yerden yere vurmadığı sürece gidince beğenir. Diyarbakır değil de Ankara deseydi gene yazmazdım çünkü bu yaz eşimle ufak bir Doğu turu yaptık. O kadar şaşırdım ki görünce oraları burda paylaşmak istedim biraz rahatlasın diye. Memleketin o tarafına, insanlarına karşı o kadar önyargılı yetiştiriliyoruz ki.
bu kadar olgunluktan uzak tepkiler verecekseniz neden evlenip kendi bağımsız ailenizi kurdunuz ki?kalın ailenizin yanında madem eşiniz kendi gitsin.Ya da toparlayın kendinizi Allah gerçekten büyük dertle sınamasın, eşinizin destekçisi olun hani iyi günde kötü günde dediniz ya imza atarken.Dertlerin en büyüğü diyerek fazla abartmiş olabilirim ama
Evet tabiki bi gün tahinimizin cikicağini biliyodum ama diyarbakır olucagini dusunmedim hiç oralarda yapamam gibime geliyor aglmaktan yazamiyorum resmen
Çok merak ettim istanbulda nerde oturuyorsunuz?Dertlerin en büyüğü diyerek fazla abartmiş olabilirim ama
Evet maalesef o önyargılar olmasa keşke...bende yaşının genç olduğunu ve ilk tayinleri sanırım onun stresini yaşadığını düşündüğüm için destek olmak istedim umarım olmuşuzdur evimiz neredeyse biz oralı olmaya alıştık o da alışacaktır elbet
Niye yapamayasın ist.dan eksiği Bi sahili diğer herşey 10 numara kendini boşuna üzmeDertlerin en büyüğü diyerek fazla abartmiş olabilirim ama
O zaman ilk tahin değil ona pekmez gerekiyor konu sahibesine göndermeYa ben de burda konuşuyorum böyle ama bizim de daha hiç tayinimiz çıkmadı. Çıkınca ben de kendimi BDVde bulabilirimAma benim derdim uzaklık olur. Konu sahibinden görece şanslıyım gittim gördüm o kadar korkulacak bir şey olmadığını biliyorum.
Komik değilVah vah çok üzüldüm
Orada insan yiyorlar haberiniz olsun
Son evre kanser hastasıyım. Şu kadarlık ömür biçildi en fazla. Gibi bir konu bekliyorum ben de.yani daha 40 günlük evladını ameliyattan ameliyata veren annenin sayfasından çıktım dertlerin en büyüğü deyince neler neler geldi aklıma.Allah büyük dert vermesin bunun için böyle tepki veriyorsanıztahini çıktıysa pekmezle güzel olur deneyin
Direkt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?