• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum destek olun bana

kızlar Rabbim yardımcınız olsun Allah eşlerinize akıl fikir versin ıslah etsin. arkadasım çocuk olunca degişir diye asla düşünme senin moralini daha fazla bozmek istemiyorum ama dayak olayı çok farklı ve insanlar asla değişmiyor malesef. İnşAllah biran önce herşey yoluna girer... Rabbim hepimize sağlık huzur mutluluk versin... Amin.

Merhaba her kese. Ben 1 yıl 4 aydır evliyim kızlar, bebeyim olmuyor. Evliliyim mutsuz. Adlında eşimle birbirmizi sevip evlendik, eşim beni 10 yaşından beri seviyo. Yinede seviyo bende çık seviyorum. Ama eşim çok sinirli, bi kaç gün iyi oluyoruz mutlu oluyorm, bi bakıyorum yine boş bişeye sinirleniyo bağıro çağırıyo sanki herşeyin sorumlusu benmişim gibi, kırıp döküyo, el kaldırdığı bile oluyo, oturup ağlıyorum, bi kaç dak sonra kendine geliyo, gelip yalvaryakar özür diliyo, yalnış yaptım biliyorum elimde deyil diyo. Her defasında affet affet nereye kadar :KK43: boşanma haddine kadar geldim ama gidemiyorum işte, ailem duruyo gözümün önünde onların başını eymek istemiyorum, beni mutlu zann ediyolar, boşanmiş kadına iyi bakmıyolar buralarda. Aslında çok severim eşimi oda beni seviyo, bensiz biley yapamaz ölür o, ama sinirlenince beni bile görmüyo. Mesela bugun folekul takibim vardı, hasta çok olduğu için giremiyoduk ultrasona, bi kaç kişi beklemeden girdi diye bu sinirlendi, tutdu kolumdan gidelim işim gücüm var dedi, bağırdı çağırdı, sanki benim suçum her şey. Kendine geldiyinde 1 ton laf anlatıyorum, benim hamile kalmak için sinirlerimin iyi olması lazım hiç olmazsa 1 ay beni iyi yaşat sakin ol benim de beynim sinirlerim sakin olsun, tmm diyo ama yok uçdu gitdi dediklerim. Bi defa boş gebelik geçirdm, aslında her şey normalken 9cu haftamda kan geldi doktor içi boş dedi kesenin, diyorumki bak Allah aldı bebegimizi, böyle bağırıb çağıran sinirli babaya neden bebek versinki, anlıyo ama siniri gelince hepsi uçuyo. Çok mutsuzum, beneyimiz olunca belki düzelir diyorum ama rabbim vermiyo. Benim de sinirlerim çok bozuldu, eskiden çok mutluydum ben, şimdi çok mutsuzum, sürekli ağlamaktan kavgadan, onun sinirinden bıktım. Bakıyorum mutlu çiftlere, neden biz böyle olamıyoruk diyorum cvbını bulamıyorum. Mutlu olduğum günler de oluyo, ama mutlaka eşim sinirlenmeye bişiy buluyo, burnumdan geliyo her şey. Ne ediyim ne yapiyim bilmiyorum, kinseye söyleyemiyorum derdimi içimde boğuşuyorum ancak, çok mutsuzum kızlar :KK43:
Canım bence ilk önce evliliğini rayına oturt sonra bebiş düşünün derim ben. Böyle sinirli bir ortamda o bebiş nasıl büyür onu düşünmelisin. Boşanmak dünyanın sonu değil. Benim de ikinci evliliğim. ilk evliliğim olmadı yürümedi ve bitti. Allahıma çok şükür şimdi mutlu ve huzurluyum. herşeyden önce huzur çok önemli. Bırak herkes ne düşünürse düşünsün bu senin hayatın. Sen etraftakileri memnun etmek için, onlar adına yaşamak için gelmedin dünyaya. Ve bir çocuk evliliği asla rayına sokmaz ya da kurtarmaz bunu unutma

esnz o sınırını kon
aynen benden konushuyorsuz sanki :KK43: bizde de boyle :KK43:

esınız sınırını kontrol altna almak ıcın tedavı gorsun madem elnde degl vardr bı caresı elbet.. bebek ıcınde canınızı sıkmayn daha yenyms ewlılıgnz bız 3 yıldr elıyz olmadı henuz daha uzun seneler bekleyenlerde var smdıden kfaya takmayn bunu vaktı gelnce olr elbet.. streste engelller hormonları... allah kolaylk versn

Ama

zaten gün boyu işte geldiğinde de telefon elinde aevgiliyken nışanlıyken gözümün içine bakardı bazen keşke evlenmeseydim hep sevgili kalsaydım diyorum[

cnm bnde sınr olurum ewe gelnce telı elıne almasına ama haber falan okr esım bazende bag bahce aletlerıne bakar ılgılenr brakr zaten snra hergn saatlerce almaz yanı kzıncada brakır sızınkı fazlaymıs tuvalette falan hastalk olms artık. brlkte bıseyler yapmayı denesenız sohbet falan etmezmısınz brlkte fılm ızleyn oyun oynyın ne bılyım ıste yokmu vakt gecırebılecegnz bısey telefonla daha az ılgılensın

Evet kesinlikle hastalık. Tuvalette oyun oynamak nedir ya yarım saat çıkmaz tuvaletten. Sohbette etmez değişik ya

Evet kesinlikle hastalık. Tuvalette oyun oynamak nedir ya yarım saat çıkmaz tuvaletten. Sohbette etmez değişik ya

nasıl rahatlk bu erkektekı ya tavr yaparsn umursamazlar kusersın aldrmazlar benc yetstrmeden oluyo bu anaları kadına sayıgıyı sevgıyı ogretmemsler kafalarına göre yasıyolar ben öle dusunuyorum

nasıl rahatlk bu erkektekı ya tavr yaparsn umursamazlar kusersın aldrmazlar benc yetstrmeden oluyo bu anaları kadına sayıgıyı sevgıyı ogretmemsler kafalarına göre yasıyolar ben öle dusunuyorum
Aynen öyle canım aynen anası bişeyine niye yapıyosun diye hesap sotmamış bu zamana kadar her dediğini yapmış yek oğlan. Grçen kaynanama dedimki ilerde oğlum olursa asla şımarık büyütmücem aonta başkalarına dert oluyolar dedim

Aynen öyle canım aynen anası bişeyine niye yapıyosun diye hesap sotmamış bu zamana kadar her dediğini yapmış yek oğlan. Grçen kaynanama dedimki ilerde oğlum olursa asla şımarık büyütmücem aonta başkalarına dert oluyolar dedim

ıyı demıssınde hıcte lınmamıstr ustune kesın... onadan oluyo ıste her ıstedgnı yapmaya alısmıs smdıde takmıyo demekkı ama olmaz öyle ewlılıgın sorumlulugunu bılemeyecek kafayadaysa nıye ewlenıyo bu erkkler kadınları nıye yakıyokı allah ıslah etsn akıl fıkr versınnn bızede sabır versn bolca

3 sene boyunca bebek için uğraştım. Daha yeni hamileyim. Bebek sorunları düzeltir mantığı bana yanlış geliyor. Aksine çocuk için yazık olacak. Size şiddet uygulayan ve sürekli evde huzursuz bir ortam oluşturan adam emin olun çocuk var diye kendini kontrol etmez. Bizzat babamdan biliyorum. 3 çocuğu olduğu halde 25 yaşında neyse 50 yaşında da o. Bence bir bebek dünyaya getirmeden önce eşinizin psikolojik destek almasını sağlayın. Böyle ortamda bebeğiniz olsa inan o zaman daha çok üzüleceksiniz çocuğum etkileniyor diye. Allah yardımcınız olsun gerçekten üzüldüm sizin adınıza. Inşallah öfke kontrol sorununu aşabilir eşiniz.

Daha iyi tanı esini neye sinirlenir nelerden hoslanir sinirlendiginde nasil davranirsan sakinlesir bunlari ogrenmeye calis. Ayni hayati paylasacaksaniz orta noktayi bulmaya calisman lazim yoksa sıkıntı daha da büyür.

Aynisini yasadim ben de birçok kadin yine ayni seyi yasamistir. Evliligini yurutmek istiyorsan dengede tutman lazim. Erkeklerin %99u anne kuzusu ya da cocuktur. Isini bilirsen bu cocukluk kısmını akillica kullanıp esini istediğin cizgiye cekebilirsin.
Yalniz isin icine dayak karışıyorsa gidip bir darp raporu almalısınız cunku dayak insanliga sigmaz affettikce daha da siddetlenerek gelir o darbeler aman diyim.
Yemin
aynen bende öyle düşünüyorum, anneler yeterş kadar terbiye verememişler, kadına sevgi öyretememişler, bizde de aynı, bütün gün annesindeyiz, 1-2 gün gelir gelmez yarın gidelim diyo bi kendi hayatımıxı yaşayamıyoruz, annesi o kadar beynine sokmuş ki erkek evlat annesine bakar, anneni gelinin ayağına verme gibisinden, eşimde annesini üzmemek adına beni kırıyo. Nedir bu çektiyimiz ya ((

3 sene boyunca bebek için uğraştım. Daha yeni hamileyim. Bebek sorunları düzeltir mantığı bana yanlış geliyor. Aksine çocuk için yazık olacak. Size şiddet uygulayan ve sürekli evde huzursuz bir ortam oluşturan adam emin olun çocuk var diye kendini kontrol etmez. Bizzat babamdan biliyorum. 3 çocuğu olduğu halde 25 yaşında neyse 50 yaşında da o. Bence bir bebek dünyaya getirmeden önce eşinizin psikolojik destek almasını sağlayın. Böyle ortamda bebeğiniz olsa inan o zaman daha çok üzüleceksiniz çocuğum etkileniyor diye. Allah yardımcınız olsun gerçekten üzüldüm sizin adınıza. Inşallah öfke kontrol sorununu aşabilir eşiniz.
Zaten olmuyo ki, Allah böyle aile ortamına niye versinki :( amin bende çıkmaz sokaktayım nasıl ediyim bilmiyorum

Yemin

aynen bende öyle düşünüyorum, anneler yeterş kadar terbiye verememişler, kadına sevgi öyretememişler, bizde de aynı, bütün gün annesindeyiz, 1-2 gün gelir gelmez yarın gidelim diyo bi kendi hayatımıxı yaşayamıyoruz, annesi o kadar beynine sokmuş ki erkek evlat annesine bakar, anneni gelinin ayağına verme gibisinden, eşimde annesini üzmemek adına beni kırıyo. Nedir bu çektiyimiz ya ((
Al benden de okadar ya nasıl beyinlerine işlediyseler onu üzmemek için beni üzüuo resmen artık evlendik ne senin ailen ne benim ailem artık biz aile olduk diyorum gündüz görüyo akşam yeşefonla arıyo zor geçiniyoruz dün akşam anası diyoki telefon farutamı ödesene sinir oldum ya

Canım bence ilk önce evliliğini rayına oturt sonra bebiş düşünün derim ben. Böyle sinirli bir ortamda o bebiş nasıl büyür onu düşünmelisin. Boşanmak dünyanın sonu değil. Benim de ikinci evliliğim. ilk evliliğim olmadı yürümedi ve bitti. Allahıma çok şükür şimdi mutlu ve huzurluyum. herşeyden önce huzur çok önemli. Bırak herkes ne düşünürse düşünsün bu senin hayatın. Sen etraftakileri memnun etmek için, onlar adına yaşamak için gelmedin dünyaya. Ve bir çocuk evliliği asla rayına sokmaz ya da kurtarmaz bunu unutma
Cok doğru diyorsunuz ama böyle durumda nasıl birbirmiZi seviyoruz amlamıyorum, ona karşı sinirin geçince her şeyi unutuyorum, kavgadan sonra sinirlenip annemlere dinlenmeye gidiyorum, her saat arıyıcak sensiz yapamıyorum falan filan beni seviyo onuda biliyorum, kaç sene uğraştı beni etkilemek için, evlenince deyerden düştük, keşke hep nişanlı kalsakmışız, ne bilyim ya onsuz da duramamki ben((

Kadına sevgi değil anneye sevgi yi öğretmişler. Geçen annem hiç gezemedi diyip gözleri doldu şok oldum kendinş öyle acındırmış ki oğluna babasına düşman yetişyirmiş halbuki annesi hergün biryerde

Cok doğru diyorsunuz ama böyle durumda nasıl birbirmiZi seviyoruz amlamıyorum, ona karşı sinirin geçince her şeyi unutuyorum, kavgadan sonra sinirlenip annemlere dinlenmeye gidiyorum, her saat arıyıcak sensiz yapamıyorum falan filan beni seviyo onuda biliyorum, kaç sene uğraştı beni etkilemek için, evlenince deyerden düştük, keşke hep nişanlı kalsakmışız, ne bilyim ya onsuz da duramamki ben((
Benimkide öylr küsünce saatlerce yalvarır ona kızgınken bile sarılmak istiyorum ama kendimi tutuyorum

Al benden de okadar ya nasıl beyinlerine işlediyseler onu üzmemek için beni üzüuo resmen artık evlendik ne senin ailen ne benim ailem artık biz aile olduk diyorum gündüz görüyo akşam yeşefonla arıyo zor geçiniyoruz dün akşam anası diyoki telefon farutamı ödesene sinir oldum ya
Ya aynısı bizde, bi artık ayrı bir aileyi diyorum, çoçuğumuz olucak büyücek silemiz, yok diyo biz annemlerle bir aileyiz delirtiyo beni, annesini sevmesi iyi bişey deyimiyırumda ana kuzusu resmen ya, sanki büyü yaptılar bize, nasıl bişiy bu

Ya aynısı bizde, bi artık ayrı bir aileyi diyorum, çoçuğumuz olucak büyücek silemiz, yok diyo biz annemlerle bir aileyiz delirtiyo beni, annesini sevmesi iyi bişey deyimiyırumda ana kuzusu resmen ya, sanki büyü yaptılar bize, nasıl bişiy bu
Bende aynı şeyi düşünüyotum nışanlıyken hep ben hep ben annesi nişr isterdi benle buluşacak diyr dediğini yapmazdı şimdi sözünden çıkmıyo anasının annrsidr böylr dua kiyaplatıyla falan çok uğraşır artık allahından bulsun

Ben sinirli deyilim kesin, onun her istediyini yapıyorum coraplarını bile eyikip giydiriyorum, ama işte sinirlenince uçuyo her şey. Bizim kavgamız hep tek taraflı o bağırıp çağırır bende sessiz sakin beklyorum. Ağzına geleni söyler bana, kulaklarımı tutuyorumki duymiyim. Bende böyle nereye kadar gidecek diye düşünüyorum(( sen de hamilesin boş ber oynasın, bende kendimi düşünmedm bebeyim tutunamadı((
çoraplarını bile eğilip mi giydiriyorsun. yanlış yapıyorsun . hata sende. çok iyi , sessiz biri olsanda . onun sinirlerini zıplatmasan da önünde eğilmişsin . daha ne olsun. ezer seni . yanlış yapıyorsun

Madem evlendirmesinlrt ya anlamıyorum bu kadınları bizdrmi böylr olacaz acaba

Zaten olmuyo ki, Allah böyle aile ortamına niye versinki :KK43: amin bende çıkmaz sokaktayım nasıl ediyim bilmiyorum
Belki de bu sınav eşinizin sınavı. Kendinizi üzmeyin olur mu? Hem çocuk olmuyor stresi hem de evlilikteki huzursuzluk sizi yiyip bitirir. Eşinizi ikna edebilirseniz mutlaka psikolojik tedavi aldırın. Öfke kontrol bozukluğu gerçekten zor.

Back
X