Merhaba her kese. Ben 1 yıl 4 aydır evliyim kızlar, bebeyim olmuyor. Evliliyim mutsuz. Adlında eşimle birbirmizi sevip evlendik, eşim beni 10 yaşından beri seviyo. Yinede seviyo bende çık seviyorum. Ama eşim çok sinirli, bi kaç gün iyi oluyoruz mutlu oluyorm, bi bakıyorum yine boş bişeye sinirleniyo bağıro çağırıyo sanki herşeyin sorumlusu benmişim gibi, kırıp döküyo, el kaldırdığı bile oluyo, oturup ağlıyorum, bi kaç dak sonra kendine geliyo, gelip yalvaryakar özür diliyo, yalnış yaptım biliyorum elimde deyil diyo. Her defasında affet affet nereye kadar

boşanma haddine kadar geldim ama gidemiyorum işte, ailem duruyo gözümün önünde onların başını eymek istemiyorum, beni mutlu zann ediyolar, boşanmiş kadına iyi bakmıyolar buralarda. Aslında çok severim eşimi oda beni seviyo, bensiz biley yapamaz ölür o, ama sinirlenince beni bile görmüyo. Mesela bugun folekul takibim vardı, hasta çok olduğu için giremiyoduk ultrasona, bi kaç kişi beklemeden girdi diye bu sinirlendi, tutdu kolumdan gidelim işim gücüm var dedi, bağırdı çağırdı, sanki benim suçum her şey. Kendine geldiyinde 1 ton laf anlatıyorum, benim hamile kalmak için sinirlerimin iyi olması lazım hiç olmazsa 1 ay beni iyi yaşat sakin ol benim de beynim sinirlerim sakin olsun, tmm diyo ama yok uçdu gitdi dediklerim. Bi defa boş gebelik geçirdm, aslında her şey normalken 9cu haftamda kan geldi doktor içi boş dedi kesenin, diyorumki bak Allah aldı bebegimizi, böyle bağırıb çağıran sinirli babaya neden bebek versinki, anlıyo ama siniri gelince hepsi uçuyo. Çok mutsuzum, beneyimiz olunca belki düzelir diyorum ama rabbim vermiyo. Benim de sinirlerim çok bozuldu, eskiden çok mutluydum ben, şimdi çok mutsuzum, sürekli ağlamaktan kavgadan, onun sinirinden bıktım. Bakıyorum mutlu çiftlere, neden biz böyle olamıyoruk diyorum cvbını bulamıyorum. Mutlu olduğum günler de oluyo, ama mutlaka eşim sinirlenmeye bişiy buluyo, burnumdan geliyo her şey. Ne ediyim ne yapiyim bilmiyorum, kinseye söyleyemiyorum derdimi içimde boğuşuyorum ancak, çok mutsuzum kızlar