• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum destek olun bana

Bende aynı şeyi düşünüyotum nışanlıyken hep ben hep ben annesi nişr isterdi benle buluşacak diyr dediğini yapmazdı şimdi sözünden çıkmıyo anasının annrsidr böylr dua kiyaplatıyla falan çok uğraşır artık allahından bulsun
Aminn, bizimki bilmez ama beynine soktuğunu biliyorum, hipnozlanmış gibi, sizin bebeginiz varmi?

Çok üzgünüm, bizde de öyle. Doğru sinirliydi sevgiliyken ama bu kadarını bilmiyordum, bende deyişir dedim daha kötüsü oldu. Doktora da gidiyoruz bişiyiniz yok diyo, sakin olmaya çalışın diyo ama nerdee hep kavga hep gürültü. Bi yere çıktığımızda mesela alış verişe gitdik, bi elbiseye 5dak fazla baktım, esdi gürledi kollarımı morarttı, 5 dak sonra yalvarıyo hadi gidip alış verişini yapalım, o zaman da ben istemiyorum ağlatıyo sonrada özür dile, sakinleşdikten sonra her dediyimi yapıyo normalde sevmediyi kıyafetleri al desem alar, bu kadar sinir neden anlamıyorum, her şeyimiz var çok şükür nbu siniri nerde aldı bilmiyorum
bu ne saçma sapan bi adam yahu. hasta . kollarını morartıyor . sonra yalvarıyor. bi yerden başla ve dur de ...gidişatınız hiç iyi değil

Zaten olmuyo ki, Allah böyle aile ortamına niye versinki :KK43: amin bende çıkmaz sokaktayım nasıl ediyim bilmiyorum
daha yeni evlisin. hemen bebek olmayabilir. hiç olmayacak değil ki . umutsuz olma.
ama önce eşinin değişmesi lazım. böyle bi evliliğin içine bebek istemek doğru değil. bebek olunca düzelir düşüncesi çok yanlış . çok.

Madem evlendirmesinlrt ya anlamıyorum bu kadınları bizdrmi böylr olacaz acaba
Aynen, böyle her gün gelin gelin diye tutduracaqdınsa neden aldınız evi oğlunuza, bizim kendi evimiz var, hiç böyle ağız tadıyla oturanadık hergün her hafta sonu gitmek gerek, diyorum hergün çalışıyosun bari hafta sonu gezelim bi yere gidelim, yok annemlere gidelim. Orada gidince Allahım her gün misafir mi olur ya evde, çalışmaktan geceler kocama yanaşamıyorum düşün

Aminn, bizimki bilmez ama beynine soktuğunu biliyorum, hipnozlanmış gibi, sizin bebeginiz varmi?
1.5 aylık hamileyim 3 sylıkda evliyim evlendik 2.gün anasının evinr gittik atamızda 20dkka msafe var daha şimdiden doğmayan çocuğuma vereceği eğitimi konuşuyo çıldırcam.ama çok zeki kadın oğlunun yanında bana asla köyü davranmıyo

Aynen, böyle her gün gelin gelin diye tutduracaqdınsa neden aldınız evi oğlunuza, bizim kendi evimiz var, hiç böyle ağız tadıyla oturanadık hergün her hafta sonu gitmek gerek, diyorum hergün çalışıyosun bari hafta sonu gezelim bi yere gidelim, yok annemlere gidelim. Orada gidince Allahım her gün misafir mi olur ya evde, çalışmaktan geceler kocama yanaşamıyorum düşün
Ya hepsi aynı biz hergün anamıza gitmek istiyomuyu ya bizdr biraz uzakta oyutuyoruz ama çok değil arabayla 10dakka inanırmısın ramazanda geldi kalmaya 3 aylık evliyim rşim vardiyrli çalışıyo yakınlaşamadık sinirlendim tabi eşimin umrunda değil anası ya. Valla ben yeti gelince lafımı diuorum beni böylr kabul etsinler

çoraplarını bile eğilip mi giydiriyorsun. yanlış yapıyorsun . hata sende. çok iyi , sessiz biri olsanda . onun sinirlerini zıplatmasan da önünde eğilmişsin . daha ne olsun. ezer seni . yanlış yapıyorsun
Onun için uğraştığımı görsün iyi bi eş olmak istedim, aslında bir iki anlıyo sinirlenince yok borcummuş, ben erkeyim bana olur diye tavırlar. İnanın böyle adamla nasıl olduda ben evlendm ben bilmiyorum, ben hiç böyle bi karakterde biini hiç sevmezdm, ama şuan içindeyim, nasıl kurtulayım bilmiyorum. Eskiden çok güçlüydüm hep mücadike ederdm şimde ezik gibi kaldığıma inanamıyorum gücüm yetmiyo

1.5 aylık hamileyim 3 sylıkda evliyim evlendik 2.gün anasının evinr gittik atamızda 20dkka msafe var daha şimdiden doğmayan çocuğuma vereceği eğitimi konuşuyo çıldırcam.ama çok zeki kadın oğlunun yanında bana asla köyü davranmıyo
Allah sağsalim kucağına slmak nasip etsin, boş ver işte hamilesin sakin ol, napalım artık kaderimiz

Onun için uğraştığımı görsün iyi bi eş olmak istedim, aslında bir iki anlıyo sinirlenince yok borcummuş, ben erkeyim bana olur diye tavırlar. İnanın böyle adamla nasıl olduda ben evlendm ben bilmiyorum, ben hiç böyle bi karakterde biini hiç sevmezdm, ama şuan içindeyim, nasıl kurtulayım bilmiyorum. Eskiden çok güçlüydüm hep mücadike ederdm şimde ezik gibi kaldığıma inanamıyorum gücüm yetmiyo
hayır eskiden çok güçlüydün çünkü şimdiki gibi seni ezen bi erkek yoktu hayatında
şimdi ise kendini ezik hissettiren , kollarını sıkıp morartan bi erkek var hayatında. seni aşağılıyor . bağırıp hastanelerde rezil olmanı sağlıyor .
daha da kötü olmandan endişe ediyorum arkadaşım.
bu erkekler insanı yerden yere sürükler psikolojik anlamda. yanlış bi adam ile evlenmişsin sanki

eğer bi yerde restini çekmezsen ve hep böyle üzerine titrersen yakında pilin biter.

hep annesini seven sayan saygi duyan karisina da oyle olur derlerdi demekki yalnis bi deyimmis. Sizler icin gercekten üzüldüm benimde esimle kavgalarm oluyor tabi bir bucuk senedir evliyim ilk zamanlar daha cok oliyordu ama suan iyiyz ckk şükür evlilik oturana kdr zaman aliyor bir evde yasamaya alismak sorumluk almak bazi erkeklere belki zor geliyordur sabir edin ama evliliginiz eger kötü gidiyorsa da sakin cocuk yapmayin cocuk evlilige iyi geliyor dusunmeyin tam tersi o çocuğa da yazik oluyor. Kocalariniza oyle bi davraninki gerekirse acindirin kendinizi annesini savunacagina sizi savunur

Cok doğru diyorsunuz ama böyle durumda nasıl birbirmiZi seviyoruz amlamıyorum, ona karşı sinirin geçince her şeyi unutuyorum, kavgadan sonra sinirlenip annemlere dinlenmeye gidiyorum, her saat arıyıcak sensiz yapamıyorum falan filan beni seviyo onuda biliyorum, kaç sene uğraştı beni etkilemek için, evlenince deyerden düştük, keşke hep nişanlı kalsakmışız, ne bilyim ya onsuz da duramamki ben((
bence bebek işini askıya al derim şimdilik. öyle zannediyorsun canım ama tavrını koymalısın eşine. Oh ne ala hayat yaşamamalı. istediğinde kızacak, bağıracak istediğinde gelip özür dileyecek. bu şekilde olmaz. sen kendini yıprattığınla kalırsın canım

hayır eskiden çok güçlüydün çünkü şimdiki gibi seni ezen bi erkek yoktu hayatında
şimdi ise kendini ezik hissettiren , kollarını sıkıp morartan bi erkek var hayatında. seni aşağılıyor . bağırıp hastanelerde rezil olmanı sağlıyor .
daha da kötü olmandan endişe ediyorum arkadaşım.
bu erkekler insanı yerden yere sürükler psikolojik anlamda. yanlış bi adam ile evlenmişsin sanki

eğer bi yerde restini çekmezsen ve hep böyle üzerine titrersen yakında pilin biter.
Aynen dediyin gibi hiss etdiriyo baxen, ben böyle şeyler hiç görmedm, babam anneme hala bişi isterken rica etsem diyo, hiç kavga gürültü duymadm evimizde, kendisinin anası babası da öyle hiç kavga etmezler, bu böyle davranışı nerde gördü bilmiyorum, yapdıklarından çok pişman oluyo sonradan, yalvarıyo affet senden başkası bana tahammül etmez diyo, 1 hafta her şey güzel bi baktık sinirlendi birden...pilim zaten bitmek üzere arkadaşım

bence bebek işini askıya al derim şimdilik. öyle zannediyorsun canım ama tavrını koymalısın eşine. Oh ne ala hayat yaşamamalı. istediğinde kızacak, bağıracak istediğinde gelip özür dileyecek. bu şekilde olmaz. sen kendini yıprattığınla kalırsın canım
Ben bebegi çok istiyorum, aslında evliliyimi kurtarsın diye deyil kendim için, hayatıma reng katsın mutlu etsin beni, onunla uğraşiyim unutim her şeyi, belki o zaman depresyondan çıkarım. Bi ara iş aradım, iş de yerin dibine girdi yok ki yok, 2 universite bitirdm evde oturuyorum, iş olsa sbh çıkar akşam karşılaşırdık yorulub yatardık kavga olmazdı.. Ne bileyim işte bi şekilde kafamı karıştırmaya çalışıyorum

Ben bebegi çok istiyorum, aslında evliliyimi kurtarsın diye deyil kendim için, hayatıma reng katsın mutlu etsin beni, onunla uğraşiyim unutim her şeyi, belki o zaman depresyondan çıkarım. Bi ara iş aradım, iş de yerin dibine girdi yok ki yok, 2 universite bitirdm evde oturuyorum, iş olsa sbh çıkar akşam karşılaşırdık yorulub yatardık kavga olmazdı.. Ne bileyim işte bi şekilde kafamı karıştırmaya çalışıyorum
kpss ye hazırlan . madem 2 üniversite bitirdin üstesinden gelirsin. iş yoksa kpss var.
aynı şeyi yaşadım. iş aradım bulamadım. kpss ye hazırlandım ve atandım . bebek işini askıya alabilirsin bi süre. eşin de belki değişir .

Canım çocuk olmuyorsa bunda bir hayır ara bence belki olsa ilerde ayrılıp daha mutsuz olma durumun var bence annen ve babanla konuş durumu böyle böyle sıkıntım var de yada kız kardeşin ablan yokmu sana en iyi gelicek olan ailen yardım istemen ama kesinlikle eşinin tedavi görmesi lazım öfke kontrol ilgili o ileride şizofren kadar ilerleyebilir die dusunuorum çocuk yokken karar vermen hersey icin daha iyi olur çocuğun olsa tek başına ugrasmak zorunda kalabilirsin ve hamileyken insan daha bir hassas olur o yüzden bence ailen konuş onlar sana bir yol göstersin allah yardimcin olsun çok üzüldüm ama sıkma canini hersey olcagina varıo zaten

Back
X