• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum,eşim çok kaba bir insan

ailem bana destek sağolsunlar arkamdalar,içimden bir ses neyi varsa ver ve kurtul bu adamdan diyor.bilemiyorum

Evet kurtulun bu adamdan!
Cicim ayları yaşamanız gerekirken,balayının tadı daha damağınızda olması gerekirken yaşadıklarınıza bakın!
Yol yakınken kendinizi daha fazla ezdirmeyin!
Bu adamı eş yapmaya devam ederek yaptıklarının haklı olduğunu sanmasına izin vermeyin!!!!

Sen 2 seçenekte de ölme riskin var

Yanında yattıgın adama güvenmeden tedirgin uyuyacağına eğer gücün varsa cesaretin varsa ve eminsen

Ondan ayrıl ve kurtul

ben evlilikte herşey ortak dedim hak hukuk bu dedim,öyle şey olmaz dedi,ertesi günde yalakalıl yapmaya başladı,belkide bir amacı vardır,ne düşünüyor ne planlıyor allah bilir,zaten ne yaşarsak iyi yada kötü herşeyi ailesine bildiriyor,ben okumuş etmiş bir insanım nasıl böyle bir hata yaptım bu adamı nasıl tanıymadım,o kadar isteyen vardı ki nişanlıyken dönebilirdim,şimdi benim yaşadıklarım ailesini dinlemeyenlere ders olsun,annenizi dinleyin olmaz diyorsa muhakkak bir bildiği ve gördüğü vardır.

aileni arkana alarak hareket et sakın tek başına savaşma
allah yardımcın olsun
hakkında en hayırlısı olsun
çocuğunun olmaması çok iyi olmuş....

bu tip erkeklerden nefret ediyorum resmen:113: ne masraf yaptıysa yaptı sizde çalışıyorsunuz sonuçta sizinde o eve harcamanız oluyor evlilikte bu tarz şeylerin konuşulması çok seviyesizce...hiçbir anne evlatının kötü olmasını istemez ama işte aşk da kör ediyor sonrada evlenince böyle açılıyor...en yakın zamanda bir avukata gidin sonrada savcılığa...''böyle tehditler alıyorum eğer başıma bişey gelirse sebebi o dur'' sakın altınlarınızı falanda o aç gözlü adama vermeyin...bunca zaman kahrını çekiyorsunuz...dinimizdede hukuktada o altınlar kadınındır..böyle yaparak kendilerini adam sanıyorlar ama hayvandan farkı yok bu tiplerin biraz ağır oldu kusura bakmayın

Bu adamın psikolojisi bozulmuş. Normal biri değil. Bunu söylemek kolay olmayabilir ama böyle bir evliliği sürdürmezdim.

daha 5 aylık evliyken ve severek evlenmişken agzından öldürürüm kelimesi çıkan bi erkekten eş olmaz bence.ailenle otur konus ve bu beladan bi an önce kurtul.allah yardımcın olsun inş canım.

bir an once kurtulmaya bak. once bi avukatla gorus.o yapman gerekenleri sana soyler.
ne demek takilarini bana ver vermezsen oldururum! hicbirsey yapamamz.catir catir da alirsin mahkeme karariyla!bu adamdan kurtulmanin yaninda maddiyat senin icin ne kadar onemli kalir bilemem ama eger ona zirnik koklatmam dersen istedigin herseyi alirsin!

o evde geçirdiğiniz her an bi vakit kaybıdır,buraya konu açıp sıkıntınızı paylaşmanız bile vakit kaybıdır.derhal toparlanın ve bu kabusun içinden çıkın.sizi bugün ölümle tehdit eden adam yarın bunu uygulamamak için bir neden göremez.allah yardımcınız olsun...

işyerimde çok zor zamanlar yaşamaktan ve herkesin bana kötü gözel dul gözüyle bakmalarından,eleştirmelerinden çok korkuyorum.altın umurumda değil alsın hepsinin yeter ki bende uzak dursun zarar vermesin bana.

işyerimde çok zor zamanlar yaşamaktan ve herkesin bana kötü gözel dul gözüyle bakmalarından,eleştirmelerinden çok korkuyorum.altın umurumda değil alsın hepsinin yeter ki bende uzak dursun zarar vermesin bana.

Bu mantıkla hareket edersen kaybedersin. :44: Dul gözüyle bakılacak diye bu adamla psikolojini bozmaya değer mi?
Açıkçası kimsenin derdi ne olursa olsun çekilmez.
Yol yakınken bitirmeye bak. :19:

ayy canım çok üzüldüm annene syledin mi bu olanları...eğer söylemediysen lütfen hemen şimdi söyle...dul olmakta neymiş geç bunları senin can sağlığın önemli....

Canım bilmiyorum yani...En son ne zaman huzurla başını yastığa koydun, ne zaman yüzün güldü?Ayrıca etrafımda boşanmış insanlara öyle bakan kimse yok ki ben küçük bir şehirde çalışıyorum.Tam tersi boşandı da kurtuldu helal olsun, medeni cesareti yüksekmiş diyorlar.Kötü düşünen insanlardavarsa kendi kızının başına aynısı gelse ne yapardı acaba bu dünyada kimse büyük konuşmamalı allah onlarada verir bir dert.
Ayrıca sen başkalarına aldırma ...Sen bu dertleri çekerken yanında bu insanlar mı var?Ekmeğini mi suyunu mu veriyorlar?Sen olsan iş yerinde boşanmış bir arkadaşını kötü biri olarak değerlendirir misin?Boş ver o yüzden.Sen kendi kararına bak

ailem bana destek sağolsunlar arkamdalar,içimden bir ses neyi varsa ver ve kurtul bu adamdan diyor.bilemiyorum

içindeki sesi dinle bencede..
ama düğündeki takılar senindir unutma.. bence vermemelisin.. ayrıca neden veresin yani..
sana ait olanları al ve kurtul ondan..
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım..

evet arkadasin dedigi gibi bu dusunceye yogunlasirsan kaybedersin!

ne yani seni oldurmekle tehtid eden, kaba davranan paraci acgoz kompleksli
bir erkegi basinda koca diye bekletirken
D U L'lardan dahami guvende oldugunu dahami rahat oldugunu dusunuyorsun?
arkanda ailen var ve isin gucun var
kim sana ne yapabilir? 'ki ailesi olmayan isi gucu olmadan bosanan kadinlar bile
aslan gibi ayakta kalirken ustelik..

Dul mul diye birşey yok,hiç korkma.Artık herkes daha bilinçli,boşanmalar arttı,kimse boşananları yadırgamıyor.Hem sana dul demesinden korktuğun o insanlar,sen evli kalıp belaya boğulunca sadece uzaktan vah vah diyecekler.Hangi biri senin yanında olup destek olacak,seni koruyacak sanıyorsun ?
Kimse için,özellikle de eşin için hayatını zehir etme.Yol yakınken,en önemlisi çoluk çocuk olmadan ayrılmaya bak.
Anlattıklarına bakılırsa bu adamın bütün dayılığı sana.Allah bilir başkası höt dese siner.Öldürmek o kadar kolay mı bakalım ? Kaş kişiyi öldürmüş bugüne kadar tövbe tövbe.Sen doğru yoldan gidip ailenle birlikte ve hukuk yoluyla mücadeleye girersen fazla yara almadan kurtulursun.

yol yakinken bebek yokken ayril diyecam ama nekadar dogru bilmiyorum. acikcasi ben bu davranislari hazmedemezdim.Allah yardimcin olsun

şimdi ben bir noktayı kavrayamadım kusura bakma,ölü olmak dul olmaktan daha mı iyi demek istiyorsun?

işyerindekilere medeni durumunu neden bildirmek zorundaki, ayrıca kime ne bu devirde

Back
X