çok mutsuzum hayatıma yön veremiyorum ,hep pişmanlık

pifidik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
50
0
0
Bartın
evliydim.. bana neredeyse kara sevdayla bağlı biriyle babamın ısrarıyla evlendim.. başkasını seviyordum.. oda beni.. onunla ailevi sorunlarımız vardı sülalelerimiz neredeyse düşmandı.. türk filmlerindeki gibi hani.. evlendiğim insana "asla senin karın olmayacagım beni zorlama babam beni zorluyo sen bırak beni istemiyorum de " dedim. bırakmadı beni. seviyorum dedi. evlendim.. ama karısı olmadım. elimi dahi tutturmadım.. hala onu seviyordum.. bırak gel dedi.. 3 ay evli kaldım. gerçek evlilik olmadan. ayrıldım.. sevdiğim insanla beraberim. 2007den bu yana beraberiz. ben 2009da evlendim 3 ay evli kaldım. beni istemeyen ailesi şimdide evlenip ayrıldı asla diyolar. belkide haklılar. önümüzü göremiyoruz. çok seviyoruz.. ama sonunu göremiyoruz sevgilim ailesinin yanında bana mesaj dahi yazamıyor korkuyor onlardan. annesinin üzülmesine kıyamıyor. ben ne yapcam. bi insan neyi çok isterse o olmuyor. ben evlenip yuva kurmak mutlu olmak istedim hep. olamadım. şu anda 24 yaşındayım ve okuyorum. öğretmen olacağım. ve ben çok mutusuzum..

benimle aynı yastasın bende öğretmenim ..
bence diğer eşinden boşanıp önce öğretmen olmaya bakmalısın..yasın çok genç

parlak bi geleceğin olablır..geçmişin kırıntılarından kurtulmalısın..
hı bide sonuçta baban seni silah zoruyla vermedi yaa.bence sende belki severım umuduyla tamam dedin...

benimle aynı yastasın bende öğretmenim ..
bence diğer eşinden boşanıp önce öğretmen olmaya bakmalısın..yasın çok genç

parlak bi geleceğin olablır..geçmişin kırıntılarından kurtulmalısın..
hı bide sonuçta baban seni silah zoruyla vermedi yaa.bence sende belki severım umuduyla tamam dedin...
nasıl bir psikolojiyldı o bılmıyorum ınan.. ben asla onun karısı olmayacagımı bılıyordum. babama ceza vermek ıstedım. boşanıyımda gorsun dıye dusundum. kendıme ettıklerım aklıma gelmedı hıc. ben evcimen bir insanım. yuvam olsun istiyorum. tamam işimde olsun ama.. bılmıyorum ya. erkek arkadasımla beraberız evet ama nereye kadar aılesını nasıl ıkna ederiz. dun yanlarındaydı. kadın evlendı o benim oglum onamı kaldı demıs. ne yapıcaz bız bılmıyorum. ben onunla evlenip mutlu olmak ıstıyorum:5:

çok kötü bir durum benim ailemde senin gibi.:( sevdiğim kişiyi istemiyorlar kendi istedikleriyle evlendirmek istiyorlar

kendi ailem olsa sorun bi nebze iyi. ikna ederim belki. ama sorun onun ailesi. annesi ne bu dunyada ne dıger dunyada hakkımı helal etmem dıyomus. ben öcüyüm sanki.

evlendiysen ne olmus yani hem oda seviyosa oğlunun mutluluğunu sonuçta ama düşünmüyolar

2. üyelik mi?
Yani varya sırf eğlence olsun diye mi açılıyor yada uyduruluyor şu konular..

o da olabilir, forumda tanınan bir kişi olduğundan ikinci üyelikle konu açmış da olabilir.:34:

Özel bir durumu varsa ikinci üyelikle konu açmak istiyorsa öncelikle yönetimden izin alması gerekiyor.Haber vermeden tesbit edilen 2. üyelikler malesef ceza alıyor,izin verilmiyor.

evliydim.. bana neredeyse kara sevdayla bağlı biriyle babamın ısrarıyla evlendim.. başkasını seviyordum.. oda beni.. onunla ailevi sorunlarımız vardı sülalelerimiz neredeyse düşmandı.. türk filmlerindeki gibi hani.. evlendiğim insana "asla senin karın olmayacagım beni zorlama babam beni zorluyo sen bırak beni istemiyorum de " dedim. bırakmadı beni. seviyorum dedi. evlendim.. ama karısı olmadım. elimi dahi tutturmadım.. hala onu seviyordum.. bırak gel dedi.. 3 ay evli kaldım. gerçek evlilik olmadan. ayrıldım.. sevdiğim insanla beraberim. 2007den bu yana beraberiz. ben 2009da evlendim 3 ay evli kaldım. beni istemeyen ailesi şimdide evlenip ayrıldı asla diyolar. belkide haklılar. önümüzü göremiyoruz. çok seviyoruz.. ama sonunu göremiyoruz sevgilim ailesinin yanında bana mesaj dahi yazamıyor korkuyor onlardan. annesinin üzülmesine kıyamıyor. ben ne yapcam. bi insan neyi çok isterse o olmuyor. ben evlenip yuva kurmak mutlu olmak istedim hep. olamadım. şu anda 24 yaşındayım ve okuyorum. öğretmen olacağım. ve ben çok mutusuzum..

canım bak sen her şeyi göze alıp onun için ne büyük fedakarlıklar yapmışsın bence seviyorsa O da yapabilmeli o kadarını kimse annesinden ailesinden geçemez bu bi yana ama sevdiği içinde gözünü karartabilmeli yeri geldiğinde kabul ettirebilmeli bu gerçeği çevresine eğer bunu yapamıyorsa sana sıkı sarılmıyor demektir ki zaten bi tarafın çabasıyla da yürümez ilişki al karşına konuş yaptıklarını ve beklentilerini güzelce anlat O'na Sen kadar cesur olamayacaksa da bakma arkana geleceğini kur umut yok kader var nasılsa bir yuvan olur er geç her şeyde bir hayır vardır bi şeyin üstüne ne kadar çok gidersen afedersin o kadar çok ....u çıkar Allah yardımcın olsun....

eger onunla evlenırsen annesıne kıyamayan o adam sana kıyıcak. evlenınce annesı huzursuzluk cıkarıcak, size karısıcak, fizanda bıle olsa arayıp oğlunu fişeklicek. sana etmedıgı kalmıcak. oğluda anası uzulmesın dıye senı uzucek hatta belkı senden ayrılıcak. bu sefer tam anlamıyla evlenıp boşanmıs bı kadın olucaksın. insan sadece kocasıyla degıl onun aılesıyle de evlenıo. bu lafı unutma. aılesınınde senı ıstedıgı sevdiği bı adamla evlen. o aileden sana ekmek cıkmaz

konu sahibi ikinci üyelikten uçmuş
konusuna cevap veremeyeceğine göre
konu kapansa daha iyi olmaz mı acep:26:

yeni yılda radikal bir karar alınıp 2.üyeliklerde iki üyelik de ifşa edilse ne kadar güzel olur ama değil mi?
bu bahane ile bir de öneri sunmuş olayım bari

nasıl bir psikolojiyldı o bılmıyorum ınan.. ben asla onun karısı olmayacagımı bılıyordum. babama ceza vermek ıstedım. boşanıyımda gorsun dıye dusundum. kendıme ettıklerım aklıma gelmedı hıc. ben evcimen bir insanım. yuvam olsun istiyorum. tamam işimde olsun ama.. bılmıyorum ya. erkek arkadasımla beraberız evet ama nereye kadar aılesını nasıl ıkna ederiz. dun yanlarındaydı. kadın evlendı o benim oglum onamı kaldı demıs. ne yapıcaz bız bılmıyorum. ben onunla evlenip mutlu olmak ıstıyorum:5:

ah tatlım babana ceza vermek istemişsin ya hani keske aşık oluğun adamla kafanıza göre evlenip ceza verseydin bu kadar karışmazdı durumlar ama hersey olcağına varır zamanla düzelir ama sabırlı ol allah yardmcın olsun

Back
X