çok mutsuzum içim sıkılıyor

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
27
kızlar merhaba benim ki dert değil aslında ama gecenin bu saatinde kimseyle konuşamadığım için buraya yazma gereği duyuyorum...bu yıl ygs-lys sınavlarına girdim şimdide sonuçların açıklanmasını bekliyorum 18 temmuzda...ama çok korkuyorum sonuç beklediğim gibi gelmezse diye.sürekli aklımda bu var inanın hiç huzur vermiyor:(.şu sıralar diyet yapmaya çalışıyorum ama o da olmuyor saatlerce uğraşıyorum pilates yapıyorum yüryüşe gidiyorum ama ani bir şekilde bir anda kendimi yemeğe veriyorum doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli korku hali ve huzursuzluk var içimde..sevdiğim insanlarada kötü davranmaya başladım annemi tersliyorum ama istemiyorum böyle yapmayı şu an aklıma geldi çok üzgünüm:( bütün gün vaktim bomboş geçiyor gibi spor yapıyorum pilates yapıyorum dizi izliyorum ve akşam olmuş oluyor.kendimi çok kötü hissediyorum zaman hiç anlamadığım biçimde çok hızlı geçiyor..ve de aşırı derecede endişeliyim kızlar birine bişey olacak diye ödüm kopuyor bir dönem bunu düşünmekten uyuyamamıştım ve sürekli geceleri olurdu bu gündüzler normal gecelerim kabus gibiydi sürekli dua ederdim..şimdide aynı durumdayım yine gecenin bir saatinde balkonda tek başıma panik halindeyim.şu anda babam biraz rahatsız ve kalk hasthaneye gidelim dememe rağmen gitmiyor..bende büyük ihtimal sabaha kadar uyumam:( bu sadece biri hastalandığı zaman geçerli olan bir durum değil ortada hiç bişey yokken de ortaya çıkabiliyor..bilmiyorum kızlar hayatım çok karışık yazamadığım bir sürü şey var hayat neden böyle bu kadar zor bunu sorguluyorum sürekli günah olacak belki ama dua bile etmiyorum artık:(..niye böyle oldum bilmiyorum hayat sanki birilerine karşı hep torpil geçiyorda bazıları hep mutsuz olacak bu kısırdöngü hep böyle sürüp gidecek sanki..neyse çok uzun ve karışık oldu aynı aklım gibi.birde babam için dua ederseniz sevinirim:(.ben aşırı panik haldeyim.herşey için hayırlısı diyorum ama hiç öyle olmuyor kızlar..herşeyden önce ruh sağlığı ve huzur önemli bunu yeni anladım..

İşe girin kafe veya mağaza hem kafanız dağılır hem yorgunluktan düşünecek vakit kalmaz hem iletişim kurmayı hayatı öğrenirsiniz hem para kazanmayı harcamayı,ihtiyacınız olup olmaması önemli değil hayat stajı gibi düşünün , şimdi yapmazsanız ilerde çok zorluk çekersiniz hazır boş boş oturuyoken deneyin kendinizi

İşe girin kafe veya mağaza hem kafanız dağılır hem yorgunluktan düşünecek vakit kalmaz hem iletişim kurmayı hayatı öğrenirsiniz hem para kazanmayı harcamayı,ihtiyacınız olup olmaması önemli değil hayat stajı gibi düşünün , şimdi yapmazsanız ilerde çok zorluk çekersiniz hazır boş boş oturuyoken deneyin kendinizi

uygun bir iş bulamadım hemde ailem çok sıcak bakmadı bende isterim çalışmayı ama.

Anksiyete bozukluğunu tarif etmiş gibisiniz. Bende de aynı sorunlar var. İlaç kullanmıyorum. Telkinle geçirmeye çalışıyorum ama yıllar geçtikçe daha kötü oluyor hissediyorum. Bende de sevdiklerini kaybetme ve hastalık korkusu var. Her hastalık ve kaza haberini okuyunca içim sıkılıyor. Ya bana yada sevdiklerime birşey olursa diye kafayı yiyorum. Ama bu haberleri okumaktan kendimi alamıyorum. Allah yardım etsin bizlere. Acil şifalar diliyorum sizede

Anksiyete bozukluğunu tarif etmiş gibisiniz. Bende de aynı sorunlar var. İlaç kullanmıyorum. Telkinle geçirmeye çalışıyorum ama yıllar geçtikçe daha kötü oluyor hissediyorum. Bende de sevdiklerini kaybetme ve hastalık korkusu var. Her hastalık ve kaza haberini okuyunca içim sıkılıyor. Ya bana yada sevdiklerime birşey olursa diye kafayı yiyorum. Ama bu haberleri okumaktan kendimi alamıyorum. Allah yardım etsin bizlere. Acil şifalar diliyorum sizede

aynen öyle şu an sabaha kadar ayakta olucam ve herkes uyudu benden başka...teşekkür ederim.

kızlar merhaba benim ki dert değil aslında ama gecenin bu saatinde kimseyle konuşamadığım için buraya yazma gereği duyuyorum...bu yıl ygs-lys sınavlarına girdim şimdide sonuçların açıklanmasını bekliyorum 18 temmuzda...ama çok korkuyorum sonuç beklediğim gibi gelmezse diye.sürekli aklımda bu var inanın hiç huzur vermiyor:KK43:.şu sıralar diyet yapmaya çalışıyorum ama o da olmuyor saatlerce uğraşıyorum pilates yapıyorum yüryüşe gidiyorum ama ani bir şekilde bir anda kendimi yemeğe veriyorum doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli korku hali ve huzursuzluk var içimde..sevdiğim insanlarada kötü davranmaya başladım annemi tersliyorum ama istemiyorum böyle yapmayı şu an aklıma geldi çok üzgünüm:KK43: bütün gün vaktim bomboş geçiyor gibi spor yapıyorum pilates yapıyorum dizi izliyorum ve akşam olmuş oluyor.kendimi çok kötü hissediyorum zaman hiç anlamadığım biçimde çok hızlı geçiyor..ve de aşırı derecede endişeliyim kızlar birine bişey olacak diye ödüm kopuyor bir dönem bunu düşünmekten uyuyamamıştım ve sürekli geceleri olurdu bu gündüzler normal gecelerim kabus gibiydi sürekli dua ederdim..şimdide aynı durumdayım yine gecenin bir saatinde balkonda tek başıma panik halindeyim.şu anda babam biraz rahatsız ve kalk hasthaneye gidelim dememe rağmen gitmiyor..bende büyük ihtimal sabaha kadar uyumam:KK43: bu sadece biri hastalandığı zaman geçerli olan bir durum değil ortada hiç bişey yokken de ortaya çıkabiliyor..bilmiyorum kızlar hayatım çok karışık yazamadığım bir sürü şey var hayat neden böyle bu kadar zor bunu sorguluyorum sürekli günah olacak belki ama dua bile etmiyorum artık:KK43:..niye böyle oldum bilmiyorum hayat sanki birilerine karşı hep torpil geçiyorda bazıları hep mutsuz olacak bu kısırdöngü hep böyle sürüp gidecek sanki..neyse çok uzun ve karışık oldu aynı aklım gibi.birde babam için dua ederseniz sevinirim:KK43:.ben aşırı panik haldeyim.herşey için hayırlısı diyorum ama hiç öyle olmuyor kızlar..herşeyden önce ruh sağlığı ve huzur önemli bunu yeni anladım..
Bence dua etmeyi bırakma maneviyatını azaltır. En azından ruhunu ferahlatmana yardımcı olur bu kadar korku halinde isen mutlaka doktoro görün ama dediğim gibi dualarını da eksik etme. Bir de ygs sonucun nasıldı ona göre az çok şekillenir durumun bu kadar takma kafana biraz dışarı çık geç dolaş

Hayatın monotonlaşmıştır sıkılırsın, mevsim değişikliği de insanı sıkar bazen, bilemiyorum belkide psikolojik çöküş içerisindesindir.

Değişiklik yap hep evde durma birazda dışarıda plan yap gez toz eğlen o zaman kendine gelirsin.

Bence dua etmeyi bırakma maneviyatını azaltır. En azından ruhunu ferahlatmana yardımcı olur bu kadar korku halinde isen mutlaka doktoro görün ama dediğim gibi dualarını da eksik etme. Bir de ygs sonucun nasıldı ona göre az çok şekillenir durumun bu kadar takma kafana biraz dışarı çık geç dolaş

daha öncede olmuştu bu durum duayla atlatmıştım zaten..şu an dip durumdayım zaten hep kötü şeyler yapıyorum..ygs sonucum 50 bindi..

Hayatın monotonlaşmıştır sıkılırsın, mevsim değişikliği de insanı sıkar bazen, bilemiyorum belkide psikolojik çöküş içerisindesindir.

Değişiklik yap hep evde durma birazda dışarıda plan yap gez toz eğlen o zaman kendine gelirsin.

bilmiyorum dışarı çıkıyorum arkadaşlarla ama konu hep sınav..benden beklentisi yüksek bir babam var onu hayal kırıklığına uğratma korkusu da var sanırım

uygun bir iş bulamadım hemde ailem çok sıcak bakmadı bende isterim çalışmayı ama.
Annenle konuş ciddi ciddi al karşına, hiç bir anne çocuğunun mutsuzluğunu istemez , uygun iş derken ne gibi yani cok para yada az iş gibi mi?
Bence ne iş olsa ucundan tutun içiniz açılır.
Lcw kasiyeri bile olabilir aklıma bi o geldi en çok çalışan

Annenle konuş ciddi ciddi al karşına, hiç bir anne çocuğunun mutsuzluğunu istemez , uygun iş derken ne gibi yani cok para yada az iş gibi mi?
Bence ne iş olsa ucundan tutun içiniz açılır.
Lcw kasiyeri bile olabilir aklıma bi o geldi en çok çalışan

evim biraz merkeze uzak ulaşımıda biraz zor çevrede uygun iş yok..mağaza işine sıcak bakmadılar bütün gün yorulursun falan diye..bende çok üstünde durmadım o yüzden

Bence yine öyle yap yine içini ferah tutmaya çalış ygs de fena değil bence iyi bir meslek olur yani dert etmemeye çalış çok.

bakalım nasıl olacak,hangi şehirde olucam,hangi bölüm gelicek,hayatım kendi salaklığım yüzünden ne kadar berbat olabilir,ailem benim bu yaptıklarımı hak edecek ne yaptı,daha ne kadar kötü bir insan olabilirim ve neden böyle kötüyüm...böyle düşünüp duruyorum..

Ne diyeceğim bak şimdi sonuçlar açıklanana kadar dinlen zevk aldığın şeyleri yap müzik dinle kitap oku dizi izle sınava hazırlanırken içinde kalan ne varsa yap. Sonuçlar kötü gelirse bu son değil 1 yıl daha hazırlanırsın kim bilir neler değişir. Sıkma kendini sonuçta olan olmuş ilk seferde kötü geldiyse sorun yok. Sonuçlar açıklanınca bir karar verirsin bana yeter mi bu puan ? Sonrada gerekeni yaparsın. Kilo konusunda da hedefler belirle ve yemeğinden çok kısmana gerek yok kendini aç bırakma. Ana yemeklerde ev yemeklerini düzgünce ye ekmeği kısabilirsin. Ara öğünlerde de karnın acıktı mı fastfood yerine meyve yemeği alışkanlık haline getir. Sporda yapıyormuşsun.
:21::21:

Ne diyeceğim bak şimdi sonuçlar açıklanana kadar dinlen zevk aldığın şeyleri yap müzik dinle kitap oku dizi izle sınava hazırlanırken içinde kalan ne varsa yap. Sonuçlar kötü gelirse bu son değil 1 yıl daha hazırlanırsın kim bilir neler değişir. Sıkma kendini sonuçta olan olmuş ilk seferde kötü geldiyse sorun yok. Sonuçlar açıklanınca bir karar verirsin bana yeter mi bu puan ? Sonrada gerekeni yaparsın. Kilo konusunda da hedefler belirle ve yemeğinden çok kısmana gerek yok kendini aç bırakma. Ana yemeklerde ev yemeklerini düzgünce ye ekmeği kısabilirsin. Ara öğünlerde de karnın acıktı mı fastfood yerine meyve yemeği alışkanlık haline getir. Sporda yapıyormuşsun.
:21::21:

yıkıldım okuyunca ben mezuna kalmıştım zaten:(...

O zaman elinden geleni yap pes etme

bu yıl mezun olarak hazırlandım sınava zaten:( elimden geleni yaptım mı bilmiyorum o noktada tereddütüm var?? işte insanı bu mahvediyor dünyanın en iyi anne babasına ve iyi imkanlara sahipsin ama hakkını verememek:( çocuklar insanın hayatını mahvediyor galiba.

Sevgili konu sahibi yaşını bilmiyorum ama sanırım küçük olmalısın :) sendeki anksiyete ben de de aynısı vardı dra gittim ve ilaç tedavisine başladık 4.aydayim şimdi ve rabbime sukur iyiyim kendi kendine telkin de bulun olmuyorsa Dr şart :)

bu yıl mezun olarak hazırlandım sınava zaten:KK43: elimden geleni yaptım mı bilmiyorum o noktada tereddütüm var?? işte insanı bu mahvediyor dünyanın en iyi anne babasına ve iyi imkanlara sahipsin ama hakkını verememek:KK43: çocuklar insanın hayatını mahvediyor galiba.
Elinden geleni yapmalıydın. Bence bir yıl daha gerçekten uzatabilirsin sonuçta bir yıl değişebilirsin elinden gelen her şeyi yaptığına emin olmadan pes etme. Yapacağın en büyük hata üniversiteden vazgeçip çalışmak. İstediğin bir meslek yok mu? İstediği üniversite için 4 yıl tekrarlayan biliyorum. Zamanı çok kayboldu ama istediği meslek mutlu oldu sonunda

Back
X