- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
kızlar merhaba benim ki dert değil aslında ama gecenin bu saatinde kimseyle konuşamadığım için buraya yazma gereği duyuyorum...bu yıl ygs-lys sınavlarına girdim şimdide sonuçların açıklanmasını bekliyorum 18 temmuzda...ama çok korkuyorum sonuç beklediğim gibi gelmezse diye.sürekli aklımda bu var inanın hiç huzur vermiyor
.şu sıralar diyet yapmaya çalışıyorum ama o da olmuyor saatlerce uğraşıyorum pilates yapıyorum yüryüşe gidiyorum ama ani bir şekilde bir anda kendimi yemeğe veriyorum doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli korku hali ve huzursuzluk var içimde..sevdiğim insanlarada kötü davranmaya başladım annemi tersliyorum ama istemiyorum böyle yapmayı şu an aklıma geldi çok üzgünüm
bütün gün vaktim bomboş geçiyor gibi spor yapıyorum pilates yapıyorum dizi izliyorum ve akşam olmuş oluyor.kendimi çok kötü hissediyorum zaman hiç anlamadığım biçimde çok hızlı geçiyor..ve de aşırı derecede endişeliyim kızlar birine bişey olacak diye ödüm kopuyor bir dönem bunu düşünmekten uyuyamamıştım ve sürekli geceleri olurdu bu gündüzler normal gecelerim kabus gibiydi sürekli dua ederdim..şimdide aynı durumdayım yine gecenin bir saatinde balkonda tek başıma panik halindeyim.şu anda babam biraz rahatsız ve kalk hasthaneye gidelim dememe rağmen gitmiyor..bende büyük ihtimal sabaha kadar uyumam
bu sadece biri hastalandığı zaman geçerli olan bir durum değil ortada hiç bişey yokken de ortaya çıkabiliyor..bilmiyorum kızlar hayatım çok karışık yazamadığım bir sürü şey var hayat neden böyle bu kadar zor bunu sorguluyorum sürekli günah olacak belki ama dua bile etmiyorum artık
..niye böyle oldum bilmiyorum hayat sanki birilerine karşı hep torpil geçiyorda bazıları hep mutsuz olacak bu kısırdöngü hep böyle sürüp gidecek sanki..neyse çok uzun ve karışık oldu aynı aklım gibi.birde babam için dua ederseniz sevinirim
.ben aşırı panik haldeyim.herşey için hayırlısı diyorum ama hiç öyle olmuyor kızlar..herşeyden önce ruh sağlığı ve huzur önemli bunu yeni anladım..