Cok mutsuzum kötü anne

Ben konu sahibine yorum yazdım zaten. Yardımcı oldum mu o bilir..

Doğru bildiğiniz saçmalıklarla yardım ettiğini sanan sizsiniz. Bakın hala siz diyorum. Çünkü üslup herşeydir.

Bir çocuğa vurmayı, babadan korkutmayı yardım etmek sanarsanız yanlışınızı söylerim.
Ah keşke biraz okuyup, dinleyip bilinçlenseniz..

"Al annecim sana çiçek buldum" dediği an aklınıza ona vurduğunuz zamanlar geliyor mu bari?

Daha 2. Cocugu yapmaya cesaret edemeyen bakın hele gelmiş burda konusuyor da bize akıl veriyor git Bi yap 2 çocugu 3 çocugu olanları bi gör:)) üslubunu seveyim senin ayhh pardon sizin sizli konuscaz diye bir kural mı var forumda. İnsan önce kendi gerisine bakmalı. Aynaya bak eksikliklerini düzelt gel bana öyle söyle hatalarımı. Şimdi çekilebilirsinnnnnniz...

Son düzenleme:
Daha 1 çocuga bakmayıp 2. Cocugu yapmaya cesaret edemeyen bakım hele gelmiş burda konusuyor:)) üslubunu seveyim senin. Laf ebesi.

1 olunca dövülmez, 2 olunca dövülür mü diyorsunuz yani?

Çok merak ettiysen ben sorumluluklarımın bilincindeyim ki 1 veya 2 sini iyi ölçüp tartarım. Sizin bunu anlamanız imkansız..

Skorla övünen biri bu cümleyi anlar mı?
Maalesef Sağlık olduktan sonra çocuk yapmak dünyanın en kolay işi. Ama bunun bir de sabırla bakması büyütmesi var ki aman aman. Ben de isterim 3-5 çocuk evimde koştursun ama ben onların fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını karşılayamadıktan sonra ne anlamı var...

Koluna 5 tane toka bilezik vs tak. Çocuğunu üzdügün bir hareket yaptıgında gönlünü alacak her bir hareket için bir bileziği diğer kola aktar. 1 yanlışa 5 doğru her zaman kazanır. Ve lütfen 15 dakika apartman kapısına çıkış bile olsa kendine vakit ayır. Kendinle başbaşa kal. Biraz sessizliği dinle. Kanguru kullanıyorsan bebeği de alın parka çıkın büyük arkadaş edinsin, biraz dikkati dağılsın. Kötü bir anne değil nefes almaya ihtiyacı olan bir annesin.

Çocuk büyütmeyi hamilelik, emzirme, yedirip içirmeden ibaret sanıyorlar.

Hiç demiyor ki 'bu kadar kişi bir kereden bir şey olmaz dedi de bu kadar tepki çekmedi benim yanlışım ne?' diye.
Küçük insanların büyük egosu olur diye bir söz vardır. Çok inanırım.

Hiç mi bir şey öğrenemez insan? Mübarek metropolde değil de Serengeti çöllerinde yaşıyor. Karşılıklı vuruşuyorlarmış hey Allahım

Yuh diyorum sadece sanki 3 yaşında çocuk değilde düşman var karşınızda...çocuğunuz böyle hircinken neden 2.yapiyosunuz

O zaman büyüdüklerinde de sorunlar olmuyor mu ? Epey bir süreye kadar iletişim yaşını yakalayamadiklarindan catismalar çok oluyor, bu daha yorucu geliyor bana

Oğlumla kızım arasında 4,5 yaş var. Kızımı eve getirdik, oğlum yüzüne bile bakmıyordu. Daha 1-2 haftalıkken işgüzar kv kalktı, sakın kardeşine yaklaşma dokunma tarzı talimatlar vermeye başladı, çocuk köşesinde oynarken hem de.. 6 aydır çocuk sürekli kardeşi üzerinde deneyler yapıyor. 1 dk yalnız bırakamıyorum.. adresi gösterdi babaanne, bitirdi bizi

Konu sahibi uzulmussunuz ,pismansiniz ama lütfen yapmayın bir daha .Zordur muhakkak ,oğlum 3,5 yaşında hırçınlık, saldırganlık,vurma ,ısırma vs gibi davranışları hiç olmadı ama hareketli,inatçı olusu ve uyku sorunu beni öyle yordu ki 2.cicugu düşünmüyorum bir süre daha.Eskidende fikrim en az 4 yaş ti ki şuan bir kaç sene daha istemiyorum .Ki rahatsızlığım var belki olmayacak bile ama umrumda değil ...Çünkü yetemeyecegimi çok iyi biliyorum ..

Amacım sizi üzmek değil ama küçükken fiziksel şiddete fazlasıyla babası tarafından maruz kalmis birisi olarak inanın unutulmuuor .Annem fiziksel değil ama psikolojik şiddet uyguladı .Hep yorgun hep bıkkın hala öyle ..

O yüzden arqkdas ,aile ,kv,görümce kim varsa yardım alın .Bunalmissiniz ,yorulmussinuz .Allah yardımcınız olsun ..
Not: oğlum gerçekten bazen sabrımı tasiriyor maalesef sesimi yukselttigim oluyor keşke olmasa,ama hiç vurnadim şükür ."mükemmel anne" değilim sadece dayakla büyüyüp bunun bir işe yaramadığını deneyimlemis bir anneyim

Yuh diyorum sadece sanki 3 yaşında çocuk değilde düşman var karşınızda...çocuğunuz böyle hircinken neden 2.yapiyosunuz
Çünkü sabrına hayran kalınan kadınlar çocuklarıyla vuruşurlar .
1. ile az vuruşmuşlar yetmediyse demek ki

kızım 11yaşında şuan
ben onu 2,5 yaşındayken sokağa çiş yapacam diye tutmasaıyla çılgan dönüp ayaklarına vurmuştum

hala aklıma geldıkçe kendıme kızar ateş basar , ama oluyor oyle şeyler

ama birdaha tekrarı olmadı

Ne olur bir kereden bir şey olmaz demeyin, böyle teselli olmaz.

Terliklerle büyüdük bir şey olmadı da demeyin, kimbilir cozumlenemez ne düğümler oluştu ruhunuzda.

Bir kereden çok şey olur.

En önemlisi şiddete hayır ! " ı , şiddet göstererek ogretemezsiniz.

Kadına vurulunca "boşan, asla affı olmasa " çocuğa vurulunca bir kereden bir şey olmaz "

Bu haksızlık.

Çünkü sabrına hayran kalınan kadınlar çocuklarıyla vuruşurlar .
1. ile az vuruşmuşlar yetmediyse demek ki
Ay ne bileyim ya 3 yaşındaki çocukla vurusmak ??? Oğlum 3,5 yaşında hiç hırçın,vuran kıran bir cücük olmadığı halde 2.istemiyorum yani ...Ki benimde sabrım çok taşıyor ama hiç vurusmak gelmedi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…