Büyüyecekler , geçecek , sorunları değişecek sadece .Tedaviyle olan bebeğim o benim. Gözlerine bakmaya kiyamam normalde. Bazen o kadar çok zorluyor ki beni. Kendimi tutuyordum hep ama bugün tutamadım. Kardeşine zarar verip üzerine çıkıp ezmeye çalışıyordu. Şu an küçük kucagimda büyük gelmiş hala ayaklarıyla onun ayaklarına bastırıyor.
Kendimden nefret ediyorum. 2
Bucuk yaşındaki ogluma vurdum hiç umursamadi güldü belki de oyun sandı.
Kardeşine devamlı zarar veriyor üzerine çıkıyor yapma diyorum oğlum o kötü bir davranış bak öyle de değil böyle sev.
Hep yol gösterici oldum. Kizarken bile kizamam sesimi pek yukseltemem ki hiç ciddiye almıyor beni. Bugün defalarca uyardım ufak ceza verdim kardeşinden uzağa oturtma cezası. Düşün orda dedim. Ama yok yine yaptı yine yaptı. Ben çok yıprandım. Tek başıma iki çocukla ilgilenmek o kadar zor ki.
Yaptığım yanlış biliyorum ama daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Olmak istemediğim O ANNEYE donusuyorum sanırım. Öyle bir anne gördüğümde elinden almak istediğim o anneye.
Çocuklara vurmak tabiki iyi bişey değil biraz daha sabırlı olun daha küçükmüş oyun gruplarına götür biraz sosyalleşsin tabi arada birde popoya hafif şaplak istiyo yaramazlarKendimden nefret ediyorum. 2
Bucuk yaşındaki ogluma vurdum hiç umursamadi güldü belki de oyun sandı.
Kardeşine devamlı zarar veriyor üzerine çıkıyor yapma diyorum oğlum o kötü bir davranış bak öyle de değil böyle sev.
Hep yol gösterici oldum. Kizarken bile kizamam sesimi pek yukseltemem ki hiç ciddiye almıyor beni. Bugün defalarca uyardım ufak ceza verdim kardeşinden uzağa oturtma cezası. Düşün orda dedim. Ama yok yine yaptı yine yaptı. Ben çok yıprandım. Tek başıma iki çocukla ilgilenmek o kadar zor ki.
Yaptığım yanlış biliyorum ama daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Olmak istemediğim O ANNEYE donusuyorum sanırım. Öyle bir anne gördüğümde elinden almak istediğim o anneye.
Yapmayın gerçekten nefes alın birilerinden yardım isteyin bunalıyorsunuz anlıyorum ben sizi benim oğlumda 3yasinda 40 yeni çıkmış bebegimin üzerine oturmuş atçılık oynarken buldum ne yapabilirim dövmeyle birşey olmuyor işi gücü bıraktım yanlarından ayrılmadım epey bi süre akşam eşiniz geldiğinde verin çocukları ona kendinize hiç değilse bi 1saat ayirinTedaviyle olan bebeğim o benim. Gözlerine bakmaya kiyamam normalde. Bazen o kadar çok zorluyor ki beni. Kendimi tutuyordum hep ama bugün tutamadım. Kardeşine zarar verip üzerine çıkıp ezmeye çalışıyordu. Şu an küçük kucagimda büyük gelmiş hala ayaklarıyla onun ayaklarına bastırıyor.
Tedaviyle olan bebeğim o benim. Gözlerine bakmaya kiyamam normalde. Bazen o kadar çok zorluyor ki beni. Kendimi tutuyordum hep ama bugün tutamadım. Kardeşine zarar verip üzerine çıkıp ezmeye çalışıyordu. Şu an küçük kucagimda büyük gelmiş hala ayaklarıyla onun ayaklarına bastırıyor.
Bizim ki hala yapmadı canım bugün 5. Gün oldu huysuzlugu yok diye
Vurup, sonra da ben kötü anneyim diyeceğinize, psikoloğa götürsenize veya kendiniz gidip danışsanıza. İlginizi çekmeye çalıştığı çok belli. Şiddet gibi en negatif durumda bile ona ilgi gösterdiniz diye mutlu olup gülmüş. Yoksa 3.5 yaşındaki çocuk sinirle atılan tokatla oyun arasındaki farkı bilir.
Off ama daha 2.5 yaşında bebek oda.Tedaviyle olan bebeğim o benim. Gözlerine bakmaya kiyamam normalde. Bazen o kadar çok zorluyor ki beni. Kendimi tutuyordum hep ama bugün tutamadım. Kardeşine zarar verip üzerine çıkıp ezmeye çalışıyordu. Şu an küçük kucagimda büyük gelmiş hala ayaklarıyla onun ayaklarına bastırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?