• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben cok iyi anlıyorum senı,bazen olmayınca olmuyor,görücüler oluyor bı suru bı turlu sevemıyosun,yada cıddı ilişkn oluyor delı gıbı baglanıyosun karşındakı cekıp gıdıyor
olmayınca ortamda olsa karşına kısıler cıksa da bazen olmuyor :43::43::43::43: insan hayatında aşık oldugu bırısını ıstıyor,aşk olmayınca herşeyın olsa da bı tadı yok :50:
ama bı yastan sonra aşık olacagın kısı ile sureklı bırlıkte olmak ıstıyorsun,artık aşk acısına mecal kalmıyor cünkü, bu nedenle ınsan sonu olan bı ılışkı ıstıyor,ısterse 3 yıl sursun ama sonu evlılık olsun ayrılık olmasın :43::43:

Bu konuda bildiğim birşey varsa o da aşık olacağınız insanla tam herşey bitti artık yalnız olmaya alıştım ben, zaten böyle iyiyim kimseye de ihtiyacım yok dedidiğiniz anda karşılaşırsınız.
Kafanıza hiç takmayın bence.Rahat olun.Hayatınızın amacı haline getirmeyin evlenmeyi.Ne zamanki bundan vazgeçersiniz o zaman beklediğiniz aşkı bulursunuz inşallah :)
Birde şu var tabiki herkes evlenmek zorunda değil.Benim tanıdığım 50 yaşını aşmış bir sürü bekar insan var.Ya da evlenip çocuğu olmadan boşanmış ve bir daha evlenmemiş bir sürü insan da var.Ayrıca evlenip üstüne çocuğu da olup çok mutsuz olan hem çaresizlikten hemde çocuğu için bu hayata katlanıp ömür boyu acı çeken insanlar da var.Evli olup çocuk yapıp çacuğunu kaybeden insanlar da var ki bence onlar çocuğu olamayan birindan daha çok acı çekmişlerdir.Kısacası belkide sizin için hayırlısı böyledir.Birşeye kafayı çok takmaktansa her zaman hayırlısını istemek taraftarıyım ben.
Üzülmeyin lütfen.Unutmayın ki her işte bir hayır vardır.

güzel anlatmışsınız,çunku bende umudunu kaybedenlerdenım,ben kısmetli kısmetsizim :52: kısmet cok sonu yok :52::52::52:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back